Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

אני אחד שאוהב לעבוד בבית , החלפתי את הברקסים הקדמיים ללא תקלות או בעיות מיוחדות , כל הטיפולים בבית ,

כשהגעתי לברקסים האחורים נתקלתי בבעיה שהמשאבה לא חוזרת , ניסיתי כל דרך אפשרית כולל להוציא לגמרי את כל החוטים והציונורות של השמן ושל האנדברקס , ונשארתי עם המשאבה בחוץ ועדיין הוא לא זז , עם כח הקומבינות כולל לחיצה הכי חזקה שיש מול קיר וג'ק שמן ,

שמתי לב שיש בעיגול שצריך להכניס לבפנים שתי חריתות , כאילו צריך להכניס לשם משהו ולסובב את העיגול לפני שדוחפים אותו ,

למישהו יש מושג ,

האוטו בורה דיזל 2003 ברקס אחורי שיטת דיסק

פורסם

מע' הבלמים הנה בטיחותית. רשאי לטפל בה רק מוסך מורשה משרד התחבורה בפקוח בעל הסמכה לנהול מוסך. אתה עלול לגרום לקטל בכבישים.

המלצתי היחידה והנכונה היא לגרור הרכב למוסך כדי שיתקן את הדרוש תקון וגם יבדוק את כל מה שבצעת אתה. אני יודע שתשובתי תכעיס אותך אך זאת האמת המרה. גם למהנדס מכונות בעל ידע וידי זהב אסור לעשות את מה שאתה עושה.

בברכה - רפי לין :|

פורסם
מע' הבלמים הנה בטיחותית. רשאי לטפל בה רק מוסך מורשה משרד התחבורה בפקוח בעל הסמכה לנהול מוסך. אתה עלול לגרום לקטל בכבישים.

המלצתי היחידה והנכונה היא לגרור הרכב למוסך כדי שיתקן את הדרוש תקון וגם יבדוק את כל מה שבצעת אתה. אני יודע שתשובתי תכעיס אותך אך זאת האמת המרה. גם למהנדס מכונות בעל ידע וידי זהב אסור לעשות את מה שאתה עושה.

בברכה - רפי לין :|

מלים כדורבנות!

כל הכבוד לרפי!

הגיע הזמן , שמישהו יביא בפורום המכובד הזה, לידיעת משתמשיו, ולידיעת כל האוחזים בהגה, שאין ,מתעסקים עם בלמים, שלא במוסך מורשה, בפיקוח

מנהל מקצועי , בעל תעודת הסמכה! זה עלול לעלות , בחיי המנסה להתעסק,

בחיי משפחתו, ובחיי המשתמשים בכביש, שעלולים להתקל בו , בכביש!

לסיום!

מה התועלת ב"חיסכון" כביכול ברכב חדש יחסית,בהחלפת וטיפול רכב, שלדעתי אמור להיות במסגרת אחריות?!

המשחק בבלמים , משחק בחייו ובחיי אחרים!

ראה הוזהרתם!

בתקווה להבנה!

וסעו בזהירות.

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
מסכים 100 אחוז... רק שלפעמים נופלים על מוסך רשלן שלא ממש איכפת לו אם האוטו שלך לא יעצור... אבל אז יש לפחות את מי לתבוע...
..בגן עדן אין את מי

לתבוע!

ומשפחתך לא זקוקה לירושה , היא זקוקה ליקירה בחיים!

ולמנהלים אנא לא לצנזר , למחוק הודעות נגד עבודות בטיחותיות בבית,

ולו רק בגלל ההיבט הבטיחותי שבדבר!!

יש מקום גם להטפה בנושא חשוב זה!!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

טוב הבנו את העיניין החוקי, המוסרי, וההטפתי.

מעתה רק למי שיש לו עצה מכאנית בנושא מוזמן להגיב.

בואו לא נהפוך זאת לשרשור בעד ונגד תיקונים בבית.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

שמתי לב שיש בעיגול שצריך להכניס לבפנים שתי חריתות , כאילו צריך להכניס לשם משהו ולסובב את העיגול לפני שדוחפים אותו ,כן.

פורסם
שמתי לב שיש בעיגול שצריך להכניס לבפנים שתי חריתות , כאילו צריך להכניס לשם משהו ולסובב את העיגול לפני שדוחפים אותו ,כן.

נכון , אני עוד מעט יאלה תמונה שתבינו אותי , בכל זאת , בכל מקרה , לא רק הוצעה כספית די מוגזמת על ידי פולסווגן גם העיקרון שזה מיותר לפי דעתי , אבל כמובן שרק לפי דעתי ,

בכל מקרה , אני מקווה שתעזרו לי למרות כל הדעות שלכם

פורסם

שלום.

אני לא אטיף לך מוסר כי את מה שצריך להגיד כבר אמרו.

לגבי הבלמים בבורה צריך מכשיר מיוחד שדוחף את הבוכנה למקומה תוך כדי סיבוב הבוכנה.

בלי המכשיר אתה תהרוס את הקליפר וגם אם המכשיר זה לא קל צריך לדעת אייך עושים את זה

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תוכן חדש...