Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 28.12.2023 בשעה 14:41, CX25GTI כתב:

גר בקריות , גיחה לתל אביב + סיבוב פגישות בעיר וחזרה ואתה ללא סוללה.

לחיות על מגבלות טווח , לא להיט.

כן אתה צודק זה מציק, כמו בערך לדאוג שהטלפון תמיד יהיה עם סוללה ולרדוף אחרי הטענות.
אבל הקריות לתל אביב זה 110 ק״מ הלוך חזור ונשאר לך הרבה עודף ולא צריך לדאוג. יש לי קולגה שעובד בתל אביב ונוסע  3 פעמים בשבוע למשרד מנהריה, קנה סקודה אניאק וזו ההחלטה הכי טובה שהוא עשה (לפי מה שהוא אומר) הוא חוסך מלא כסף על דלק והוא היה בין הראשונים שהזמינו את האניאק ב 180 אלף שקל. אף פעם הוא לא נתקל בבעיה של סוללה ותמיד שואלים אותו על זה

פורסם
בתאריך 28.12.2023 בשעה 10:27, zvit כתב:

@ntd פות"ש ביקש לרכוש BYD TANG רכב שטווח הנסיעה הריאלי שלו הוא 365 ק"מ.

נסה להזכר כמה פעמים נסעת יותר מ-365 ק"מ ביום (ואל תגיד לי אילת - זה אחת להרבה זמן אם בכלל)

פות"ש העיד שהוא נוסע 18000 ק"מ בשנה. כך שברוב הזמן הוא צריך לטעון פעם אולי פעמיים בשבוע.

הוא מחפש 7 מקומות המבחר חשמלי מוגבל מאד בטח זה המשומש.

נכון

רק שיהיה מודע לבעייתיות של רכב חשמלי בנסיעות ארוכות.

זה נכון שהוא נוסע 18K בשנה, אבל שייקח את זה בחשבון אם יעשה נסיעה ארוכה במסגרת ה- 18k, או אם אופי הנסיעות שלו ישתנה פתאום.

זה נראה לי חלק מהייעוץ  (כבר היו כאלה שקנו רכב חשמלי, ומכרו אותו זמן קצר אחרי שהתברר שזה לא מתאים להם).

פורסם

יש לך רכב תקין טוב ונוסע היטב, ואז להיכנס להלוואה(!) בשביל רווח כלכלי שמוטל בספק?

תיקח הלוואה בשביל לקנות כרטיסי לוטו, זה כלכלי באותה מידה.

מצב כלכלי יכול להשתנות, ההכנסות שלך, ההוצאות, מצב הריבית, וגם פרופיל הנסיעה.

ברגע שאתה לווה חייב אתה חייב להמשיך לשלם, לא משנה כיצד השתנו נסיבות החיים שלך.

אם היה לך את ההפרש במזומן אולי היה שווה לשקול את זה, למרות שנראה לי שבאפיקי השקעה אחרים היית מרוויח יותר.

כל זה, מעבר לכך שאני בטוח שהVW נוחה יותר, ואם תטפל היטב בVW היא עדיין תהיה טובה בעוד 10 שנים, ואילו הBYD תהיה מזמן במגרש הגרוטאות.

• רעיון טוב! 4

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• תוכן חדש...