Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4485 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

היום בבוקר עמדתי ברמזור אדום לכיוון הפניה שמאלה והייתי שלישי בטור.. כשהתחלף הרמזור התחלתי בנסיעה מאחורי רכב וכאשר הוא נכנס לצומת היה עדיין ירוק.. נכנסתי גם כן ובאמצע הצומת הבחנתי כי הרמזור כבר אדום:shock: אמנם לקח לי זמן להכנס לצומת (4-5שניות מהמעבר לירוק) אבל עדיין הוא התחלף די מהר:evil:.. !

המצלמה היחידה בצומת מוצגת בתמונה שצרפתי והיא אמנם לא מצלמת מהירות אבל היא עדיין מצלמה..(מעל הרמזור שמאלה בצבע שחור)

יש מצב שהמצלמה הזאת מצלמת מעבר באדום ? או שהיא רק להבטחה...

אשמח מאוד לתגובות מהירות ומכאלו שיודעים ! תודה מראש:lol:

Photo 26-02-14, 15 47 13.jpg

פורסם

זו לא מצלמת מהירות או רמזור, לפי דעתי זו סתם מצלמה של העירייה לצורך פיקוח ומעקב.

וגם העבירה שאתה מתאר היא לא כניסה לצומת באור אדום(או שלא הבנתי אותך) אלא כניסה לצומת לא פנויה שזה קנס של 500 ש"ח ו6 נקודות אם אני לא טועה.

בכל מקרה אין לך סיבה לדאוג מדו"ח כלשהו.

פורסם
זו לא מצלמת מהירות או רמזור אתה בטוח בקשר לזה?, לפי דעתי זו סתם מצלמה של העירייה לצורך פיקוח ומעקב.

וגם העבירה שאתה מתאר היא לא כניסה לצומת באור אדום(או שלא הבנתי אותך) אלא כניסה לצומת לא פנויה שזה קנס של 500 ש"ח ו6 נקודות אם אני לא טועה.גם אם אני נהג חדש? ועד כמה נ"ק אפשר להגיע ?

בכל מקרה אין לך סיבה לדאוג מדו"ח כלשהו.

תודה על העזרה

פורסם (נערך)

מצלמת אבטחה.

מצלמת רמזור נראית ככה:

tlc.png

בנוסף מצלמת הרמזור מצלמת רכבים שנכנסו לצומת שנייה אחת אחרי שהרמזור הפך לאדום.

בנוסף לכך מצלמת הרמזור מצלמת את הרכב מאחורה כך שהמקום לחפש אותה הוא לא בצד שמולך אלא מאחוריך!

בפעם הבאה שים לב טוב מה צבע הרמזור לפני כניסתך לצומת, ושמתאפשר לך להשלים את הפנייה.

בכל מקרה אתה יכול להיות שקט בנוגע למקרה הספציפי הזה, גם מצלמות הרמזור לא מצלמות "כניסה לצומת לא פנוי", לא שבטוח שזה מה שקרה.

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
מצלמת אבטחה.

מצלמת רמזור נראית ככה:

tlc.png

בנוסף מצלמת הרמזור מצלמת רכבים שנכנסו לצומת שנייה אחת אחרי שהרמזור הפך לאדום.

בנוסף לכך מצלמת הרמזור מצלמת את הרכב מאחורה כך שהמקום לחפש אותה הוא לא בצד שמולך אלא מאחוריך! מאחורה אין שום מצלמה:lol:

בפעם הבאה שים לב טוב מה צבע הרמזור לפני כניסתך לצומת, ושמתאפשר לך להשלים את הפנייה.זה מקרה חד פעמי..כמה ד"ק לפני זה עצרתי ברמזור ירוק שרק התחיל להבהב למרות שהצומת הייתה ריקה לגמרי ...

בכל מקרה אתה יכול להיות שקט בנוגע למקרה הספציפי הזה אם כך אז מצויין, גם מצלמות הרמזור לא מצלמות "כניסה לצומת לא פנוי", לא שבטוח שזה מה שקרה יכול להיות שאתה צודק.

תודה רבה לך על הפירוט!

פורסם

בוודאות מלאה המצלמות הנ"ל לא מצלמות "כניסה לצומת לא פנוי", אתה יכול להיות שקט.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...