Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצלמה לטיול בתאילנד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי שזוכר אני בקרוב טס לתאילנד, אספתי מהפורום הרבה המלצות ומידע בנוגע לטיול וזה עזר לי רבות בתכנונו!!! נשאלת השאלה איפה אני קונה כעת מצלמה? בארץ/דיוטי פרי/ או בתאילנד עצמה?

נ.ב אשמח לקבל גם המלצה למצלמה קומפקטית, שתוציא לי כמה שיותר תמונות איכותיות, עם זמן סוללה ארוך. התקציב לצורך העיניין עד 1500 ש"ח, אפשר גם למתוח את התקציב טיפה יותר צפונה, אבל אעדיף להישאר בג"ג של המחיר שציינתי.

תודה!

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם

ניקון j1

לא הכי קומפקטית אבל תקבל תמונות מדהימות במינימום מאמץ

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

בתאילנד לא כדאי, יש זיופים, ומי שלא מבין יכול ליפול בפח.

בנוסף המקוריות עולות בערך כמו בארץ, ולרוב אין אחריות - לא שווה.

גם בדיוטי פרי המחירים לא מי יודע מה.

עדיף לרכוש בארץ, לראות שהיא עובדת כמו שצריך, להתלמד עליה ולהתנסות בה קצת על מנת להכיר אותה בטיול כדי לצלם תמונות טובות יותר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מחזק את דור.

כמה שיותר ק"מ על המצלמה לפני הטיול.

על מירורלס לא הייתי הולך במקרה הזה.

בקנון תבדוק את הsx 240/260 ואת הg11/12 לפי מה שנכנס בתקציב.

ניקון אני לא מכיר.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

ב MBK בבנגקוק יש כמה חנויות צילום גדולות, שעל פניו לא נראות חנויות של רמאים, שקרנים ונוכלים.

המחירים שלהם טובים עד כדי 10 אחוז פחות מסינגפור ו כ-30 אחוז פחות מבארץ.

לא הייתי שולל רכישה מהם, עם אחריות בינלאומית.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

canon sx260 עולה במבצע בקמרה 1000 ש"ח.

למישהו יש ניסיון איתה? היא שווה את המחיר? או שאפשר להסתפק בפשוטות של סמסונג למשל בעלות של כ500 ש"ח?

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם
ב MBK בבנגקוק יש כמה חנויות צילום גדולות, שעל פניו לא נראות חנויות של רמאים, שקרנים ונוכלים.

המחירים שלהם טובים עד כדי 10 אחוז פחות מסינגפור ו כ-30 אחוז פחות מבארץ.

לא הייתי שולל רכישה מהם, עם אחריות בינלאומית.

אני הייתי בMBK בלא מעט חנויות צילום,

ואני בעצמי רכשתי שם עדשת יד 2 אחריי שבדקתי אותה היטב (אחלה רכישה, עדשה טובה מאוד, ניקון 50 F/1.4)

אבל, עם כל זה, רוב המחירים שם לא שווים את הרכישה ואת הסיכון.

אז כן, בMBK בחנויות מסודרות לא תתקל בזיופים, אבל יש מצב לקבל מחודשת או משומשת במקום חדשה וכו'.

אני לא הייתי מסתכן בקטע הזה. שמעתי על מחירים די הזויים, ש70-200 F/2.8 VR של ניקון נמכרת שם בסביבות 6000₪ (עדשה שבארץ עולה 9000-10000₪)

נכון, הפרש המחירים מפתה למדי, ומי שמבין ובודק טרם הרכישה, כנראה לא ייפול בפח (ובמחיר כזה גם הייתי מוכן לרכוש מחודשת).

canon sx260 עולה במבצע בקמרה 1000 ש"ח.

למישהו יש ניסיון איתה? היא שווה את המחיר? או שאפשר להסתפק בפשוטות של סמסונג למשל בעלות של כ500 ש"ח?

יש לי את הSX220HS שהיא הרבה יותר ישנה, אני מכיר מישהו שהייתה לו SX260HS (התקדם לרפלקס), והוציא ממנה תוצאות מדהימות ביחס למצלמה קומפקטית.

הציעו לך כאן את הניקון J1, היא עדיפה ללא ספק מבחינת איכות התמונה.

הSX260HS לא סתם עולה יותר מהסמסונג, יש לה טכנולוגיות מתקדמות יותר, חיישן ומעבד תמונה מתקדמים יותר שמפיקים תוצר איכותי יותר, אופטיקה איכותית יותר, זום גדול יותר וכו'.

בסביבות 1000₪ יש את הSX280HS שהיא מודרנית יותר, או S110 של קנון, שאמנם לא מציעה זום אופטי גדול, אבל איכות תמונה טובה יותר בזכות חיישן גדול יותר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני לא הייתי בודק ב-MBK, כי לצד המקוריים יש שם גם הרבה זיופים.

אם אתה מחפש אלקטרוניקה בתאילנד, תקפוץ ל"פנטיפ פלאזה", יש שם מוצרי אלקטרוניקה אפילו עם אחריות בין לאומית.

,

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

בפנטיפ יש פחות מבחר למצלמות.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...