Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאוד מתלבט בקשר לרכב.

בעיקר בקשר לגיר.

הבנתי שניתן לבצע החלפת הקלאץ עד 5 שנים מהעליה לכביש בחינם ובאחריות.

חושש בצדק וכדי שאתרחק?

מדובר על רכב ממודל 2009 עם 35000 קמ בלבד מיד ראשונה!

פורסם

רכב טוב, השילוב של הגיר הזה מוציא את המקסימום מהמנוע החלש.

אם אתה שואל אותי, עדיף תרד בשנתון, תעלה בקילומטרז' ותקנה TSI DSG6.

נכון, לא תוכל לספר בשיחת סלון איזה מציאה קנית. אבל יהיה לך רכב הרבה יותר טוב.

פורסם
המנוע מאד מאד מיושן,מרעיש,וחלש,.:loco:

המנוע אכן "מיושן", לא מרעיש במיוחד, חסכוני למדי ומאד (מאד!) אמין. למי שאיננו מחפש ביצועים מדהימים וצרות גדולות המנוע הזה מתאים מאד.

..ובמיוחד עם תיבת הטיפטרוניק "המיושנת"... שקט נפשי לא פחות ולא יותר

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
המנוע אכן "מיושן", לא מרעיש במיוחד, חסכוני למדי ומאד (מאד!) אמין. למי שאיננו מחפש ביצועים מדהימים וצרות גדולות המנוע הזה מתאים מאד.

..ובמיוחד עם תיבת הטיפטרוניק "המיושנת"... שקט נפשי לא פחות ולא יותר

אתה צודק אבל לדעתי הרכב מגיע עם DSG7.

פורסם

עשיתי בזמנו נסיעת מבחן על איביזה 2009 1.6 DSG7, אומנם בנסיעה מנהלתית ושיוט מרגיש נפלא אבל בתחילת נסיעה ברמזור או עליות שיש עצירות באמצע הגיר מתפקד בצורה קצת מוזרה, בדוק אם אתה מסתדר עם העניין וזה לשביעות רצונך.

פורסם
spidrman

הרכב עם dsg 7, זו התיבת הילוכים אלייה התייחסת בהודעתך?

כפי שגם GUGY הגיב, הדגמים היום מגיעים עם תיבת DSG שהיא תיבה רובוטית דו מצמדית על יתרונותיה וחסרונותיה (ויש לא מעט משניהם).

אני התכוונתי לדגמים הקודמים שבהם עדיין הותקנה תיבת הטיפטרוניק שהיא תיבה אוטומטית "רגילה" כלומר פלנטרית והידראולית אך מפוקחת מחשב.

לי יש אוקטביה עם השילוב הנ"ל, אמינות מוחלטת כשהמחיר משולם ברזרבות הכוח וההספק שיש (כלומר שאין) לרכב. לכל דבר יש מחיר וכל אחד עושה את השיקול שלו..

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• תוכן חדש...