Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פונטו 2011 או לנסר 2010?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

קו הגמר שלי:

פונטו איבו 2011, נאמר בסביבות 50000 ש"ח. פרטית.

לנסר 1500 2010: נאמר בערך בסכום דומה, קילומטרז גבוה יותר בדרך כלל, אולי אפילו מליסינג.

הרכב משמש רוב הזמן נהג יחיד בנסיעה משולבת, עם הקפצת ילדים לגן קרוב יחסית.

נושא האמינות קריטי לי.

כזכור לי מלנסר 1500 שהיתה לנו בליסינג, צריכה ממוצעת שלה ביא בערך 12. ל- 12.5 במשולב.

כך שבחודש זה הבדל קטן ביחס לקילומטר שאנחנו עושים.

נסעתי על הפונטו, לא מפריע לי גיר רובוטי, רק עלות התיקון שלו מדאיגה אותי.

אין ספק שגם המיציבושי יותר גדולה ומרשימה.

רעיונות, המלצות, דעות נוספות?

פורסם

לדעתי למי שנוסע רוב הזמן לבד עדיף פונטו היא חסכונית יותר , יותר קל למצוא חניה ולחנות,

וגם יש לה גרסאות מאוד מאובזרות עם בלוטות' וכו'.

ולגבי הגיר עד כמה שידוע לי הגיר הזה די אמין , וגם עלויות התיקון במקרה הצורך נמוכות מבעבר.

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם

לפי איך שנראה שוק המכוניות יד שניה של הפיאט. לפעמים אני לא מאמין בעצמי למחיר שהמוכרים מוכנים לרדת. 20 אחוז פחות וגם לא מוכרים. מה לעשות בישראל מעדיפים יפניות

פורסם
עוד רעיונות? אני חושש גם שהפונטו תהיה בלתי אפשרית למכירה עוד 3-4 שנים

באוקטובר 2012 מכרתי את הפיאט פונטו ספייס שהייתה לי.

שנת 2001, אני הייתי יד שלישית, אוטומטית גיר רציף, 162 אלף ק"מ, דגם ELX עם 80 כ"ס.

קניתי אותה בדיוק שנה קודם לכן.

קניתי אותה ב14,000 ש"ח, ובדיוק שנה לאחר מכן, מכרתי אותה ב13,000 ש"ח תוך 3 שבועות בערך. אני חושב שהפסד של 1000 ש"ח בשנה זה מעולה, ו3 שבועות למכירת רכב שלטענתך יהיה קשה למכור, זה אפילו די זריז.

היום אני עם פיאט פונטו איבו 2010, עם הגיר הרובוטי. אני חושב, בהתבסס על ניסיון עבר עם פיאט וקצת ידע מסביב, שגם לרכב הזה יהיה שוק לא רע בכלל בעוד 3-4 שנים.

אתה יכול לראות כבר היום, פה בפורום ייעוץ לפני רכישה, כמה אנשים מבקשים לדעת איזה רכב לקנות בתקציב נמוך, ואיזה רכבים מציעים להם. הפונטו ספייס כמעט תמיד עולה כאופציה.

אז בעוד כמה שנים, כשהפונטו החדשה תתיישן עוד טיפה והמחיר שלה יירד עוד טיפה, היא גם תהיה, לדעתי, רכב שמאוד קל למכירה.

שוב, זאת דעתי, אתה רשאי לא להתייחס אליה, אבל חשבתי שכדאי לחלוק את זה.

אגב, אם זה לא היה ברור, אני הייתי הולך על הפונטו בלי לחשוב פעמיים.

בהצלחה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

לא יודע מה יהיה עוד 4 שנים. יהיה פיקנטו, אולי הקטנות של סוזוקי ייכנסו למחיר שפוי. אולי הסוויפט, אולי הספיססטאר. לכולם גיר אוטומטי.

• תוכן חדש...