Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4517 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם למשהו יש נסיון איתם .הם יתקשרו אלי והציעו לי ביטוח רכב,כי קניתי מהם רכב חדש.

Hu: pioneer prs80 Comp: Hertz Hsk165XL Amp:phoenix gold xsenon200X2

amp:massive audio bx4 Mono:DC audio 3.5: Sub: DC audio 15xl

CAR: mazda 2 demio pure black

פורסם

ביטחתי אצלם אקסנט בין 1995-7, כך שנסיוני לא רלונטי.

כיום אני מחזיק בשני סוזוקי ושניהןם מבוטחים ב"כלל" דרך הסוכנות של "מכשירי תנועה" - הביטוח יצא לי זול משמעותית בהשואה לסוכן הביטוח שאצלו בוטחתי בשנים האחרונות, והיתרון הגדול ביותר - מוסכי ההסדר הם גם מורשי היבואן.

בהחלט ממליץ לך לבדוק את ההצעה כיון שיתכן שהתנאים טובים, במיוחד ההסדר של תיקון במוסכי היבואן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה .

עוד משהו

פורסם

מבוטח דרכם כבר שנתיים על האאוטלנדר שלי שנקנה חדש מהחברה.

היחידים שגם הציעו מחיר זול מסוכנים אחרים וגם לא דרשו איתוראן.

שאר רכבי המשפחה מבוטחים אצל סוכן פרטי אבל באאוטלנדר הוא לא מצליח לתת תחרות, בעיקר בגלל דרישה לאיתורן.

פורסם

המחיר שהם הציעו לי יקר ב300 שקל מחברה אילון דרך חבר.אבל הכל מוביל אומרים שהם משתמשים בחלקים מקורים .מה שלא שמעתי בחברה אחרת .האם זה משפיע ונכון?

פורסם

לרכב חדש יש חוק שצריך להשתמש בחלקים חדשים. אם אני זוכר נכון זה נכון לשנתיים מרגע עליית הרכב על הכביש. תמיד יפחידו אותך עם החלקים המקוריים אבל מניסיון אחרי התעקשות עם השמאי גם על רכב 2004 קיבלתי דלת חדשה מקורית ולא חליפית או מפירוק.

פורסם

תודה .

• תוכן חדש...