Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הראשון שלי :-) שנת 2007.

איך קונים כיסויים/ סט לרכב? לא פיזית, כי דווקא בקניות אני טובה ;-)

איך אני בוחרת כיסוי? זה משנה אם זה כיסוי אוניברסלי? הבנתי שיש לה שתי כריות אוויר, אם זה רלוונטי.

פורסם

איזה פנדה יש לך?

אם יש לך הפנדה הקודמת, אז הרי שאין לך כריות אויר בצידי המושבים.

אם בפנדה החדשה עסקינן, הרי שתצטרכי לחפש לך כיסוי מושבים שמותאמים לכריות אויר צידיות ויש להם פתחים לאיזופיקס.

אה, עכשיו ראית 2007...

קני איזה כיסויים שימצאו חן בעיניך. אין לך כריות אויר בצד המושב.

פורסם

אחד הבעיות בדור הקודם לא ממש הבנתי איך מפרקים את המשענת ראש,אם תגלי תעדכני.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אחד הבעיות בדור הקודם לא ממש הבנתי איך מפרקים את המשענת ראש,אם תגלי תעדכני.

לא ניתן לפרק את משענות הראש מלפנים. רק מאחור.

ניסיתי עם מברג, עם פטיש, עם איזמל, עם לום חש"ן. בלתי פריקות.

פורסם

אז איך מרכיבים את הריפוד מקדימה?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני לא יודע לענות במדויק כי לא ניסיתי להרכיב כיסויים.

אני מאמין שאפשר למצוע כיסויים בעלי פתח עם סקוץ' בחלק העליון, כך שהכיסוי מתלבש על המושב מלמעלה, ואז עם הסקוץ' סוגרים מתחת למשענת הראש בין המוטות.

פורסם

:-D

אני מוצאת את זה מאוד משעשע שאתם מדברים על פירוק חלקים כשאני בעצם אפילו לא יודעת איזה כיסוי לקנות! :-D

לחפש כיסוי מיוחד לפנדה או שגם אוניברסלי זה מספיק?

פורסם

אני קניתי לדובלו באוטו דיפו אין ממש יחודי לכול רכב,אם איני טועה מאחור רשום לגדול מסוים או שאני מתבלבל עם כיסוי,בכול מקרה המושבים ברוב הרכבים יחסית דומים,אבל שום כיסוי לא יהיה צמוד כמו הריפוד המקורי.

בכול במקרה,יש שם מגוון מאוד גדול של כיסוים גם זולים,שאני לא ממליץ כי המגע שלהם לא נעים מנסיון,ויש את לו ש לHR שעולים כ 250 ויותר,אבל הבד איכותי יותר.

פורסם

קצת אולי נגד הזרם אבל המלצתי היא - אל תקני. לא צריך כיסוים למושבים.

זה עוד אביזר מיותר, אשר תרומתו מוטלת בספק.

הריפוד המקורי של המושבים תמיד יותר נעים, יותר יפה ויותר פרקטי מכל כיסוי.

הוא גם די עמיד ואם משתמשים ברכב באופן סביר, הריפוד המקורי מחזיק ללא בעיה גם 15 שנה. אם מתלכלך - אפשר לנקות, יש תכשירים יעודים.

באטו הראשון שלי שמתי כוסוים, במכוניות הבאות הבנתי עד כמה זה מעצבן ומעיק ואני לא שם יותר.

פורסם

הוא גם די עמיד ואם משתמשים ברכב באופן סביר, הריפוד המקורי מחזיק ללא בעיה גם 15 שנה. אם מתלכלך - אפשר לנקות, יש תכשירים יעודים.

באטו הראשון שלי שמתי כוסוים, במכוניות הבאות הבנתי עד כמה זה מעצבן ומעיק ואני לא שם יותר.

זה לא נגד הזרם.

אני גם לא חושב שצריך כיסויים באוטו, וגם אצלי אין כיסויים.

מה שכן, ריפודי הפנדה עשויים מחומר מעצבן במיוחד, שכל טיפת מים משאירה עליו כתם מעצבן.

אומנם קל מאוד להסיר את הכתמים עם מים וסבון פשוט, אבל עדיין זה מעצבן.

פורסם
יש דבר כזה כיסוי מיוחד לפנדה?

או שכיסוי מיוחד לפנדה, מתאים באופן מפתיע לפוקוס, לקאווליר, לאימפרזה, ולכל אוטו אחר?

אתה תמיד ציני או שזה במיוחד בשבילי? :-P

אני שמחה שאתה יודע יותר ממני, אבל היי - בוא לא נעשה תחרות מי יודע יותר - ויותר מזה - בוא לא נהיה ציניים עם כאלו שלא יודעים, הולך? :-)

אם אני מבין נכון, היא מבקשת את המידה הדרושה לרכבה. כמו כן, אם מישהו

מכיר חברה או חנות מומלצת, ניראה לי שהיא תשמח לשמוע.

תודה, חבריקו! :-)

זה לא נגד הזרם.

אני גם לא חושב שצריך כיסויים באוטו, וגם אצלי אין כיסויים.

מה שכן, ריפודי הפנדה עשויים מחומר מעצבן במיוחד, שכל טיפת מים משאירה עליו כתם מעצבן.

אומנם קל מאוד להסיר את הכתמים עם מים וסבון פשוט, אבל עדיין זה מעצבן.

המושבים מאוד מלוכלכים ו"לא נעים לי" :-P

לא אוהבת לראות את כל הכתמים האלו, ואת התכלת המשעמם הזה...

פורסם

הנה, כיסויים לפנדה. :lol: (האמת, חיפשתי משהו יותר הזוי, שראיתי פעם, שנראה כאילו עשו אותו מפנדה אמיתית. לא מוצא את זה יותר. וטוב שכך...).

ותשובה רצינית?

זה תלוי בכמה ייקית את.

יש חברות שמתמחות בתפירת כיסויים לפי דגם הרכב. זה מתאים בצורה מושלמת, ובהתקנה נכונה עשוי להראות יותר טוב מהכיסוי המקורי. (יש כמובן את האפשרות לפנות לכל רפד רכב, ולקבל עבודה כזו). הפתרונות הללו יקרים.

יש כיסויים אוניברסליים.

טובים יותר וטובים פחות. המחיר בהתאם.

אם תחפשי באתר ממנו שלפתי את הפנדות ההזויות, תמצאי דברים יחסית לא רעים, במחירי רצפה. אם תכניסי מילת חיפוש מתאימה, תמצאי אפילו כיסויים עם סמל הרכב שלך, סמל קבוצת הכדורגל/בייסבול האהובה עליך,דמות מצויירת שאת מחבבת, או סתם פרחים/ציפורים. רק אל תצפי שזה יחזיק שנים.

הכיסויים הללו עשויים מבד גמיש, ויש להם רצועות למתיחה.

בהתקנה עצמית סבלנית ויסודית (שתכלול פירוק המושבים. ואל תבהלי, זה לא מסובך), אפשר להגיע להתאמה טובה, אם כי לא מושלמת.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תוכן חדש...