Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרארי קליפורניה T החדשה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל עניין הרגולציה/מיסוי של זיהום אוויר, מחייב לעבור לרמאות של מנועי טורבו. (שלא לדבר על היברידי)

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

הסיבות למעבר למנועים מוגדשים ברורה.

לי לא ברור למה לקוחות פרארי לא מקבלים את זה יפה, בייחוד כאשר הדגם הגודש האחרון של פרארי טרם הקליפורניה היה אגדה על גלגלים שגרמה אפילו ל-F50 להחוויר.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

יפהפיה. הייתי לוקח אותה גם עם מנוע 1.2 ליטר וגיר ידני... (רק לא TSI).

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
אני אוהב את העיצוב החדש והמנוע החדש מסקרן מאוד (הגודש הראשון מאז אגדת ה-F40).

יחד עם זאת, נקודה מעניינת- חברים שלי בעלי פרארי מאוד מאוד לא מרוצים מעניין המנוע החדש ואחד מהם שקנה קליפורניה לאישתו הקדים את ההזמנה תוך הדגשה שהוא רוצה את הדגם עם המנוע הישן.

אתה מבין איזו פלצנות? הוא כזה חובב פרארי גדול שהוא פשוט מתחלחל מקליפורניה מוגדשת. חילול הקודש! :-P

עזוב שהמנוע החדש טוב בהכל מקודמו, פרארי אמיתית חייבת להיות אטמוספרית. כי טורבו זה לחלקי אפטרמרקט של עונדה.

והשיא - שהוא קונה אותה לאשתו, שאני חותם לך שמעניין לה ת'תחת מה יש מתחת למכסה...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...