Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני הולך לקחת רכב חדש מליסינג פרטי מהעבודה ואני מתלבט בין שני הדגמים הללו:

מאזדה 3 ספיריט 2 ליטר, הכי מאובזרת

לעומת ה CX5 הבסיסית.

בהתחלה לא היה לי ספק בכלל, הייתי בטוח שאני אקח cx5 אבל אחרי ביקור קליל בסוכנות המאזדה 3 נראית לי יותר ויותר אטרקטיבית, קטנה, אלגנטית מאוד, לא גדולה מדיי. מוצאת חן בעיניי.

אנחנו משפחה עם ילדה אז אין לנו צורך ברכב גדול במיוחד, שתיהן יתאימו יופי. נוסע לא מעט, כ 30K בשנה. ובעיקר רוצה רכב שיהיה נעים לבלות בו הרבה מהיום - כי אני באמת מבלה ברכב.

ההבדל בכסף - למרבה ההפתעה, זניח ביותר לחודש.

מה דעתכם?

פורסם

מבחינת מרווח ה-3 תספק אותך, היא תהיה זריזה יותר מה-CX5, חסכונית יותר והתנהגות הכביש עדיפה.

בנוסף בדגמים שאתה משווה היא מאובזרת יותר מה-CX5 ומציעה תמורה לא רעה בכלל.

אם אין תוכניות להתרחב בשנים הקרובות בצורה משמעותית אז משפחתית קומפקטית היא בחירה מצויינת.

אימא של חבר טוב שלי קיבלה ביום שישי את הספיריט האצ'בק שלה, זאת השלישית שלה אחרי אחת מהדור הראשון שהושבתה ואחת מהדור השני שנמכרה לא מזמן, לפניהן הייתה גם לאנטיס 5 דלתות 1.8.

לראשונה הם התלבטו האם לקחת את הסדאן כי משהו בישבן של ההאצ'בק הנוכחית קצת מוזר, אולי היא רחבה מדי, אולי הישבן עצמו קצר מדי.

אני לא הבנתי על מה הם מדברים בהתחלה עד שראיתי את הרכב במציאות. הוא נראה מצויין אבל משהו בפרופורציות של החלק האחורי עדיין מוזר. הסדאן נראית מצויין לדעתי.

פורסם
שלום לכולם,

אני הולך לקחת רכב חדש מליסינג פרטי מהעבודה ואני מתלבט בין שני הדגמים הללו:

מאזדה 3 ספיריט 2 ליטר, הכי מאובזרת

לעומת ה CX5 הבסיסית.

בהתחלה לא היה לי ספק בכלל, הייתי בטוח שאני אקח cx5 אבל אחרי ביקור קליל בסוכנות המאזדה 3 נראית לי יותר ויותר אטרקטיבית, קטנה, אלגנטית מאוד, לא גדולה מדיי. מוצאת חן בעיניי.

אנחנו משפחה עם ילדה אז אין לנו צורך ברכב גדול במיוחד, שתיהן יתאימו יופי. נוסע לא מעט, כ 30K בשנה. ובעיקר רוצה רכב שיהיה נעים לבלות בו הרבה מהיום - כי אני באמת מבלה ברכב.

ההבדל בכסף - למרבה ההפתעה, זניח ביותר לחודש.

מה דעתכם?

1. פעם ראשונה שאני שומע על מושג "ליסינג פרטי דרך העבודה". האם מדובר בליסינג תפעולי או מימוני רגיל ללקוח פרטי אשר לא משלב בתוכו שווי מס?

2. ההפרש הזניח שאתה מדבר עליו נובע ככל הנראה מכך שהדגם הבסיסי של cx5 נמכר בכמויות לחברות ליסינג ולכן חברות ליסינג מקבלות הנחות בהתאם בעוד שמאזדה 3 בדגם הקצה שלה ממותג כפרטי, רק בודדות הולכות לליסינג ולכן המחיר לאחר הנחה של שתיהן יכול להיות קרוב.

לכן אם אתה רוצה לעשות אופטימיזציה על תמורה למחיר, לדעתי במקרה שלך בגלל ההפרש הזניח ה- cx5 עדיף.

חשוב לציין שאילו היית רוכש באופן פרטי, כנראה שזה היה שונה.

פורסם

מחק את החלק של העבודה לצורך העניין, ליסינג מימוני רגיל לחלוטין.

מתלבט האמת, ה cx5 נראה מיושן וטיפה מבאס

פורסם

לטעמי שתיהן שומרות על אותו קו עיצובי חדש ושתיהן יפות. דווקא הפרופורציות של ה 3 קצת מוזרות בגלל החרטום הארוך, אבל מקבל מראה ספורטיבי יותר. זה עיניין של טעם.

ה cx5 נראה יותר רציני ומגובש.

עכשיו תחליט איזה דימוי יותר מתאים לך :-)

פורסם

3 האצ - יותר מאובזרת, יותר יפה, מספיקה בהחלט למשפחה קטנה. אין צורך ביותר מזה, אפילו שהאישה בטח מעדיפה גיפון מדרכות.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

הסי איקס 5 היא בגדול אותה מאזדה 3 רק מוגבהת ותג מחיר גבוה עוד יותר.

היצרנים יודעים איך לסחוט מאיתנו כסף ואנחנו נופלים לטריקים שלהם.

פורסם
3 האצ - יותר מאובזרת, יותר יפה, מספיקה בהחלט למשפחה קטנה. אין צורך ביותר מזה, אפילו שהאישה בטח מעדיפה גיפון מדרכות.

כל מילה בסלע

• תוכן חדש...