Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4480 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום.

בפרסום אחר שלי בפורום ביקשתי המלצה על מכונית משפחתית חסכונית עד 30K.

קיבלתי המצלה על מגאן דיזל ידנית, אך מקריאה של פוסטים בנושא ראיתי שצריך לבדוק בשבע עיניים את הרכב כי אם נופלים על רכב לא תקין זה יכול להיות יקר.

אני אב לשני ילדים (פרוד) ואני נוסע כ-בין 20-30K לשנה.

חשוב לי שהרכב יהיה חסכוני, זול לאחזקה וטיפול ואמין.

אני לא צריך לסחוב עגלות וכ"ו אבל רכב מרווח עדיף לי מרכב קטן.

ראיתי כאן הרבה המלצות על פיאט גרנדה ומבדיקה באתרי יד שניה שונים אני רואה שאני יכול להשיג פיאט גרנדה במחיר הזה משנתון 2008-2009.

האם אתם ממליצים על הרכב כרכב יחיד משפחתי קטן?

על איזה מנוע עדיף ללכת, ידני 1250 או אוטומט/רובוטי 1400?

מה המשמעות של גיר רובוטי לעומת ידני או אוטומט?

על איזה עוד רכבים מטווח משפחתי עד סופר מיני אתם ממליצים בהתחשב בצרכים שפירטתי?

תודה רבה על התשובות.

בברכה,

פורסם

בגרנדה אין גיר אוטומט,יש רק רובוטי,מי שרושם אוטומט מתבלבל או לא יודע.

הגיר הרובוטי חסכוני יותר לעומת אוטומט,אבל פחות חלק ממנו,יש כאלה שמתרגלים לזה וכאלה שלא אוהבים,צריך לנסוע ולחוות את זה.

היתרון בגרנדה שהיא בטיחותית במיוחד עם מנוע 1.4 (6 כריות אוויר),היא באמת חסכונית,חלפים זולים והיא די אמינה.

אם אתה נוסע באיזור ה 20K זה מאט מעל הממוצע כך שרכב בנזין יהיה בסדר,אבל אם זה יותר קרוב ל30 אלף כדאי דיזל,שקלת טנדרון כמו פיאט דובלו למשל?

היא מאוד מרווחת,מאוד זריזה וחסכונית,אצלי היא עשתה כ 1/16 בערך,אבל היא די קשיחה,מצד שני המחיר שלה זול,לכן תוכל לקנות רכב לא ישן.

לפני כמה חודשים כמה חיפשתי דיזלים,מאוד קשה למצוא אוקטביה שמורה,הרכב עצמו אמין מאוד מאוד מרווח וחסכוני,אבל קשה למצוא,אם אתה תצליח תלך על זה!

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אשאל שאלה שלא שואלים, למה הפחד הזה של אנשים ששאלתי. פחד מרכב תוצרת צרפתית או כל דבר שאינו יפני?? אומרים מתקלקל או לא יודעים לטפל בארץ. אם אלך על פיאט לדוגמה אצטרך ללמוד בעצמי איזה יחס לתת לה, לדוגמה הבנתי יש חומר קירור מיוחד לפיאט פונטו?

Using Tapatalk

פורסם

אין דבר כזה היום שלא יודעים לטפל בפיאט או ברכב אחר,יש מוסכים שהם פחות מקצועיים.

אתה לא צריך לתת יחס מיוחד עם יש לך פיאט,זה רכב בדיוק כמו הקורולה של השכן מלמטה או המזדה 3 של השכן מלמעלה,תקפיד על טיפולים לפי הוראות יצרן וזהו.

לפיאטים כמו להרבה רכבים אחרים יש נוזל קירור יעודי,לפיאט למשל זה פאפרלו,לפוולסגון/אודי/סיאט/סקודה זה G12 על גירסאותיו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...