Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד הבדל "קטן" הוא שבסקודה הגיר בעייתי מאוד(שוב עד שלא יוכח אחרת) לעומת הגיר ברנו שעד כה לא פיתח "מחלות" מיוחדות.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

התכוונת אותן תכונות של גיר. נראה לי בעתיד רוב האוטומטיות יגיעו עם גיר רובוטי כפול מצמדים. כשהוא בנוי טוב הוא נותן חוויה מצויינת.

(להבדיל מגיר חד מצמד כמו בסיטרואן AL4) . אני חושב שגם בפוקוס החדשה יש חד מצמדי וחבל.

אם אני זוכר נכון הגיר של הפלאונס נגנב בכלל מניסן.

לכאורה ההילוך השביעי אמור לתת חסכון ושקט בשיוט במהירות גבוהה. בפועל זה לא קרה באוקטביה (החסכון)

פורסם (נערך)

save, אני חושב שכדאי שתבדוק את הדברים לפני שאתה כותב אותם.

AL4 זה גיר ישן מאוד, והוא אוטומטי פלנטרי רגיל.

בפוקוס יש תיבה שנקראת PowerShift שהיא רובוטית כפולת מצמד.

הגיר של הפלואנס לא נגנב מניסן, ניסן ורנו התאחדו ב2008 ומשתפות טכנולוגיות מאז. הרבה אנשים אומרים שהקפיצה באמינות של רנו נובעת, בעיקרה, בגלל שרכיבים של ניסן מותקנים בעצם ברנו.

אני נוטה להסכים עם הקביעה הזאת אבל אני לא חושב שזה העיקר, אלא בנוסף לעובדה שרנו עשו עבודת שיפור מאוד רצינית.

בקיצור כמעט כל מה שכתבת הוא טעות, וחבל. אנשים עוד ישתמשו במידע שלך לצורך קבלת החלטה והיא תהיה מבוססת על מידע לא נכון!

עריכה אחרונה על ידי GhostBuster

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
save, אני חושב שכדאי שתבדוק את הדברים לפני שאתה כותב אותם.

AL4 זה גיר ישן מאוד, והוא אוטומטי פלנטרי רגיל.

בפוקוס יש תיבה שנקראת PowerShift שהיא רובוטית כפולת מצמד.

הגיר של הפלואנס לא נגנב מניסן, ניסן ורנו התאחדו ב2008 ומשתפות טכנולוגיות מאז. הרבה אנשים אומרים שהקפיצה באמינות של רנו נובעת, בעיקרה, בגלל שרכיבים של ניסן מותקנים בעצם ברנו.

אני נוטה להסכים עם הקביעה הזאת אבל אני לא חושב שזה העיקר, אלא בנוסף לעובדה שרנו עשו עבודת שיפור מאוד רצינית.

בקיצור כמעט כל מה שכתבת הוא טעות, וחבל. אנשים עוד ישתמשו במידע שלך לצורך קבלת החלטה והיא תהיה מבוססת על מידע לא נכון!

טעיתי. אתה צודק בקשר ל AL4 . בפוקוס שנסעתי בעבודה היתה תמיד מכה בהעברה בין ראשון לשני (הבחור אמר שככה זה) הייתי בטוח שזו בגלל הגיר המיושן. אם בפוקוס באמת יש דו מצמדי אז זה אחד הגרועים שנסעתי עליהם.

ובקשר לרנו: היתה לי מגאן ב 2007 . מדי פעם הייתי צריך לדומם מנוע ולחכות שהגיר ישחרר/יתקרר. זה הבדל אדיר לעומת הגיר שלהם היום . אין לי ספק שהם גנבו את הגיר מניסן .

פורסם

אני נוהג בחצי שנה האחרונה על פלואנס ט"ד , הרכב עם כ 22K על השעון ואני מאוד מרוצה מהרכב (חפש שירשור שפתחתי על הרכב) , הרכב מרווח , מצויד היטב , נוח מאוד לי ולמשפחה שלי, מושב אחורי שיכול לאכלס 3 מבוגרים ממוצעים ללא בעיה ותא מטען מרווח.

אני מאוד אוהב את שילוב מנוע\גיר של הרכב , ולטעמי הרכב זריז וממלא אחרי הציפיות שלי מרכב משפחתי על הצד הטוב ביותר.

הדובדבן שבקצפת היא צריכת הדלק המעולה אשר נעה באופן קבוע על 17\18 ק"מ לליטר ובנהיגה רגועה הרכב אינו מתקשה להגיע ל 20 ק"מ לליטר.

הרכב אינו חף מדברים מעצבנים כמו מערכת השמע ואו הזרועות של תא המטען אשר מגבילות מעט את ההטענה אבל כחבילה הרכב מומלץ בהחלט, לטעמי יותר מהאוקטביה היקרה יותר ועם גיר שאני באופן אישי לא הייתי נכנס למערכת יחסים ארוכה איתו.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
טעיתי. אתה צודק בקשר ל AL4 . בפוקוס שנסעתי בעבודה היתה תמיד מכה בהעברה בין ראשון לשני (הבחור אמר שככה זה) הייתי בטוח שזו בגלל הגיר המיושן. אם בפוקוס באמת יש דו מצמדי אז זה אחד הגרועים שנסעתי עליהם.

