Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

i30 - בחירת צבע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני לפני קניית רכב חדש מהניילונים- i30 ואניח מתלבט לגבי צבע הרכב.

כשראיתי את הרכב נורא התלהבתי מהריפוד הבהיר ובכללי מאיך שהרכב נראה מבפנים.

צמצמתי את האפשרויות:

1. צבע חיצוני נחושת ובפנים בהיר

2.צבע חיצוני לבן ובפנים שחור.

מה דעתכם לגבי הריפוד הבהיר? האם לאורך זמן צפויות בעיות איתו ודהייה של הצבע?

פורסם

לטעמי השחור/לבן יפה יותר. לגבי הריפוד - אין מפגע (ויש לי ילדים...) שטיפול אצל גורם מקצועי (במקרה שלי זה היה מוסך פליקס, משום שדובר בגולף), לא יוכל להוציא מהריפוד תמורת 400 ש"ח... שווה לדעתי.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

יותר מזה - צבע ריפודים בהיר יגרום לכך שפנים הרכב יתחמם קצת פחות בשמש.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

נחושת זה הגוון החום החזק? לי קצת קשה איתו.

אני אהבתי את האפור עכבר והשמפניה הכהה יותר.

זה האפור:

1_8_3_188859_20140108130109.jpg

זה החום העדין שאני מתכוון אליו:

i-30-CW.jpg

וזה החום החזק (מדי, לטעמי):

o1_1_2_174902_20140207160223.jpg

תא הנוסעים הבהיר נראה הרבה יותר טוב, רואים את העיצוב של המושבים והדשבורד דו גווני, לדעתי כדאי להשקיע קצת יותר בניקיון או בשמירה עליו בתוך הרכב וללכת על הגוון הבהיר.

הלבן יפה אבל הוא קצת נבלע בין כל הרכבים מסביב והג'אנטים הקטנים בולטים בצבע הזה במיוחד.

פורסם

אם אין לך ילדים קטנים אין בעיה עם הריפוד הבהיר, אבל אם אתה כן מסיע ילדים באוטו מאוד לא מומלץ - יראה נורא אחרי חודשים ספורים.

פורסם

הצבע השלישי נראה הכי טוב,לך עליו.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

צבע הברוזנה הכי יפה! אם היה צבע כזה לוולוסטר, הייתי הולך עליו כנראה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...