Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרארי קליפורניה T החדשה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

נחשפה הפרארי קליפורניה החדשה. תוצג בתערוכת ג'נבה (6.3-16.3).

עיקרי החידושים:

מנוע V8 האטמוספרי מפנה את מקומו לטובת מנוע חדש, בעל שני מגדשי טורבו. למעשה מדובר על גרסה מאוד משודרגת של ה-V8 שיושב בקווטרופורטה החדשה. 560 כ"ס/7,500 סל"ד, 77 קג"מ/4750 סל"ד (גבוהים באופן לא שגרתי למנוע טורבו).

פרארי טוענים כי המנוע החדש חסכוני יותר ב-15% או יותר (תלוי לפי איזו שיטה מסתכלים), מפיק 49% יותר! מומנט לעומת המנוע הקודם וחסר השהיית טורבו לחלוטין. בנוסף, פרארי טוענים כי נעשתה עבודה אמיתית כדי לגרום למנוע להשמע כמו שצריך למרות מגדשי הטורבו (נתקלתי אף בשמועות הגורסות שמנוע הטורבו החדש נשמע חזק יותר מקודמו האטמוספרי).

1392215293_ferrari.jpg

הקליפורניה המקורית הושקה וספגה ביקורת מסויימת מכיוון שהרגישה רכה מדי ולא מספיק מגובשת. פרארי החליטו להמנע מכך הפעם והקליפורניה T החדשה מגיעה עם מתלים מגנטיים מתכווננים משודרגים (בעלי תגובה משופרת ב-50%), בלמי קרמיים ומערכת היגוי מהירה ומדוייקת.

עיצוב. פרארי מאמצים את הקו שמוכתב ע"י ספינת הדגל F12 (למעט ה-לה פרארי כמובן). לדעתי התוצאה היא שיפור מהותי לעומת הקליפורניה המקורית:

california.jpg

1392215355_california2.jpg

1392216355_california6.jpg

1392216355_california6.jpg

עוד חידושים: רענון קל של תא הנוסעים עם מערכת מולטימדיה חדשה בגודל 6.5'', גג מתקפל קומפקטי יותר.

כתבה מלאה של Car

תוספת: 0-100 תוך 3.6 שניות, מהירות סופית 316 קמ"ש.

עריכה אחרונה על ידי Cuore Sportivo

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

השיא של המומנט באמת מגיע בסלד גבוה יחסית,במיוחד למנוע טורבו,השאלה איך נראית העקומה[הגרף],יכול להיות שרוב המומנט מגיע בטורים נמוכים יותר.

פורסם

איזה עיצוב!! היא מהממת.. :-P גם תא הנוסעים עבר שידרוגים והוא מקבל את המראה החסון של האחיות הגדולות במשפחה. ניכרת גם העברת מתגי השליטה על האיתות, האורות והמגבים להגה עצמו. עכשיו היא סוף סוף מיישרת קו עם המוטיב העיצובי - הפנימי והחיצוני - של ה-458, ה-F12 וה-FF ומתרחקת מההשראה העיצובית של מזראטי שבחסותה נוצרה.

לו הייתי רוטשילד...

:idea:
פורסם

לא יודע איפה ראית שהקליפורניה הקודמת הרגישה רכה ולא מגובשת. דווקא בכל הביקורות עליה שראיתי אמרו שהיא עדיין מרגישה פרארי לכל דבר. בטח אחרי מתיחת הפנים. הביקורת (המוצדקת בעיניי) היתה בעיקר על העיצוב. החדשה נראית הרבה יותר טוב לדעתי.

emotion of motion

פורסם

ככה משפרים דגם!

העיצוב מיישר קו עם שאר הדגמים ועומד יפה בפני עצמו.

המנוע מסקרן, מעניין אם פרארי יעמדו בהבטחות שלהם.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

אלכס, הכל יחסי. בשלב מסויים פרארי הוציאו חבילת ספורט עבור הקליפורניה היוצאת. כוונתי הייתה שהפעם הרכב מכוייל כאילו עם חבילת ספורט מלכתחילה.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם (נערך)
הרכב חייתי !

רק שידית של הדלת היא גנובה "בחיקוי" של הונדה סיוויק קופה 93-95 וגם החדשה.

:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

אני בטוח שישב לו מר מעצב איטלקי במשרד שלו, עם תמונה של רכב על הקיר, ושאב את השראתו מהונדה סיויק קופה 93-95.

אני לא שולל שהם שואבים השראה מרכבים ישנים יותר, אבל אני בטוח שזה לא מהונדה סיויק.

מזכיר לי את המעריצות של ג'סטין ביבר שבטוחות שלהקות כמו לד זפלין ופינק פלויד גונבות שירים מג'סטין ביבר.

עריכה:

אפילו מצאתי לך רכב של פרארי שהיו בו את הידיות האלה, קוראים לו פרארי מונדיאל, והוא יוצר בין השנים 1980-1993. *טיפה* לפני ההונדה...

אגב, אני אפילו די בטוח שהיו לפרארי עוד רכבים עם הידיות האלה, עוד יותר ישנים, אבל אני כבר לא זוכר איזה...

Ferrari_Mondial_t_001.JPG

עריכה אחרונה על ידי GhostBuster

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

את עיצוב הדגם היוצא כלל לא אהבתי, השאלת קווי העיצוב מה-F12 עשתה לדגם רק טוב.

עכשיו רק צריך למצוא מיליון שקל פלוס פנויים, למישהו יש שקל לסיפתח?

פורסם

לא יודע למה אבל כבר כמה שנים שלא התחברתי לעיצוב של פרארי (ואף פעם לא נהגתי על אחת אז גם לזה לא יכולתי להתחבר אלא רק לפנטז) ותמיד העדפתי את הלמבורגיני. אבל את העיצוב של הרכב הזה אני מאוד אוהב! בהחלט נראת מצויין (אבל איך לעזעזעל מתפעלים הכל מההגה? זה נוח?)

פורסם

עוד חידושים: רענון קל של תא הנוסעים עם מערכת מולטימדיה חדשה בגודל 6.5'', גג מתקפל קומפקטי יותר.

אין ספק העניין הזה צפוי להקשות מאוד על הצלחתה... בכל ליסינג יש מסך גדול יותר...

יפיפיה אמיתית!

מחכה לסאונדטרק...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אני אוהב את העיצוב החדש והמנוע החדש מסקרן מאוד (הגודש הראשון מאז אגדת ה-F40).

יחד עם זאת, נקודה מעניינת- חברים שלי בעלי פרארי מאוד מאוד לא מרוצים מעניין המנוע החדש ואחד מהם שקנה קליפורניה לאישתו הקדים את ההזמנה תוך הדגשה שהוא רוצה את הדגם עם המנוע הישן.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...