Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

מתלבטת לפני רכישה.

בין רנו מגאן 2007-2009 לבין סובארו אימפרזה שנים 2006-2008

מתחברת יותר לרנו מגאן מבחינת המראה, אך קיבלתי המלצות לגבי הסובארו אימפרזה (לא מוצאת חן בעיניי מבחינת צורה)

אודה לחוו"ד בעניין ואם יש המלצות לרכבים בין 25,000-30,000 אשמח גם לקבל.

ניסיוני עד עכשיו הוא עם רכבים נוחים ויפים (פורד מונדאו, רנו מגאן סניק - ולכן קשה עליי הבחירה) - אך לא אמינים...

שבוע נפלא

יעלה

פורסם

yael757 שלום,

אנו נשמח לספר לך על הסובארו אימפרזה ובימים אלו ישנו גם מבצע שיוכל לעניין אותך.

אנא תשלחי לנו הודעה עם פרטייך שנוכל ליצור עימך קשר ולהסביר. תודה ויום טוב

פורסם

מגאן ב25-30 אלף ש"ח, לרוב לא במצב הכי טוב,

ואם מחליטים לקחת מגאן, אז לחפש היטב רכב שמור, בלי יותר מדי ק"מ, ועם היסטוריית טיפולים מסודרת.

הדגמים מ2008 נחשבים אמינים יותר.

האימפרזה ספרטנית למדי לעומת המגאן, פחות בטיחותית ופחות נוחה,

אך חשוב לציין שאכן מוניטין האמינות של הסובארו הוא טוב יותר.

הבעיה העיקרית ברנו היא הגיר האוטומטי AL4/DP0. הוא ידוע לשמצה בפורום ובכללי. אם תמצא רכב ידני - מה טוב.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אין ספק שהמגאן נותנת את התמורה הטובה ביותר לרכב משפחתי במחירים אלו [סביב ה 30 אלף שח] יש לי מגאן 2008 אין לרכב תקלות בכלל חוץ מטיפולים שוטפים אחת לשנה והחלפת שסתןמים בגיר אחלה רכב מאוד מרוצים למרות כל ההפחדות ממביני דבר למיניהם שאפילו לא נהגו על אחת שכזאת אם מעוניינת 0575000250

פורסם
yael757 שלום,

אנו נשמח לספר לך על הסובארו אימפרזה ובימים אלו ישנו גם מבצע שיוכל לעניין אותך.

אנא תשלחי לנו הודעה עם פרטייך שנוכל ליצור עימך קשר ולהסביר. תודה ויום טוב

אייל.

הבחורה מחפשת רכב ב-25000-30000 ואתה מציע לה רכב חדש???

יש לך פורסטר חדש בשבילי ב-60000???

אין לי שום דבר נגדך ואני אפילו אוהב סובארו, אבל נראה לי לא לעניין שבכל פעם שמישהו מתעניין ברכב, בעיקר משומש, "קופצים" נציגי יבואנים בפורום (בדרך כלל סובארו ואיילון מוטורס) ומציעים את מרכולתם, אפילו אם זה ממש לא מתאים לדרישות.

עד 27.1.2020 אני עסוק

פורסם

תודה על התשובות.

הבנתי ששתי המכוניות הללו לא מציאה גדולה.

האם יש המלצה למכונית נוחה וגם אמינה סביב הסכום של 25000-30000 ש"ח?

פורסם

הבעיה שבתקציב שלך אין פשרה באמצע, הנוחות נחשבות פחות אמינות, והאמינות פחות נוחות. :roll:

אם יש מה לדבר על גיר ידני, תנסה לחפש מגאן DCI.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

למה רק שתי האפשרויות האלו?

ואם זו ההתלבטות בכל זאת, אז הרנו ללא ספק בכלל. עדיפות כמובן ל09.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

קצת מכוס התה שלי.

אמא שלי מחזיקה את האימפזה 2006 מהיום שיצאה מהחברה וגמעה כבר 80k.

לרכב יש יתרון אחד ועשרות חסרונות.

יתרון- אמינות, אמינות, אמינות, חוץ מטיפולים שגרתיים, מעולם הרכב לא גמגם, לא נתקע, לא דרש החלפת חלק יקר, כלום. טפו טפו טפו, תדלק וסע.

חסרונות- צריכת דלק 1-8 בנסיעה רגועה מאוווד, נמוכה, לא נוחה, מנוע עצל, וכו וכו.

