Jump to content

or2292

  • הודעות

    11
  • כאן מאז:

ספרו לנו עליכם

  • עמוד הבית שלכם
    https://www.facebook.com/Or2292

הנקודות של or2292

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. עבודה יפה מאוד אהבתי ! מאיפה מביאים מנוע כזה ?
  2. or2292

    טנדר 4x2/4x4

    הקפצה
  3. אני מחפש טנדר אבל שיהיה אמין ואחזקה קלה התקציב 20 אלף היילקס בשנה נורמאלית נכנס ? עדיפות לאוטומט שגם האישה תוכל לנהוג, לא חובה תודה.
  4. מזה נותן ? מנקה פיח ואומרים שגורם לשיפור ביצועי מנוע וחיסכון בדלק אני אישית לא הרגשתי בזה אולי גם כי המנוע אצלי גם ככה במצב טוב ומטופל כמו שעון אני לא חושב שיש בעיה לעשות את זה לכל אוטו שלי שנת 96 עם 225k ולא הייתה שום בעיה להפך
  5. הרכב סוזוקי בלנו 96 מצרכים: 1) gold label/44k 2) אינפוזיה (אני אלתרתי מבקבוק של מים מזוקקים ומווסת מהירות של עציצים וצינורית 6ממ מכל טמבוריה אני חושב ו2 חתיכות של חוטי חשמל גמישים אבל גם חזקים) 3) לפרק את הצינור העבה של המסנן אוויר (עם מברג שטוח) 4) לשפוך את ה-gl/44k לתוך האינפוזיה ולכוון שיצאו טיפות בקצב יחסית מהיר ( אבל לראות שיוצא טיפות ולא ממש זרם ) 5) לשים מישהו בתוך האוטו שילחץ קבוע על 2500 סל״ד ולשים את הצינורית כמה שיותר קרוב למצערת (העיגול שנפתח כשלוחצים על הגז) התהליך לוקח משהו כמו רבע שעה +- אחרי זה לא לשכוח לחבר את המסנן אויר עם הבורג וזהו... תהנו !
  6. לא הכרחי אבל יש שם חיבורי חשמל ועדיף שלא יגע בהם מים
  7. סוזוקי בלנו 96 224 אלף נקנתה עם 198 אלף מנוע מעולה ואמין נשמע ומרגיש מצויין טיפולים הכל בזמן !
  8. אין מה לסמן שם כל כך זה 2 ברגים אחד למעלה ואחד למטה אני פשוט לא פירקתי אותו לגמרי מהמנוע אז אי אפשר גם להחזיר אותו הפוך כי החוטים יפריעו. זה נכון לגבי מי שמפרק לגמרי את המפלג.
  9. אפשר איך שרוצים בכל מקרה זה לכמה שניות עד שהכל מתרוקן.. אני העדפתי ככה כי ידעתי שהתרמוסטט תקוע על פתוח ולא רציתי שישפכו מים על כל החשמל שם.
  10. לקראת הטסט החלטתי להחליף תרמוסטט כי האוטו היה מתקרר לי בנסיעה והתרמוטט היה תקוע על מצב פתוח. על הדרך אמרתי יאללה נצלם ונעשה מדריך (; קודם כל צריך לנקז את המים מהמערכת כשהמנוע מונע (רק כשהמנוע קר !) לפתוח הבורג של הרדיאטור מלמטה ולחכות שכל המים יצאו ולסגור מנוע ואז לפרק את הבית של המפלג (2 ברגים עם בוקסה בשביל להגיע לברגים של הפלאנץ אחרי זה צריך לפרק את הצינור העליון מהצד שמחובר למנוע ולפרק את הפלאנץ (2 ברגים עם בוקסה 12 ועוד בורג 12 למין תושבת שמחוברת) וזהו הטרמוסטט בחוץ עקום ביופיו (: לגרד שאריות המתרמוסטט הישן ולחבר את התרמוסטט החדש ולסגור בסדר הפוך לחבר את הפלאנץ ועליו את התושבת ורק אז לסגור את הברגים (3 ברגי 12) לחבר את הצינור ולסגור חזק שלא יהיה נזילות להחזיר את הבית של המפלג ולסגור (2 ברגי למלא מים ירוקים להניע, לחכות שהתרמוסטט החדש יפתח ולמלא עוד כמה מים שחסר. זהו שתהיה לכם שבת שלום !
  11. .........
×
×
  • תוכן חדש...