Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

5000 ק"ם עם SEAT MII. סיכום ביניים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לי יש בדיוק את אותו הרכב

אני יכול להעיד על צריכת דלק קבועה של כ19 ק"מ לליטר מהיום הראשון

80% מהנסיעות שלי הן בדרכים הרריות עם הרבה עליות, והרכב כמעט תמיד עם עוד 2-3 נוסעים ומטען.

אני מאמין שבנסיעה לבד בכביש בינעירוני אין שום בעיה להגיע ל22 ק"מ לליטר

פורסם

1. אני בהחלט מזמין את כל בעלי מיי/סיטיגו להצטרף לקבוצת בעלי הרכב הנהדר הזה בפייסבוק. פרטים בחתימה שלי.

2. אני עוקב אחר צריכת הדלק באמצעות Fuelly מהיום הראשון עד היום. ממליץ לכולם לעשות את זה. בלי הרבה עבודה + יש ממשק סלולארי כך שאני מזין נתונים ב"און-ליין" דרך הנייד ישר מהתחנת דלק....

3. מצורפת (תמונה) טבלת צריכת הדלק שלי, כמובן שאחוז הנסיעה העירונית הוא הערכה שלי בלבד.

פרטים מלאים לגבי הצריכה שלי כפי שFuelly נותנת אפשר למצוא כאן:

נ.ב: הדגם שלי הוא 75 כ"ס, ידני.

Capture.JPG

פורסם

סקירה נחמדה, אם כי לעיתים שכחתי שמדובר על סיאט מיי לפי הכתיבה, וחשבתי שמדובר על פורשה בוקסטר לכל הפחות.

סה"כ זה רכב עירוני פשוט ובסיסי, שעושה את עבודתו להביא מנקודה א לב' ולא שום דבר מעבר לכך - ככזה הוא בסדר.

אני מודה שלא נהגתי על כזאת, אך בהחלט נהגתי על סיטיגו (אני משער שהן דומות עד זהות), ואני נוסע לא מעט לעבודה עם חבר

ב107 החדשה שלו , והפיגיו לדעתי יותר נעימה.

מצד אחד אני קורא פה סיפורי גבורה על ממוצעים של 1/20 בנסיעות על כביש 6 במהירויות של 110 קמ"ש עם גיחה ל120, וכן על ממוצעים כאלו שהרכב מתאמץ ומלא בנוסעים ומטען. במקביל חישוב הדלק שהובא כאן בטבלה (שלדעתי יותר מדויקת), מדבר על 7.6ל' ל100 ק"מ, דהיינו 15 ק"מ לליטר, אז ההפרש הוא מאד גדול מההערכות האופטימיות.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם
מוסך מורשה יבואן באילת. יש לציין שעכשיו אין שום רעש מהמשאבה, והחלון עולה ויורד "חלק". מלבד הדברים ח"מינוריים" שהוזכרו,

התיקון היה בסך הכל בסדר גמור. המוסך גדול מאוד,נקי ומסודר, יש עמדת אינטרנט, טלוויזיה, קפה עוגות ושתייה קרה.

הם גם סיימו לעבוד מהר מאוד. התחילו ב 8:15 וסיימו ב-10:50. איך שהגעתי, מייד הכניסו את הרכב והתחילו לעבוד עליו. והיה הרבה עבודה שם.

מקווה לחזור אליהם רק בטיפולים.

תקלות קורות במכוניות חדשות - העיקר שהטיפול נעשה מייד ובתקווה שהן לא יחזרו על עצמן.

פורסם
סקירה נחמדה, אם כי לעיתים שכחתי שמדובר על סיאט מיי לפי הכתיבה, וחשבתי שמדובר על פורשה בוקסטר לכל הפחות.

סה"כ זה רכב עירוני פשוט ובסיסי, שעושה את עבודתו להביא מנקודה א לב' ולא שום דבר מעבר לכך - ככזה הוא בסדר.

אני מודה שלא נהגתי על כזאת, אך בהחלט נהגתי על סיטיגו (אני משער שהן דומות עד זהות), ואני נוסע לא מעט לעבודה עם חבר

ב107 החדשה שלו , והפיגיו לדעתי יותר נעימה.

