Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 40,000 לחייל משוחרר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני חייל משוחרר טרי ומחפש רכב עד 40,000...

אני מחפש רכב זריז וכיף לנהיגה (יותר ביצועים יותר טוב אבל אני מבין שאין לי תקציב מטורף),

דלק פחות קריטי(אני יכול להסתדר עם צריכת דלק של 1-10)

יש עדיפות גדולה לידני!

עיקר הנסיעות שלי הן קצרות ומעט מאוד מהן בין עירוניות.

אני לא יודע איפה להתחיל לחפש ואני דיי אבוד

כמו כן הבנתי שביטוח רכב הוא גם סוגיה תודות להגדרה של נהג צעיר

אשמח לעזרה וייעוץ

פורסם

לדעתי חפש לך פיג'ו 206 או פונטו גרנדה. הראשונה שווקה עד 2008, ותוכל לההשיג כזאת עם הרבה עודף בתקציב. מהגרנדה פונטו תוכל לרכוש 2010/2011.

מדובר בדגמים נחמדים, לא מאוד חזקים (אבל לא מרגישים חוסר בכוח). בגלל שהם לא מוגדרים כדגמים מועדים לפורענות גם הביטוח יהיה די זול.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לדעתי חפש לך פיג'ו 206 או פונטו גרנדה. הראשונה שווקה עד 2008, ותוכל לההשיג כזאת עם הרבה עודף בתקציב. מהגרנדה פונטו תוכל לרכוש 2010/2011.

מדובר בדגמים נחמדים, לא מאוד חזקים (אבל לא מרגישים חוסר בכוח). בגלל שהם לא מוגדרים כדגמים מועדים לפורענות גם הביטוח יהיה די זול.

Zvit אתה לא חושב שעדיף להביא פונטו איבו ?

פורסם

בכזה תקציב קשה יהיה למצוא,כרגע יש היד 2 הכי זולה ב45 עם נתונים טובים,לגרנדה בכזה תקציב יהיה הרבה יותר מבחר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
בכזה תקציב קשה יהיה למצוא,כרגע יש היד 2 הכי זולה ב45 עם נתונים טובים,לגרנדה בכזה תקציב יהיה הרבה יותר מבחר.

רציתי מאוד לקנות את ההיא ב 45 אבל כשהתקשרתי הבחור אמר שהיא כבר נמכרה :)

פורסם

אין מה לעשות,כזה רכב עם הנתונים שהיו לו נחטף,אל תתייאש,כול יום יכולה להיות מציאה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

דעתי היא שצריך לכוון לדגמים בהם יש היצע גדול - כי אז תהליך החיפוש יגיע לסיומו המוצלח מהר יחסית.

לא נמכרו הרבה פונטו איבו לכן יהיה לך קשה לשים את היד על אחת, ויתכן שתהליך החיפוש יהיה מייאש משהו...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...