Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שוק עתיק

אבי38
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4472 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היום בשוק עתיק באמצע מחירת החלקים מישהו הגיע אליי ושאל על משאבת דלק ואמרתי לו זה משאבת חדשה דלק לסוסיתא.

פתאום הבחנתי שהמשאבת דלק נעלמה. אני מאוד כועס שלקחו אותה בלי לשלם פשוט בושה אדם בא למכור לוקחים בלי רשות ולא משלמים וגם לא אומרים טעיתי אני מבקש שיחזרו לי את המשאב שלקחו אפילו בטעות או בלי רשות וזה לא יתגלה לאיש מי האדם ביי אבי 0523614260

עריכה אחרונה על ידי אבי38
תיקון

סוסיתא 10 מבציר 1965.

רום כרמל מבציר 1978.

טנדר סוסיתא 1965.

:-Dטנדר סוסיתא12

פורסם

אבי שלום רב !

אבי בושה וחרפה!

לא מתאים לחברי מועדון ה5, לחובבי רכב ולאספנים!

משום מה השרשור מזכיר לי תלונה דומה של דרור וסרשטיין, מלפני 5 שנים כמדומני, על גניבה/ לקיחה ללא רשות, של משאבת דלק לאופל בשוק עתיק, כשהוא נערך בזמנו, במגרשי הצערוכה בתל אביב.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אמת ויציב , אכן גם לי נגנבה משאבת שלק של אופל.

מקרה חריג , חבל שחזר על עצמו בשוק של היום .

דרור .

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

אבי שלום רב !

אבי בושה וחרפה!

לא מתאים לחברי מועדון ה5, לחובבי רכב ולאספנים!

משום מה השרשור מזכיר לי תלונה דומה של דרור וסרשטיין, מלפני 5 שנים כמדומני, על גניבה/ לקיחה ללא רשות, של משאבת דלק לאופל בשוק עתיק, כשהוא נערך בזמנו, במגרשי הצערוכה בתל אביב.

בברכה

צביקה

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

פשוט בושה! לגנוב מקולגות לתחביב, שגם ככה רוב החלקים נמכרים בגרושים! מגעיל!

ללא קשר- ברח לי מהראש לגמרי שיש היום שוקעתיק, וחיכיתי כל כך!!! באסה... :-(

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

שלום

אין מה לעשות יש במועדון החמש אנשים שגונבים.

לא כול אלה שגונבים יש בעיה כלכלית, יש כאלה שרואים בזה הישג.

אני נתקלתי בתופעה מספר פעמים.

צריך לתפוס ולהוקיעה.

בברכה בני ל

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

מההכרות הקצרה שלי עם אבי הוא בנאדם מקסים ואכפתי ,ומלא חברי פורום נעזרים בו , ובשעות הכי לא שגרתיות וצר לי שאדם כמוהו דווקא נפגע.

איך דבר לכאורה פעוט שעולה כמה שקלים יכול להרוס לאדם את היום,אבי הוא לא חזיר והמחיר שהיה מוכר את המשאבה אני בטוח שהוא מחיר הפסד ולא חיפש להתעשר על חשבון איש, כולי תקווה שזה נלקח בתום לב ולא בזדון.

נ.ב אם זה אכן נגנב אני מאחל לגנב שישקיע את הנשמה שלו על הרכב ויגנבו לו אותו

פורסם

לירוי לא לקחת את התרופה הבוקר?

לצערי הרב גנבת חלקים היא בעיה.

היא גם גרמה לכמה חברים שלא לבוא למכור חלקים ולא להזמין חברים לראות שיפוצים באמצע השיפוץ כי גם שם נעלמים חלקים.

אבי, אני מבין את הרוגז המוצדק שלך.

שלמה דן גדרון

• תוכן חדש...