Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי i30CW 2010 חיפשתי דרך לעשות אותה יותר יפה מאיך שהיא נראתה בהתחלה וזה התוצאה בינתיים,

http://www.siz.co.il/my.php?i=zmmz0klgztdn.jpg

http://www.siz.co.il/my.php?i=hngmwmwqnmdy.jpg

תמונה 1.jpg

תמונה 3.jpg

הקדימה אני משאיר ככה זה ניראה לי הכי יפה שאפשר ורק האחורה יש לי בעיה האם לעשות עוד מדבקת קרבון על החלק האחורי או שבכלל להוריד כי האחורה שלו הצורה לא הכי יפה מרובעת כזאת אבל גם מצד שני אני לא רוצה להפוך את זה לרכב של ילד קטן,

אשמח לעצות יום טוב

פורסם

אני מציע שתצלם באור השמש וכך נוכל להתרשם יותר טוב.

נכון לעכשיו, התמונה של החלק האחורי לא מחמיאה לרכב, אבל זה עניין של טעם.

פורסם

דבר ראשון מדבקת קרבון מאחורה זה ממש לא מחמיא לרכב ודבר שני אתה רק הורס את הרכב הוא די חדש וכשתרצה למכור אותו לא נראה לי שאנשים יסתכלו על הרכב יכול להיות שיחשבו שירד הצבע או שקיבלת כה , נקודה למחשבה

• חברי המעגל הראשון
פורסם

צריך תמונות באור יום כי ככה בקושי אפשר להבין משהו.

המדבקה על הדלת האחורית לא יפה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לא הצלחתי לעלות על רעיון, אבל אפילו בתור חובב מדבקות מהסוג הזה- אני חושב שזה מזעזע על הרכב הזה.

אולי אם תכנס לאיביי ותחפש דברים לרכב הזה יעלו לך רעיונות.

renault clio 2001 1.4 16V- מתה.

seat ibiza 2001 1.6 - נמכרה.

volkswagen passat 2002 2.0- עדיין איתנו =]

פורסם (נערך)

לא הייתי קורה למה שנעשה עם הרכב עיצוב, זה לא מתאים לו. דלת אחורית בצבע שחור ניראית כאילו לא מצאו דלת מתאימה בפירוקיה ולקחו מה שהיה.

גג שחור? מיילא אם זה היה חלון אמיתי, אבל מבדקה זה ניראה די לא במקום.

רוצה לשפר את העיצוב שלי רכב ולא להפוך את הרכב למראה של ילד קטן?

1. תוריד את הניקלים שמסביב לבקליות.

2. תוריד את המדבקה מהדלת.

3. תוריד את המדבקה מהגג.

התוצאה תיהיה: קיבלת אחל'ה רכב שניראה טוב ושמור. בקיצר, תחזיר למקורי ומיד תיראה שהרכב ניראה הרבה יותר טוב.

מה שאולי יכול לשפר את המראה זה: לצבוע ידיות של דלתות בצבע הרכב ולשים ג'נטים יותר יפים. תעשה דיטיילינג איכותי כדי שהרכב יבריק וקבלת רכב שניראה טוב ורציני. לדים, קסנונים וכד' זה לא מוסיף, אלא מכניס את הרכב לקטגוריה תדמיתית אחרת - שם כבר הולכים גם ציפויי קרבון, נאונים בתחתית הרכב, ג'נטים של אוטובוס, צבעים זוהרים שונים בסגנון מהיר ועצבני, קסנונים, ניקלים ב3$ מסין ושאר צעצועים כמו פתח במכסה מנוע, גבות לפנסים ראשיים ועוד (כמה שאני מבין אתה לא רוצה).

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...