Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4456 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

מכסה המנוע שלי לא נפתח לכן פניתי למוסך ברעננה

לצערי הם שברו לי את הידית שממנה פותחים את מכסה המנוע ועכשיו טוענים שהיא שבורה ויש להחליפה

כמה נוכל אפשר להיות?!@#

בכל אופן המחיר לפריצה של המכסה מנוע + להחליף ידית + כבל ( זה מה שהם טוענים שכרוך במחיר) = 450 ללא מעמ

האם זה הגיוני?

הרי ידית זה פלסטיק קטן ומחיר של כבל אין לי מושג

יש מישהו שמבין בעניינים האלו?

• ספונסר פורום
פורסם

אם עוד לא נתת למוסך הוראה לבצע את העבודה, תוכל לבדוק עלות של ידית כזאת אצל היבואן המקביל לחלקי חילוף ליונדאי - יונדאי שופ. דבר עם ליאור ותסביר לו בדיוק מה אתה צריך, יתכן שיש לו ידית כזאת במחיר נמוך משמעותית.

פורסם

לא מבין למה ללשלם על נזק שעשה המוסך בעצמו?! גש למוסך ותסביר לו שאם הוא לא מתקן לפחות את עניין הידית אתה תפעיל צעדים קצת יותר משמעותיים נגדו.. זה פשוט ביזיון מעין כמוהו!

פורסם

זה לא יאומן.

ניגשתי שוב למוסך והם פשוט מתנערים מכל דבר

איזה נוכלים פשוט לא אכפת להם מכלום ועוד אומרים מה אתה רוצה תתבע אותי

פשוט בזיון מה שהולך בתחום הרכב

לא ממליץ בעליל להגיע למוסך [h=1]מרכז שירות מוניטין יונדאי רעננה בע"מ[/h]

אני לא נתתי להם אישור לטפל לי ברכב כמובן, אין סיבה שאני יעזור להם בפרנסה

באתי לבדיקה יצאתי עם נזק יותר גרוע ממה שהיה לי.

פורסם

זה מוסך רשת של יונדאי?

אני ביקשתי מהמוסך את המספר של שירות הלקוחות הכללי של היבואן בארץ (כלמוביל) והם ניסו לסייע.

את הפתרון הסופי קיבלתי מהמוסך שלי אבל במחלקת השירות של היבואן השתדלו מאוד לעזור.

נראה לי הזוי שיאשימו אותך במשהו שהם שברו ואתה תסכים עם זה.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

רק עדכון לגבי מה שעשיתי בסוף.

התעסקות עם המוסך של יונדאי הוא בזבוז זמן ,נכון שהוא הזיקו לי לרכב אבל מה אני יעשה יתבע אותם על 50 שקל של הידית?

עלאק מרכז שירות מוניטין הם קוראים לעצמם.

בכל אופן יצא לי טוב, הלכתי למכר מהתיכון שהוא בעל מוסך וסיפרתי לו מה הבעיה

במוסך ברעננה רצו 450 שקל בלי מעמ על ידית שבורה והחלפת כבל ופריצה למכסה מנוע.

הוא הסביר לי שהידית באמת שבורה וצריך להחליף ושהכבל בסדר גמור רק יצא מהתושבות שלו לכן המכסה מנוע לא נפתח

הוא סידר את הכבל ואמר שינסה לסדר את הידית למרות שהיא שבורה והצליח

שילמתי מחיר בדיחה של 50 שקל(כנראה בגלל היכרות) אבל המחיר פחות חשוב לעומת זה שיש לי מוסך שאני יכול לשים תרכב ולחזור רגוע ולדעת שלא רימו אותי ופשוט לשאול מה הבעיה וכמה אני חייב לך ונגמר הסיפור.

ראש שקט = זהב

ממליץ בחום - מוסך אמנון כפר ידידה שימו בוויז

• תוכן חדש...