Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מכיר את העיתון שנים רבות והתחלתי לקרוא אותו עוד כשיצא מודפס על נייר עיתון איפהשהוא באמצע שנות ה 90. הגרסא האינטרנטית שלו הלכה והצתמקה עם הזמן אבל עדיין ניתן למצוא שם לא מעט חומרים מענינים.

תמיד התקשתי להסיג את הגרסא המלאה של העיתון בארץ.

לאחרונה הם הוציאו גרסת אייפד מה שמאפשר לי להנות מגרסא מלאה של העיתון במחיר של 8 שקלים לגליון -מומלץ מאוד למי שזה רלוונטי עבורו.

העיתון ממשיך לשמור על רמת כתיבה ופירוט גבוהה לאורך השנים ומי שעדיין לא מכיר ויכול אני ממליץ מאוד.

ממש עכשיו סיימתי לקרוא מבחן ארוך טווח לרנו דאסטר שהם עשו :

http://www.autoreview.ru/_archive/section/detail.php?ELEMENT_ID=126619&SECTION_ID=7143

 

ואז נזכרתי במבחנים ארוכי טווח שהיו עושים בוואלה (הרמה של וואלה באמת מעוררת גיחוך ,במיוחד כאשר אתה רואה איך עושים את זה "על אמת")

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

~

בהחלט אחד העיתונים המעניינים יותר בסצנה, בזמנו הייתי קונה אותם מודפסים (הגיעו בפורמט לא סטנדרטי, משהו כמו A3 מורחב) ואז עברתי לקרוא באייפד כשהיו גליונות ישנים בחינם. מה שאהבתי אצלם זה שהם בין הבודדים שבחנו גם משאיות, אופנועים ופרוייקטים מיוחדים ולא רק מכוניות רגילות. בפעמים האחרונות שחיפשתי לקנות רכב יד שניה הם גם היו שימושיים ביותר, משום שבחנו בגובה העיניים את כל הקוריאניות שכתבי הרכב הישראלים הסתכלו עליהן בזלזול, והכתבות האלה היו זמינות אונליין גם עשר שנים אחרי.

פורסם

אני לא יכול לקרוא ברוסית אבל לראות דוגמנית מבלבלת את המוח על מכוניות תמיד נחמד

 

http://www.youtube.com/channel/UCro5M23QeWa3dppbJjtMlaQ

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

~

א. נדון כבר בעבר, ExoduS הביע את נכונותו לעשות לה ילדים.

 

ב. לא כזה נחמד כשאתה גם מבין על מה היא מלהגת שם.

 

ג. לא הבנתי את הקשר לנושא השרשור.

פורסם
משום שבחנו בגובה העיניים את כל הקוריאניות שכתבי הרכב הישראלים הסתכלו עליהן בזלזול, והכתבות האלה היו זמינות אונליין גם עשר שנים אחרי.

בפורמט הנוכחי של המבחנים האלה הרכב היחידי שרלוונטי לישראל זה השברולט אוויאו. השאר זה או רכבים רוסיים, או רכבים של חברות עולמיות שגם הם מורכבים ברוסיה, בגירסאות מוזלות שהותאמו לשוק הרוסי, לדוגמא פולו סדאן ששונה מהותית מפולו אירופאית שנמכרת כאן מבחינת מבנה ואיכות חומרים והרכבה (הדגש הוא על מחיר נמוך ופשטות יחסית), או יונדאי סולאריס שהיא בעצם אקסנט דור רביעי, רק עם מנוע וגיר סיניים (היא גם די התפרקה להם במבחן). מה שכן, מבחנים במדור היד שניה שלהם (вторые руки) באמת עזרו לי כשבחרתי רכב שהחליף את הדייהו המתפרקת של ההורים שלי.

אני לא יכול לקרוא ברוסית אבל לראות דוגמנית מבלבלת את המוח על מכוניות תמיד נחמד

 

http://www.youtube.com/channel/UCro5M23QeWa3dppbJjtMlaQ

 

היא סתומה ברמות. ובקשר לציצי - אתה באינטרנט, בחיפוש קל ופשוט תמצא את זה בכמויות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

 

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
בפורמט הנוכחי של המבחנים האלה הרכב היחידי שרלוונטי לישראל זה השברולט אוויאו.

 

אתה מדבר על מכוניות מודרניות. אני חיפשתי סקירות של מכוניות בנות עשר מהתקופה שהיו חדשות.

לדוגמה: "שברולט" אפיקה, קאיות למיניהן וגם כמה אירופאיות שלא ממש נמכרו פה במספרים גדולים.

×
×
  • תוכן חדש...