ובקשר לרנו: היתה לי מגאן ב 2007 . מדי פעם הייתי צריך לדומם מנוע ולחכות שהגיר ישחרר/יתקרר. זה הבדל אדיר לעומת הגיר שלהם היום . אין לי ספק שהם גנבו את הגיר מניסן .

הגיר לא נגנב מניסאן , כיוון שאם תביט על ההיצע של ניסאן הם עושים שימוש בגיר רציף, אבל לא נורא אני שם לב שאתה לא חזק בעובדות ונתונים.

לגבי המאגאן שלך, אם היית מחליף את הסשתום החשמלי הבעיה שלך הייתה נפתרת במקום + החלפת שמן הידרואלי.

הסינרגיה עם ניסאן בהחלט עשתה טוב לשני הצדדים , רנו העבירה את הידע במנועי הסולר לניסאן (הם למעשה מותקנים ברכבי ניסאן AS IS) , וניסאן עזרה בשיפור נוהלי האיכות וההרכבה במפעלי רנו ותרמה לשיפור עצום באיכות ואמינות המוצר.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

תקרא שוב.

לגבי הבעיטה בהעברה בין ראשון לשני בגיר הזה, אתה צודק בהחלט, זאת בעיה מוכרת של הגיר הזה, אבל היצרן מודע לזה ועובד עליה. לאחר עדכון התוכנה האחרון זה מאוד השתפר אבל עדיין לא פרפקט.

פות"ש, אני הייתי הולך על הפלואנס, פשוט כי אני מפחד לקנות סקודה. אני נשאר במה שאמרתי מקודם.

פלואנס מקום ראשון, קורולה שני, אוקטביה אחרונה.

האמת שאתה גם לא ענית לשאלה שלי, מה עם מאזדה 3? האם בדקת אותה?

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

לא הייתי פוסל את השקודה - לפי מה שאני יודע רוב הבעיות עם גיר הDSG של VAG ונושא רצועות הטיימינג לא תקפות לאחר 2011 או 2012

אבל אם ההתלבטות היא בין הקורולה לרנו - אני באופן אישי הייתי הולך על הרנו מכמה סיבות:

1. יש לה יותר מומנט בסל"ד יותר נמוך - היא צריכה להיות נעימה יותר בעליות ובתאוצות ביניים - זו רק השארה.

2. היא תהיה יותר נוחה ויותר מרווחת.

3. יותר חסכונית ובהפרש ניכר.

4. רנו עשו שינוי ענק באיכות הרכבים שלהם והיום שמירת הערך שלהם לא נופלת בהרבה מפולקסוואגן או טויוטה.

יחד עם זאת, לפי מה שידוע לי לפלואנס יש רצועת טיימינג בעוד לטויוטה יש שרשרת - תחזוקה יקרה יותר לטווח ארוך.

יחד עם זאת, כבעלים של טויטות כבר למעלה מעשור וכבעלים לשעבר של רנו - המוסכים של רנו יקרים יותר לטיפולים שוטפים.

יחד עם זאת - לקורולה המאובזרת יותר היום ההפרש במחירים הוא נמוך מאוד - כ2K שקלים עד כמה שזכור לי - תבדוק מה אתה מקבל לעומת זאת ברנו, יש לי הרגשה שטויוטה מנצחים בפן הזה.

לטווח ארוך אני חושב שהרנו תשמור לך יותר על הארנק אבל בגלל הוצאות תקופתיות שבטויוטה כנראה לא יהיו לך ובגלל תחזוקה שוטפת זולה יותר - הפער לא יהיה ניכר.

ובגלל זה - תעשה נסיעת מבחן בשתיהן - האחת שתאהב יותר - תיקח.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
הרנו והשקודה שתיהן נהינות ממוניטין אמינות מופקפק. משתיהן דווקא הייתי בוחר את ההפלואנס דיזל (רכה יותר - עניין של נוחות נסיעה + 3 שנות אחריות).

הקורולה יקרה יותר, פחות חסכונית, אמינות גבוהה - תחליט אתה אם שווה את התוספת.

איך אפשר לציין באותו משפט את טויטה עם אמינות?! רק אתמול התפרסמה כתבה שטויוטה "זכתה" פעם חמישית ברציפות בתואר "אלופת הריקולים".

פורסם

אתה לא באמת יודע מה משמעות "ריקול", נכון?

תקלה זה כשאתה נדפק ומגיע למוסך שם מנסים למצוא את התקלה ועל הדרך משחילים אותך. ריקול זה כשיש סיכוי לתקלה ומנטרלים את הסיכוי הזה לפני שמשהו קרה. להקדים תרופה למכה אתה יודע...

אם אתה חושב שיש יצרנים חפים מתקלות וריקולים אז אתה טועה. עכשיו עם יד על הלב, מה עדיף? תקלה או ריקול?

פורסם

חברים הרגע חזרתי מרנו וקבלתי את ההצעה הכי משתלמת מכל החברות שקבלתי

130k דגם פריוול׳ג עם סאן רופ (שעליו לבד רצו 4k)

בכל מקרה זה הכי זול מכל מה שקבלתי אפילו מהמנהל בחיפה של רנו לא קיבלתי כזאת הצעה (כניראה שבנצרת הוא יותר חזק

• תוכן חדש...