את צריכה להגדיר צרכים, כמה אנשים הולכים לנסוע, נסועה שנתית, האם יש תינוק? עגלה?, לא קונים רכב רק לפי תקציב.

תחזרי עם דרישות יהיה הרבה יותר קל לעזור לך.

פורסם

הסובארו אמינה יותר וקלה יותר לטיפול. בשאר הפרמטרים, המגאן לוקחת. היא בטיחותית יותר, מרווחת יותר, נראית עדכנית וחדישה יותר, נוחה יותר, חסכונית יותר ושקטה יותר. לדעתי היא גם אחת המשפחתיות עם העיצוב החיצוני הכי טוב לעומת המתחרות שלה מאותה תקופה.

עם זאת המגאן בשנתונים הראשונים שלה לא נחשבת לרכב אמין במיוחד (במיוחד אלו של 2004-2005). משנת 2006 לאחר המתיחת פנים שהיא עברה האמינות שופרה משמעותית. השנתונים 2007-2008 נחשבים למומלצים ביותר ולאמינים ביותר. עם זאת הנדסת האנוש וקלות הטיפול לוקים בחסר (למשל להחליף נורה בפנס הקדמי נעשית ע"י בית הגלגל. לא נוח בעליל ולא פשוט כמו אצל המתחרות).

למרות זאת לדעתי המגאן היא אחת האופציות הכי משתלמות לדעתי במחירים האלה ומדובר ברכב טוב מאוד בכל שאר הבחינות.

על האמינות של המגאן ומחירי הטיפולים אפשר לראות בקישור הבא:

http://cars.walla.co.il/?w=/4714/1526435

מכונית אחרת שלדעתי יכולה להתאים לך בתקציב הזה היא הפורד פוקוס דור 1. מכונית נוחה, שימושית, די מרווחת, אמינה (למעט בעיות חשמל שיכולות לצוץ מדי פעם...), זולה לאחזקה, די שקטה, חסכונית יותר מהאימפרזה (אך פחות מהמגאן) בעלת ביצועים סבירים, בטיחות טובה (4 כוכבים במבחן הריסוק האירופאי. המגאן קיבלה 5) ואפילו מדובר במכונית מהנה לנהיגה. בתקציב שלך תוכלי למצוא אחת שמורה מאוד עם ק"מ נמוך ומדגם מאובזר יחסית. אני הייתי ממליץ לך לחפש גם את מנוע ה-2L שמציע צריכת דלק די דומה ל-1.6, אבל ביצועים טובים יותר.

גם הדור השני של הפוקוס יוכל להיכנס לך בתקציב (שנתונים 2006-2007). היא בטיחותית יותר, איכותית וחדישה יותר, אבל צורכת יותר דלק מהדור הראשון ואיטית יותר בצורה מורגשת (אותו גיר ואותו מנוע של הדגם הקודם, אבל השלדה כבדה יותר). תנסי לחפש את רמת האבזור TREND X (לא TREND של גרסאות הליסינג), שמאובזרת בצורה יפה (6 כריות אוויר לעומת 2 בדגם הפשוט, ציפוי עור להגה, חישוקים קלים ומערכת די איכותית של סוני).

פורסם

עד שלא נתקעים במוסך לא מבינים את חשיבות הקרטריון של האמינות

לדעתי בשנתונים הללו הסובארו עדיפה והיא עושה 1:10 בערך מבחינת צריכת הדלק..

Subaru Impreza 1.6 04

פורסם

את זקוקה לרכב משפחתי?

את נוסעת בעיקר בתוך העיר? מחוץ לעיר? איזור הררי?

כמה ק"מ בשנה/חודש את נוסעת?

לוקחת איתך באוטו עוד נוסעים ע"ב קבוע? (תינוקות? ילדים? מבוגרים?)

חייבת אוטומט?

בטיחות מאוד חשובה לך?

אמינות מאוד חשובה לך?

צריכת דלק מאוד חשובה לך?

חייבים עוד פרטים!

המגאן מכונית משפחתית מעולה וזולה, אמינות היא לא הצד החזק שלה, אבל בהחלט לא גרועה כמו באגדות.

הסובארו אכן נחשבת אמינה, אך מיושנת ולכן לא מאוד מוצלחת ברוב הפרמטרים.

פורסם

חייבים לציין את הרמת בטיחות של הרנו שכוללת 6 כריות אוויר , ABS , ESP וציון של 5 כוכבים.

לעומת הסובארו שמגיעה עם 4 כריות אוויר וABS

לא הכל בחיים זה אמינות חברים.....

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

• תוכן חדש...