Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2647 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אושרי, זה מה שראיתי שאנשים כתבו עליו .

Peugeot 106 XS 1.4 96' -> Toyota RunX 1.6 03' -> Mazda 3 2.0 08'

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

• תגובות 420
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תקרא את כל הביקורות שם, תראה שהרוב נתנו ביקורת טובה.

גם אני כתבתי שם, תוכל לקרוא.

נכון, הפלסטיקה לא מדהימה, אבל כל

עוד אתה אחד שלא הורס דברים, אין סיבה

שלא יעבוד כמו אצלנו, כבר כמה שנים, הוא

שואב ושואב, כולל רטוב, ולא מתעייף.

אתה גם משלם עליו 300 שקל, ולא תמצא

שואב חזק כמוהו, תאמין לי, מנסיון.

פורסם

לא השתמשתי, אני קרוב לרכישת שואב רטוב/ יבש ולאחר סקר שוק ובדיקה של ביצועים מבחינת כוח והספק עם עוד שואבים, ללא ספק שזה המועדף עליי.

צור קשר עם אוטוסטור או היבואן דן שלדן, יכול להיות שיתנו לך להתנסות.

פורסם

שלומי, אשמח לשמוע איזה אופציות בדקת כבר ?

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

פורסם

בובי הרובוט נרכש,

שאלה,

כשאני שואב מים, השקית צריכה להישאר או לא ?

וכשאני שואב אבק השקית צריכה להיות ?

תודה .

IMG_20150314_204518.jpg

פורסם

תתחדש, מקווה שתיהיה מבסוט ממנו ואשמח לחוות דעת.

מאיפה קנית בסוף?

התלבטתי בין כמה שואבים, בינהם הקרשר הנ"ל, השואב שאושרי הציג, שואב של יונדאי, שואב של חברת טרגט ועוד כמה.

התיעצתי עם חנויות שמחזיקות שואבים כאלה ורובם המליצו על הקרשר, בנוסף גם קראתי חוות דעת בזאפ.

פורסם

יש "מבצע" בהום סנטר, מחיר של 599 ש"ח (כמו שאר החנויות).

מקווה שאהנה ממנו,

אשמח לתשובה לגבי השקית .

פורסם

קרשר w.d3.300

שואב מעולה אני עובד איתו מעל שנתיים גם עבודות מאסיביות במיוחד ויש בו את כל התכונות שפירטת.

כדאי לקנות עכשיו לפני פסח יש תמיד מבצעים עליו ולדאוג תמיד לניקיון הפילטר!

מומלץ !!

פורסם (נערך)

אלירן כבר רכשתי את השואב,

אשמח אם מישהו יוכל לענות לי לגבי השקית , תודה .

עריכה --

קיבלתי את התשובה מהספר הוראות,

לשאיבת אבק עדין צריך להשתמש בשקית,

כל השאר ללא . פילטר חייב להיות מחובר תמיד .

לאחר שאיבה רטובה, יש לייבש את הפילטר לפני שאיבה יבשה .

עריכה אחרונה על ידי ChaoscripT

פורסם

תמיד חובה לשאוב עם שקית אחרת הפילטר מתלכלך ונסתם.

במידה ונתקעת בלי שקית שים טיפה מים בתחתית ואז כל האבק נתפס למטה (לא מומלץ)

פורסם

חבר קנה את השואב שנמצא בדף הראשון בקישור של 130W, מהשוואה של המוצר הנ"ל והשואב שלי הם די זהים.

השואב שקניתי עדיין עובד ומרוצה מאוד. אחרי שקניתי את הפיג'ו שאבתי אותה מעט ואחרי שאיבה של 20 ד"ק.המיכל התמלא ליותר מחצי ועוצמת השאיבה לא ירדה! זה היה רק לSOS,הניקוי הרציני עוד יבוא ועם שואב בגודל טבעי.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

איפה יש תחנת דלק עם שואב באזור רחובות ויבנה? הורידו בהמון מקומות את השואב הזה(שעובד גם עם מבטע של שנקל במקום של ה5 אגב).

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שלום חברים

אני מחפש שואב אבק אלחוטי חזק לשימוש בשני הרכבים (בבית יש שואב רגיל).

לצערי אין שום גישה נוחה לשקע ולהתחיל להוריד כבל מאריך לאורך 4 קומות לא בא בחשבון.

התקציב הוא עד כ 400 ש"ח עם גמישות (והעדפה לכמה שפחות כמובן).

חשוב שתהיה עוצמת שאיבה מספיקה לניקוי רכב וזמן עבודה מספיק (לפחות 10 דקות של עבודה רציפה, לדעתי יספיק

לשני רכבים).

יצא לי לראות את הדייסון היקר משמעותית מכמה שתכננתי להוציא, כרגע במחירו (כ 1,500 ש"ח) הוא לא בא בחשבון.

פורסם

אם כבר מיזגו לכאן (למרות שכאן הדיון מעט שונה, אבל ניחא), אוסיף ואומר שכרגע אני מעדיף שלא לרכוש שואב אבק המיועד ספציפית

לרכב (המתחבר לשקע המצת).

בנוסף, אשמח לשמוע אילו מאפיינים טכניים מינימליים דרושים (כמה וואט\וולט וכו') בכדי שהשואב יהיה יעיל למטרת ניקוי שני רכבים

אחת לשבוע-שבועיים.

פורסם
שלום חברים

אני מחפש שואב אבק אלחוטי חזק לשימוש בשני הרכבים (בבית יש שואב רגיל).

לצערי אין שום גישה נוחה לשקע ולהתחיל להוריד כבל מאריך לאורך 4 קומות לא בא בחשבון.

התקציב הוא עד כ 400 ש"ח עם גמישות (והעדפה לכמה שפחות כמובן).

חשוב שתהיה עוצמת שאיבה מספיקה לניקוי רכב וזמן עבודה מספיק (לפחות 10 דקות של עבודה רציפה, לדעתי יספיק

לשני רכבים).

יצא לי לראות את הדייסון היקר משמעותית מכמה שתכננתי להוציא, כרגע במחירו (כ 1,500 ש"ח) הוא לא בא בחשבון.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?456926-סיקור-מוצר-שואב-אבק-נטען-של-יונדאי

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...