Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לקראת הטסט החלטתי להחליף תרמוסטט כי האוטו היה מתקרר לי בנסיעה והתרמוטט היה תקוע על מצב פתוח.

על הדרך אמרתי יאללה נצלם ונעשה מדריך (;

קודם כל צריך לנקז את המים מהמערכת כשהמנוע מונע (רק כשהמנוע קר !) לפתוח הבורג של הרדיאטור מלמטה ולחכות שכל המים יצאו ולסגור מנוע ואז לפרק את הבית של המפלג (2 ברגים עם בוקסה 8) בשביל להגיע לברגים של הפלאנץ

upesytez.jpg

y8eze5ed.jpg

אחרי זה צריך לפרק את הצינור העליון מהצד שמחובר למנוע ולפרק את הפלאנץ (2 ברגים עם בוקסה 12 ועוד בורג 12 למין תושבת שמחוברת)

ru6ypara.jpg

jaqyhy5y.jpg

וזהו הטרמוסטט בחוץ עקום ביופיו (:

dazujuhe.jpg

לגרד שאריות המתרמוסטט הישן ולחבר את התרמוסטט החדש ולסגור בסדר הפוך

לחבר את הפלאנץ ועליו את התושבת ורק אז לסגור את הברגים (3 ברגי 12)

7u5ubeza.jpg

לחבר את הצינור ולסגור חזק שלא יהיה נזילות

להחזיר את הבית של המפלג ולסגור (2 ברגי 8)

dumaquru.jpg

yjenehu5.jpg

למלא מים ירוקים להניע, לחכות שהתרמוסטט החדש יפתח ולמלא עוד כמה מים שחסר.

זהו שתהיה לכם שבת שלום !

עריכה אחרונה על ידי or2292

Using Tapatalk

פורסם

כל הכבוד! לי אישית נראה טיפשי לנקז מים מהרכב כאשר המנוע מונע! אישית לא שמעתי אף פעם על שיטה כזאת, אולי היא קיימת אך לא מכיר אותה, יש על הבלוק מנוע בורג ניקוז נוזל קירור, וגם לרדיאטור, למה להשאיר מנוע מונע?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אפשר איך שרוצים בכל מקרה זה לכמה שניות עד שהכל מתרוקן..

אני העדפתי ככה כי ידעתי שהתרמוסטט תקוע על פתוח ולא רציתי שישפכו מים על כל החשמל שם.

Using Tapatalk

פורסם

כל הכבוד על הפרוייקט רק אחזק בשני דברים: אין צורך כמו שנאמר לבצע את הריקון על מנוע מונע וגם אני מעולם לא שמעתי או ביצעתי ריקון בדרך שכזו אך זה כבר שיקולים מיקצועיים שלך.

דבר שני לגבי המפלג - מומלץ לפני שמסירים אותו לבצע סימונים על מיקומו המדוייק כדי להחזיר אותו בדיוק איך שהיה כי אם הכיוון לא הכי מדוייק עלולה להיווצר הצתה מוקדמת או מאוחרת וזה בהחלט יורגש.

פורסם

אין מה לסמן שם כל כך זה 2 ברגים אחד למעלה ואחד למטה

אני פשוט לא פירקתי אותו לגמרי מהמנוע אז אי אפשר גם להחזיר אותו הפוך כי החוטים יפריעו.

זה נכון לגבי מי שמפרק לגמרי את המפלג.

Using Tapatalk

פורסם

יפה.

אבל זה הכרחי לנקז מים? החלפתי אצלי את הטרמוסטט בלי לנקז. נשפכו מים מהצינור שפתחתי אומנם אבל לא כולם.

• תוכן חדש...