Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שלט רחוק לטלוויזיה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא עבד :( אני יכול לבדוק גם באייפון את השלט? להפעיל וידיאו ?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

במצלמה של האייפון - כן. הפעל מצלמה ולחץ על כפתור בשלט. אם השלט עובד תראה אותו מאיר במסך של האייפון.

:turn-l:
פורסם

ברגע שאני לוחץ על השלט לא משנה על מה נורת tv נדלקת . אני לא רואה בוידיאו שום דבר .

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

קח שלט אחר כלשהו לשם קבוצת ביקורת. נראה שהשלט איננו פועל. אתה אמור לראות את ה IR LED מאיר במסך המצלמה.

:turn-l:
פורסם

אם כל הסיפור זה IR LED שבור/שרוף/מנותק אז ניתן להחליף אותו.

אתה צריך את הרכיב עצמו (עולה סנטים בודדים, יש לי כמה ספיירים איפשהו) ומלחם...

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אתה יכול לקפוץ לשוק הפשפשים הקרוב לביתך ולקנות שלט של הוט (עלה לי 15 שקל), 99% שלא תהיה לך בעייה לתכנת אותו אל הטלוויזיה שלך.

בשלט הזה אתה יכול להפעיל מצב תכנות ואז לעבור על כל הקודים ששמורים בשלט ע"י לחיצה על כפתור, אם הגעת לקוד המתאים לטלוויזיה - היא תכבה ואז אתה מסיים את התכנות.

If you live by the GUN

You die by the GUN

פורסם
אתה יכול לקפוץ לשוק הפשפשים הקרוב לביתך ולקנות שלט של הוט (עלה לי 15 שקל), 99% שלא תהיה לך בעייה לתכנת אותו אל הטלוויזיה שלך.

בשלט הזה אתה יכול להפעיל מצב תכנות ואז לעבור על כל הקודים ששמורים בשלט ע"י לחיצה על כפתור, אם הגעת לקוד המתאים לטלוויזיה - היא תכבה ואז אתה מסיים את התכנות.

השלט מתפקד גם ללא תלות בממיר?

פורסם (נערך)

רעיון גדול.

רק שהקודים לא שמורים בשלט.

הם מופיעים באתר של הוט. פתחתי לך על הדף של פילוט...

ממליץ לבדוק עם המצלמה של הסמארטפון שאתה לא קונה עוד שלט תקול (תביא בטריות טריות בכיס)

עריכה: עכשיו אני רואה באתר שלהם שזה עובד גם כמו שסיבי פחמן אמר.

ואני חשבתי שיס מתקדמים...

עריכה אחרונה על ידי natco

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

אין עליכם. במקרה מצאתי את השלט המדובר אצל ידידה. תחזיקו אצבעות :)gu7a2u3u.jpg

פורסם (נערך)

עדכונים . גם סריקה אוטומטית וגם לפי קוד יצרן לא עובד. כדי לשלול בעיה בטלוויזיה האם בעת הכנסת קוד למשל של פיילוט תהיה הצלבה מול השלט? למה אני מתכוון. לפי הטבלת קודים אמורים להכניס קוד ואז ללחוץ על לחצן tv עד שהוא מהבהב פעמיים. שמתי לב שברשימה של פיילוט כאשר הזנתי כמה קודים היו מקרים שלחצן הTV הבהב פעם אחת בלבד והיו קודים שהוא הבהב פעמיים. אני יכול להסיק מזה באיזשהי דרך שהטלוויזיה כן מתקשרת איכשהוא עם השלט או שאין קשר? אני אחזור על השאלה , אני לא צריך ממיר בשביל שהשלט יעבוד נכון?

עריכה אחרונה על ידי bigbosf

פורסם

הטלוויזיה והשלט לא מתקשרים בזמן הסנכרון.

לא צריך ממיר פעיל כדי שהשלט הזה יעבוד. הוא שלט אוניברסלי לכל דבר.

אבל מסוג מוצלח-לא נתקלתי עד היום בTV שהוא לא הצליח לשלוט עליה (כל עוד היא תקינה).

יש לי רעיון למעשה לא כ"כ מוסרי אבל יעיל:

אם הידידה עדיין מנויה בהוט, תתקשר לשירות, תזדהה בשמה ותבקש עזרה טלפונית בסנכרון השלט.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תוכן חדש...