Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשביל "סיכון" עשרים ש"ח לא הייתי פותח דיון.

בגדול, כנראה שזה דיי גרוע עם עוצמת שאיבה נחותה ביותר.

אבל מצד שני אולי נחמד להחזיק דבר כזה ברכב, לרגעים שנופלים שקלים בצדדים שקשה להגיע אליהם וכו'.

"יאללה בירי".

• תגובות 420
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לי יש "כזה" שקניתי בזמנו ב30 שקל. הוא גרוע, ובקושי שואב. אבל אם האוטו שלך נקי כמו שלי, ויש לך רק קצת חול פה ושם, הוא בהחלט עושה את הסביבה יותר נקייה ממה שהיא הייתה. בשביל 20 שקל, שווה. רק שים לב שהוא נפתח מה-זה בקלות, ואז אבק יכול לעוף לכל מקום. מציע לחזק עם עוד קצת סלוטייפ או משהו.

פורסם

חבל כל הכסף,מה ששווה זול גם שואב ככה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

נכון שבשביל "סיכון" של 20 ש"ח לא פותחים דיון,

אבל אם יש לי אפשרות לחסוך ולא לזרוק 20 ש"ח לפח+שואב מיותר, למה לא לעשות את זה בעלות של 0 ש"ח?

(היית מוציא עכשיו 20 ש"ח מהכיס וזורק אותם לפח? פשוט סתם ככה?)

פורסם

הדיון פורח ולא נתתי אפילו ביקורת על השואב שהזמנתי. אז אתחיל.

רכשתי את השואב שפרסמתי בעמוד הראשון בקישור של 120W, השואב הגיע אחרי כמעט חודש וחצי.

קופסה גדולה,הרבה אביזרים.

השואב מגיע בקופסה המקורית בתוך התיק בד המצורף ולצידו צינור מאריך גמיש,צינור מאריך מתכת,ראש לשטיחים,פיה ארוכה צרה ופיה קצרה עם מברשת בקצה. מה שכן האביזר לשטיחים לא עושה את העבודה כמו של שואב ביתי.

פלסטיק השואב חזק ובנוי היטב וככה גם שאר האביזרים,לשואב שתי פילטרים אחד בכניסה בתא האבק והשני ביציאה מהיכן שהאוויר יוצא.

על השואב תווית 12V 120W, לא יודע אם להאמין אבל הוא שואב טוב! ואני מדגיש,שואב טוב וחזק יותר מכל מתחרה בקטגוריית שואב שמתחבר לשקע 12V של הרכב!

השואב יחסית לא שקט ויכולת שאיבה יפה לשואב במתח 12V, והוא גם ציקלון.

יש הבדל קטן בין עוצמת השאיבה כשהרכב מונע לבין כשהוא כבוי,סך הכל השאיבות מתבצעות כאשר הרכב כבוי. מספיק לי 10 ד"ק לשאוב את כל הרכב עד לרמה שאין פירורים בתא הנוסעים.

הניסיון השני של השואב אחרי הרכב שלי הוא לנקות רכב מלוכלך באמת,כי שלי אף פעם לא באמת מלוכלך,לכן נעזרתי בשכנה טובה עם קיה קרניבל וילדים קניבלים. הרכב היה מזוהם,במבות,חול,בדלי סגריות בכל מקום ושאר לכלוך שטיפחו אותו הרבה זמן. השאיבה בוצעה כאשר הרכב מונע כי אחרת הייתי גומר את המצבר. לקח לי כחצי שעה שאיבה כאשר רוקנתי את המיכל פעמיים.(0.5 ליטר מיכל) חבל שלא צילמתי את זה,הייתי שקוע בזיהום. השכנה הייתה בשוק מה השד הקטן מסוגל לעשות ובירכה אותי.

כיום אני שואב את הרכב כל חודשיים בערך וכ10 דק לשאיבה פנימית + 5 דקות בבגאז כי הוא מלא בוץ וחול מהאופניים וזה מספיק.

השואב לא זול, אם אני זוכר נכון הוא עלה 260 ש"ח,אבל אני מאוד מרוצה מהרכישה. אחרי שעברתי דירה וחשבתי לשלשל חוט מקומה שלישית זה עוד בסדר,עכשיו אני גר בקומה 12 אז הרעיון של החוט ירד מהפרק אני יכול להיות בטוח שאני מכוסה מבחינה הזאת לפחות. אני מאוד ממליץ עליו למי שמחפש שואב טוב שבאמת שואב ולא כמו הצעצועים שיש בחנויות לאביזרי רכב. השואב יקר אך שווה.

קצת תמונות של השואב כשהיה חדש.

resized_2.jpg

resized_3.jpg

resized_4.jpg

resized_5.jpg

resized_6.jpg

resized_8.jpg

resized_1.jpg

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

אני מחפש המלצה לשואב אבק חזק שישאב את האוטו,

אם כבר אני קונה שואב, אז מעדיף שיהיה רטוב/יבש,

ואם יהיה עם מפוח בכלל יהיה טוב.

אשמח להמלצות .

*לא מחפש שואב בסכומי עתק (2000+ ש"ח),

משהו כמו 500-600 ש"ח.

תודה .

Peugeot 106 XS 1.4 96' -> Toyota RunX 1.6 03' -> Mazda 3 2.0 08'

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

פורסם

יש מישהו עם ניסיון, שיודע להגיד אם הוא טוב גם לשימושים ביתיים? רצפה, ספות וכו?

האם הוא ממלא שקיות שמחייבות החלפה או מיכל שפשוט מרוקנים?

פורסם

שלומי ואושרי תודה על ההמלצות,

שלומי השתמשת בו ? איך הוא שואב את הרכב?

אושרי, תודה על ההצעה, אבל קראתי עליו הרבה דברים כמו שהוא פלסטיק זול.

Peugeot 106 XS 1.4 96' -> Toyota RunX 1.6 03' -> Mazda 3 2.0 08'

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

• תוכן חדש...