Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף TDI 2003

Natanb
שימו לב! השרשור הזה בן 3946 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

היי חברים,

אני מעוניין ברכב הנ"ל, זה הדגם של ה130 כ"ס תיבת טיפטרוניק.

שנת הייצור היא 2003 והיד היא יד שלישית, הרכב עבר 220K קילומטרים.

דיברתי עם הבעלים וסופר לי שהרכב עבר יישור קו "ענקי" לא מזמן שכלל בין היתר החלפת אניג'קטורים אומנם הטיפולים אינם מתועדים כי הרכב לא טופל במוסך מורשה אלא במוסך שהבעלים מכירים וסומכים עליו.

סיבת מכירת הרכב היא שלזוג נולדה עוד ילדה והם מחפשים אוטו גדול יותר.

זה הרכב הראשון שאני רוכש אז אצטרך קצת הכוונה.

אשמח אם תוכלו לכוון אותי מה עוד לבדוק ממה להיזהר והאם כדאי בכלל?

אני דיי נעול על רכב הזה הנסועה השנתית שלי הולכת להיות בממוצע מעל 25K קילומטר.

תודה רבה והמשך יום נעים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

החלפת אינג'קטורים בקילומטראז הנ"ל נשמע לי קצת חשוד, שכן האינג'קטורים מחזיקים הרבה יותר קילומטרים מזה. אולי פוטנציאל לזיוף הקילומטראז'?

לבדוק בשבע עיניים!

כמו כן, הגיר שלו לא הכי עמיד שיש עקב המומנט הגבוהה של המנוע, לבדוק אם הותקן עבורו קולר גיר משופר בכדי להאריך את חייו. הגיר צריך לעבוד חלק.

מה התקציב, אם אפשר לשאול? לא בהכרח שכדאי לך לקחת את הגולף המדוברת.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

החלפת אינג'קטורים בקילומטראז הנ"ל נשמע לי קצת חשוד, שכן האינג'קטורים מחזיקים הרבה יותר קילומטרים מזה. אולי פוטנציאל לזיוף הקילומטראז'?

לבדוק בשבע עיניים!

כמו כן, הגיר שלו לא הכי עמיד שיש עקב המומנט הגבוהה של המנוע, לבדוק אם הותקן עבורו קולר גיר משופר בכדי להאריך את חייו. הגיר צריך לעבוד חלק.

מה התקציב, אם אפשר לשאול? לא בהכרח שכדאי לך לקחת את הגולף המדוברת.

התקציב הוא 25K.

בגדול אני מחפש רכב חסכוני וקומפקטי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איזה אופי נסועה הולך להיות לך? פקקים? בינעירוני? הררי?

אפשר להציע ידני?

כעיקרון, הכי אמין וחסכוני שאפשר להציע לדעתי בתקציב שלך, זה פולו דיזל ללא טורבו, SDI, משנתון 2005, או את אחת מאחותיה למשפחה שהן סקודה פאביה או סיאט קורדובה. אלה הדיזליות היחידות לדעתי שמומלצות למי שמחפש דיזל דווקא ובתקציב הזה.

אגב, צריך המון סבלנות בכדי למצוא אחת שמורה ומטופלת, ועם קילומטראז' נמוך.

אגב, כאן נהוג שלא לצטט את ההודעה שמעליך.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הבנתי.

ידנית תתקבל בברכה, כמו כן מנוע בנזין קטן.

הנסיעה תהיה ברובה (כ85%) בינעירונית בנסועה יומית שנעה בין 100 ל120 ק"מ.

תוכל להגדיר קילומטראז' נמוך לשנתון שציינת הרי זה משתנה ממנוע בנזין למנוע דיזל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ע"פ נשמעת הזדמנות שכדאי לבדוק, אינג'קטורים עלולים לגרום לצרות אם תדלקו באופן מתמיד בסולר גרוע.

אני אישית הייתי מתרחק עקב הגיר האוטומטי הבעייתי שגם משפיע לרעה על צריכת הדלק - אני מניח שהבחירה בדיזל היא ע"מ לחסוך ועם השילוב הזה תגיע לצריכה של 1:14משולבת. הבחירה המועדפת עלי היא מנוע TDI 110 כ"ס וגיר ידני. אני אישית לא מצאתי אחת כזו במצב טוב אז השתנמכתי לSDI ידנית.

אם אתה ניגש לבדוק אותה, כדאי שתיקח אותה למוסך רון.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3946 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...