Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ״דריפטים״ למתחיל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה על התגובות.

התקציב הוא 50 גג שיכלול את קניית הרכב וישור קו.

שידרוגים למיניהם לאט לאט אחריי זה.

חשבתי להתחיל ממשהו חלש ולהתחזק עם הנסיון,אבל עם השוק רכב של מכוניות ״מעניינות״ בארץ זה פשוט בלתי אפשרי.אחרי שתקנה אחת תמכור אותה אחרי שנה ובפסד מטורף,בגלל זה רוצה לקנות משהו באמצע ולהישאר איתו.

פורסם

אני מבין את עניין הטכניקה שנרכשת ומשתפרת עם הזמן (וכן, הרכב הראשון שלי היה E30, עם מנוע צנוע של 1600 סמ"ק ובהחלט קיבלתי "בית ספר").

אבל בכל זאת, אני לא רואה סיבה שלא ללכת על רכב חזק.

אומנם, E30 קשה מאוד להשיג במצב שפוי, בטח עם מנוע משושה אבל זה רכב שמתנהג נהדר, ויצא לי לנסוע על כמה אקזמפלרים שמורים ומטופחים. אין ספק שהוא הפתרון ה"טהור" ביותר למטרה שלך.

בנוגע לE36, דווקא זה הדגם שהכי פחות התנסתי בו (לצערי רק 328 יחידה), ואפילו דילגתי על הדור הזה בשרשרת הרכבים שלי, אבל אין ספק שהוא בסיס טוב והוא התמורה הטובה ביותר לכסף, גם מבחינת הסחורה שהוא מספק על המסלול וגם מבחינת שימושיות כרכב.

אם מדברים על E46, שזהו הדגם האהוב עלי במיוחד, ויצא לי כבר להחליף כמה כאלו, עם המנוע הנכון (ואפשר למצוא), תוכל להנות מרכב שימושי במיוחד (במובן מסויים, הוא עדיין מעולה כרכב יומיומי, בטיחותי, מודרני וכו'), וגם מפתיע לטובה על המסלול (למרות ה"ניתוק/ריחוק" שיש בין דור לדור, הן בבימרים, והן במקבילה -GTI)

אומנם, הקניה תהיה יקרה יותר, וגם ההשקעה בהתאמת הרכב לצרכים שלך. קח בחשבון שלמצוא אחת ידנית זה קשה פי כמה וכמה (והסבה תעלה לכל הפחות כ10K).

לסיכום, ככל שתתקדם בשנתונים / דורות: אתה תתרחק מחווית הנהיגה, אבל תקבל יותר "רכב". הE36 לטעמי היא הSWEET SPOT שלך, למרות, שבקונפיגורציה הנכונה של מנוע משושה, גיר רגיל, והנעה אחורית אתה לעולם לא יכול לטעות :wink:

בנוגע לאחזקה,

טיפולים שוטפים לא יקרים. הצרה מתחילה כשצריך להחליף חלקים. ישנם כאלו לצערי שהם לא זולים כלל.

אני הזמנתי / עדיין מזמין חלפים מחו"ל. הן בשל הזמינות והן בשל פערי המחירים שיש.

במידה ותינעל על דגם ספציפי אתה יותר ממוזמן למועדון על מנת לקבל מידע נוסף (אוטוספורט).

במקרה של הE36, זהו רכב שנמצא בעשור השני שלו לערך, קח בחשבון שישנם לא מעט דברים שידרשו יישור קו. מדובר בבלאי שאינו נובע משימוש בהכרח אלא בעיקר מחלוף הזמן, מדובר בהמון חלקי גומי יבשים, לרבות גומיות, צנרת, תושבות / בוקסות וכו'. ההשקעה לא מעטה. לאחר היישור קו המכאני תדרש להוסיף כסף נוסף לשיפור ההתנהגות (LSD, בולמים / קפיצים / מוטות מייצבים ושאר ירקות)

אם תצליח למצוא רכב שתוחזק כראוי, יש לך מזל. אין הרבה כאלו לצערי.

שיהיה בהצלחה.

M-TECH E46

פורסם

מצטרף להמלצה על מיאטה. אפילו דור שני יודעת לעשות את העבודה במהירויות סבירות.

אפשר למצוא כזו באזור הסכום שלך.

ואפילו תהנה מגג פתוח.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

סתם דוגמה, לפני כמה שנים פגשתי בן אדם שגם רק נכנס לתחום, והוא קנה (אני מקווה שאתה יושב) - מיצובישי צ'אמפ.

כנראה זה היה דיהטסו שרמנט, כי הדריפטים היחידים שאפשר לעשות עם מיצובישי צ'אמפ זה כשמורחים שמן על הגלגלים האחוריים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם
כנראה זה היה דיהטסו שרמנט, כי הדריפטים היחידים שאפשר לעשות עם מיצובישי צ'אמפ זה כשמורחים שמן על הגלגלים האחוריים.

חזרה לחיים? (איזה מלך הבחור:king:)

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

• תוכן חדש...