Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4489 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

מצאתי רכב יד שניה שאני מחפש במחיר מציאה. מסתבר שהמוכר הוא אנגלי ששהה בארץ, קנה כאן רכב ולקח אותו חזרה לאנגליה. כעת הוא רוצה למכור אותו. הוא הציע נוהל לעסקה - דרך חברת הובלות שתביא את הרכב. הוא כתב שהחברה תשלח לי חוזה בינלאומי, אשלם לה חצי מהכסף ואז היא תביא לארץ את הרכב ואקבל אותו לתקופת מבחן. אחר כך אשלים את הרכישה.

מישהו מכיר נוהל כזה? איך אפשר לעשות את זה בצורה בטוחה?

תודה רבה

פורסם

לא יאמן שהם עדיין מצליחים, איך אנשים מוכנים בכלל לדבר על רכישה של רכב בלי לראות אותו בידיעה שהוא לא בארץ.

תגיד לו שיביא את הרכב לארץ ואם לא תיקח אותו תשלם לו חצי מהעסקה.

וזכור את הכלל הראשון

If it's sound too good to be true it's probably is!

פורסם

מדהים איך אנשים שומעים סיפורי סבתא כאלו ועדיין זורמים עם הרכישה הפוטנציאלית.

אריג

טוב ששאלת כאן לפני שעשית שטות.

"לקחת את הרכב לתקופת מבחן?" נו באמת, מה הנאיביות הזו.

so far so good so what

פורסם

זה עוקץ

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

תודה רבה.

מדהים - אותו סיפור בדיוק. העניין הוא שהצלחתי למצוא את השם של השולח בפייסבוק. באמת יש לו את הרכב והוא ניסה למכור. נראה לכם שהוא מנסה לעשות את התרגיל (הוא לא נראה כזה) או שהשתמשו בזהות שלו? באמת כתובת המייל לא מתאימה לשם השולח.

פורסם

כל אחד יכול לפתוח פרופיל בפייסבוק ולרשום בו מה שבא לו

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
תודה רבה.

מדהים - אותו סיפור בדיוק. העניין הוא שהצלחתי למצוא את השם של השולח בפייסבוק. באמת יש לו את הרכב והוא ניסה למכור. נראה לכם שהוא מנסה לעשות את התרגיל (הוא לא נראה כזה) או שהשתמשו בזהות שלו? באמת כתובת המייל לא מתאימה לשם השולח.

לי היה פייסבוק בשם של סדאם חוסיין, זה עונה לך על השאלה? :)

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

• תוכן חדש...