Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מישהו יודע מה זה משולשים ברכב?

Offens1ve
שימו לב! השרשור הזה בן 4027 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

לפני בערך חצי שנה הייתי במוסך ואמרו לי שכדאי להחליף את המשולשים מדובר בסדר גודל של 1800 שקל,

אמרתי בזמנו שאדחה את זה ובזמן האחרון אני שם לב שההגה נוטה ימינה, האם לדעתכם זו הסיבה?

יש לי גם טסט לרכב עוד חודשיים האם מכשילים בטסט בגלל המשולשים האלה?

אגב ראיתי שהצינור נשם מנוע קרוע (מנותק לגמרי) כמה זה קריטי העניין הזה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה יכול בבקשה לפרט באיזה רכב מדובר? נשמע לי קצת יותר מדיי יקר בעבור המשולשים והעבודה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זרוע במתלה הקדמי, המחוברת בצד אחד לגלגל ובצד שני ל-2 צירים / מפרקים.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום,

ציין בבקשה את סוג ודגם האוטו שלך. חובה בכל שאלה בפורום הטכני לציין זאת.

שנית תריץ חיפוש באתר. יש תשובה לכל השאלות שלך בדיונים ישנים, כולל הסברים מפורטים.

בכלליות - התשובה כן לכל השאלות.

משולשים לא תקינים יכולים לגרום לכישלון בטסט ולמשיכת הגה, ונשם מנוע חייב להיות תקין בלי קשר. גם הוא יכול לגרום לכישלון בטסט, בנוסף לכך שאתה מזהם את הסביבה והמנוע אצלך יונק אוויר לא מסונן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המחיר יקר מאוד! הבט פה לשם השוואה לדוגמא:

http://www.f100.co.il/page_15580

כדאי לבדוק את האופציה של החלפת תותבי המשולשים שהמחיר יוזל משמעותית ואני ממליץ לך ללכת לשמוע חוות דעת נוספת אולי המשולשים במצב תקין ונחוץ כיוון פרונט בלבד. לגבי צינור הנשם תקן זאת, זה קריטי לסביבה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4027 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...