Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה ברשותי הונדה סיויק 99 וכבר תקופה ארוכה שיש באוטו כמה בעיות:

1) בלמים - כל לחיצה על הברקס משמיעה רעש של חריקה (מן תסססססססס כזה) אפילו בנגיעות ממש קלות בברקס, כאשר אני בולם ההגה כולו רועד במיוחד במהירות גבוהה וחוץ מזה התגובה של הברקסים ממש איטית צריך מש ללחוץ אותו עד הרצפה

2) לאחרונה בסיבובים ישנם רעשים ככל שהסיבוב של ההגה גדול יותר הרעשים חזקים יותר וזה נשמע בזמן שהאוטו עצמו מסתובב מה זה יכול להיות? גם יש לציין שההגה רך מאוד שפניות שמאלה וקשה יותר בסיבובים ימינה

מישהו יכול להעריך כמה אמור לעלות כל הצרה הזאת? ויש למישהו המלצה למוסך הונדה באשקלון? המוסך המקורי של הונדה באשקלון פשוט שוחט

פורסם

לפי מה שאמרת אני יכול רק לשער מה הבעיות שלך

אז לפני שאני מנחש מה יכולה להיות אצלך הבעיה הכי טוב שתלך למוסך אמין שיבדוק לך את הרכב

ותנסה את המוסך של הונדה באשדוד שמעתי עליו דברים טובים.

1) רפידות ברקסים - כנראה גמורות וצריך להחליף אותן

2) בעיה עם הבוכנות של ההגה כוח וכנראה ידרוש שיפוץ או החלפה (אני ממליץ על החלפה)

לפי מה שנראה לי אני משער שאלה הבעיות אם צדקתי אני מניח שכל העסק לא יעבור את ה 1000 ש''ח.

מקווה שעזרתי.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

כבר הרבה זמן יש לך בעיה חמורה בבלמים ואתה לא מטפל בזה? סכנת נפשות...

הדיסקים והרפידות שלך כנראה גמורים, צריך להחליף. הרעידות בהגה זה מהעיוותים בדיסקים, כנראה, וחוסר יכולת הבלימה + הרעשים זה הרפידות. עלויות? אם זה רק קדמיים, כנראה כ-700-800 ש"ח לסט דיסקים ורפידות כולל עבודה, אבל להערכת מחיר מדויקת יותר (כי סתם זרקתי לך מחיר מוערך) פנה למוסך.

בנוגע לרעשים בסיבובים - יכול להיות מגוון של דברים שמחוברים לגלגל. מיסב, ציריה וכולי - שוב, פנה למוסך לקבל הערכה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
למה חייב להחליף את הדיסקים?

האם חריטה לא יכולה להספיק?

שחף בן צבי.

יכולה, אבל אי אפשר לדעת את זה באינטרנט, אתה יודע. צריך ללכת למוסך. חוצמזה בהרבה מקרים שווה כבר להחליף כי הבדלי העלות אינם גבוהים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...