מצד אחד אני קורא פה סיפורי גבורה על ממוצעים של 1/20 בנסיעות על כביש 6 במהירויות של 110 קמ"ש עם גיחה ל120, וכן על ממוצעים כאלו שהרכב מתאמץ ומלא בנוסעים ומטען. במקביל חישוב הדלק שהובא כאן בטבלה (שלדעתי יותר מדויקת), מדבר על 7.6ל' ל100 ק"מ, דהיינו 15 ק"מ לליטר, אז ההפרש הוא מאד גדול מההערכות האופטימיות.

תיראה בכביש כמו 6 ללא עליות,הרכבים הללו לא צריכים להתאמץ כדי לנסוע 100-110,ברשותי פנדה דור קודם,וגם אני קיבלתי צריכה דומה בכביש 6.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שלום,

סלח לי שאני מאד קטנוני, אני מבין שזה הרכב שלך, ואתה רוצה לשבח אותו, ולהאמין שעשית את הקניה הנכונה אבל אתה

ממש נסחף ... כמו שמשהו כאן כבר כתב, מקריאה ראשונית אפשר להתבלבל ולחשוב שאתה מדבר על לקסוס ...

רעשי רוח מעל 140 קמש ? אתה רציני ?! אני מבטיח לך שכבר ב 50 קמש אתה שומע רעשי רוח (מפריע או לא זה כבר עניין אישי) .. אבל זה שהם קיימים שם זה בטוח.

אני לא אומר שמה שכתבת לא טוב או שאתה משקר (חס וחלילה) אבל אני גם חושב שלא צריך להיסחף ולהגזים בכל מני

פרטים קטנים אך חשובים.

האבולוציה שלי:

Polo GTI 2013 -> Peugeot 208 GTi 2016 Manual

Mazda 3 2012 -> Seat Leon FR DSG 2010 -> Chevrolet Spark 2013

Peugeot 309 Manual 1991 -> Toyota Corolla (1992) automatic -> Mazda 3 2009

פורסם
לפי מה שאתה אומר, כל רכב ולא משנה איזה, יעמוד בחוץ עם רוח חזקה מאוד, עם מנוע כבוי, ויהיה רעש של רוח בתוכו.

1. לא כל אוטו.

2. רכב מיני (רוב מכוניות המיני), אם תהיה רוח חזקה, ואתה תשב באוטו אתה בהחלט תשמע את הרוח.

3. כאשר אתה ב 50 קמ"ש הרוח הנגדית כבר מספיק חזקה כדי לחדור לתא הנוסעים הלא מאד מרופד של מכוניות המיני ( ואני אומר את זה על סמך ניסיון כמובן).

4. אגב, גם ברכבים אחרים שאני נוסע לא מעט (פולו, לאון, מאזדה, פוקוס ועוד') מעל 80-100 קמ"ש רעשי הרוח היו נוחכים בתא הנוסעים.

האבולוציה שלי:

Polo GTI 2013 -> Peugeot 208 GTi 2016 Manual

Mazda 3 2012 -> Seat Leon FR DSG 2010 -> Chevrolet Spark 2013

Peugeot 309 Manual 1991 -> Toyota Corolla (1992) automatic -> Mazda 3 2009

פורסם
זה היה ניסיון כדי לבדוק את מצבה בשוק. המודעה הוסרה.

אני מת על הדברים האלה! 5000 ק"ם וכבר בודקים את השוק. נו-נו. בטח היו המון הצעות מעל המחירון? ואתה גם מתחייב בבדיקה?

פורסם
אני מת על הדברים האלה! 5000 ק"ם וכבר בודקים את השוק. נו-נו. בטח היו המון הצעות מעל המחירון? ואתה גם מתחייב בבדיקה?

למה למות ? כל כך רע לך בחיים?

פורסם

+1

ותוסיף את האובסיסה לתצרוכת הדלק.

אתרים, אקסלים... מי ישמע!

החיים דרך החור של הגרוש.

במקום להנות מהנסיעה הם נהנים מהחיסכון.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...