Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4486 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני צריך לתפוס טיסה קצרה לאירופה השבוע, הנה כמה שאלות זריזות למי שיודע:

1. האם ניתן לקחת מזוודת טרולי קטנה (איתי במטוס) ובנוסף גם תיק גב? (או שאפשר רק פריט אחד)

2. למרות שתמיד עשיתי אקספרס צ'ק אין, תמיד ניגשתי לדלפק והחלפתי את הכרטיס המודפס בכרטיס עלייה למטוס.

האם יש דרך להימנע מהדלפק בכלל? הרעיון מבחינתי הוא להכנס לטרמינל וישר ללכת לבידוק הביטחוני.

3. במקרה כזה בלי שליחת מזוודות ועם אקספרס צ'ק אין, כמה זמן במינימום אפשר להגיע מראש? האם שעה וחצי זה מספיק? (מחלקת תיירים)

הטיסה היא ל48 שעות ויוצאת בשעה מאד מוקדמת, אני רוצה להגיע כמה שיותר קרוב לזמן הטיסה.

תודה לעוזרים.

פורסם

מנסיוני הדל - פעם אחת ניסיתי להסתדר כפי שאתה מתכנן - אילצו אותי למסור את הטרולי הקטן. אבל זה היה לפני הרבה שנים ויתכן שהמדיניות השתנתה.

מכל מקום - כל ההנחיות נמצאות כאן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לגבי שאלה 1:

בדרך כלל אין מניעה לקחת נגיד תיק ללפטופ וז'קט בנוסף לטרולי (במידות המתאימות). אם התיק גב לא גדול במיוחד, כנראה שלא יעשו בעיות מיוחדות, אבל אין בדברי בכדי להבטיח שכך. תמיד אני רואה אנשים שעולים למטוס עם 2 תיקים או איזשהו צירוף אחר שנראה הרבה מעל למותר (אבל אני גם לא יודע מה הסטטוס שלהם כנוסעים מתמידים וכולי בעלי זכויות יתרות).

לגבי שאלה 2:

http://www.elal.co.il/ELAL/Hebrew/AllAboutYourFlight/BeforeYourFlight/BaggageLuggage/He_Flying_without_luggage_040313.htm

לגבי שאלה 3:

גם עם מזוודות כשלא הגעתי יותר משעתיים מראש לשדה לא נתקלתי בבעיה ועדין תמיד היה לי שפע זמן.

פורסם

אני טס עם טרולי (בגודל מותר) ותיק גב לטופלופ (לא קטן), ואף פעם לא אמרו לי להשאיר אחד משניהם.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לא צריכה להיות שום בעיה לעשות את מה שאתה רוצה (כל עוד הטרולי במידות המותרות ותיק הגב לא גדול במיוחד). באופן רשמי מותר לך לקחת למטוס תיק לפטופ בנוסף לכבודת היד, וכך מוגדר תיק הגב. מה שתצטרך לעשות זה לגשת ישירות לדלפק קטן של אל על שנמצא באולם שבו יש את הדלתות השקופות שמובילות לבידוק של כבודת היד. האדם שם ידביק לך את המדבקה הצהובה על הדרכון ותוכל מיד להכנס לשיקוף כבודת יד וכך הלאה. עשיתי את זה פעם אחת כשטסתי עם תיק גב בלבד.

פורסם

יש מבצע של אל על לטסים ללא כבודה,

כדאי להירשם מראש כדי להשתתף בהגרלה:

http://www.elal.co.il/elal/hebrew/allaboutyourflight/beforeyourflight/baggageluggage/he_flying_without_luggage_040313.html

(ההטבה רק למי שמודיע מראש שהוא מתכוון לטוס ללא כבודה)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...