Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, אז הגיע מועד הרישוי החצי שנתי של האפלוז שלי: שנת 1993, יד ראשונה, 178,000 ק"מ.

אז עשיתי את ההכנות הנדרשות:

- החלפת ארבעת צמיגים שהיו לי על הרכב 6.5 שנים, ברביעיית פירלי חדשה 185/60/14.

- טיפול 10,000 שכלל גם החלפת 3 רצועות מנוע (לא טיימינג) שהיו נראות לי כבר יבשות.

- על הדרך, המד חום הפסיק לעבוד (המאוורר נכנס לעבודה כרגיל), אז שמו לי יוניט חדש.

- החלפת צינור מים קטן שעובר מתחת לבית הקרבורטור (הוא כבר היה נפוח ודולף).

ואז בטסט הכשילו אותי על סדק בשמשה הקדמית, בפינה הימנית התחתונה.

מזל שיש לי ביטוח שמשות. הלכתי לאילן זגגות. מנהל העבודה אמר לי שזה שיש סדק זה לא סתם וכנראה שיש חלודה מתחת לחלון. אני אמרתי לו שאין סיכוי שיש חלודה באוטו הזה...לאחר שהורידו את השמשה, התגלתה כמובן חלודה גדולה בדיוק בפינה. הפועל ניקה את החלודה ושם חומר. להפתעתי גם היה חלון חדש מהניילונים - בכל זאת 21 שנה...

היום הלכתי למכון שוב, ולאחר שבוע של ריצות ופחות 3,000 שקל בכיס .... הרשיון החדש בידי.

להתראות עוד חצי שנה :)

כרמל טוכמן

NSU CLUB ISRAEL

פורסם

מה מטרת השירשור?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...