Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

5000 ק"ם עם SEAT MII. סיכום ביניים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ילדים לא לריב :)

האבולוציה שלי:

Polo GTI 2013 -> Peugeot 208 GTi 2016 Manual

Mazda 3 2012 -> Seat Leon FR DSG 2010 -> Chevrolet Spark 2013

Peugeot 309 Manual 1991 -> Toyota Corolla (1992) automatic -> Mazda 3 2009

פורסם

החיים דרך החור של הגרוש.

במקום להנות מהנסיעה הם נהנים מהחיסכון.

אני הבחור עם האקסלים.

אני סטודנט ו.. כן, אני חי דרך החור של הגרוש.

אני נאלץ לנסוע ברכב פרטי כי התחב"צ בישראל מתחת לכל ביקורת.

בשבילי, כל מיליליטר של בנזין קובע.

על סמך מה ולמה אתה שופט אותי ואת המשתנים שמסבירים את התועלת/הנאה שלי מהרכב?

פורסם

אני מאמין לדעתי האישית שהוא רושם את זה כי רק הירידת ערך שהרכב החדש שלך מקבל מאבדת את כול הפואנטה בעוד מיליליטר של דלק או פחות מיליליטר.

אגב - הצריכת דלק לא מזהירה במיוחד, אני עם קיה ריו ידנית 2013 מקבל צריכת דלק של 100/6.4, והנסיעות שלי מתפצלות אותו דבר כמוך בערך, עם מעט יותר נטייה לעיר לדעתי.

אגב - גם אני סטודנט, ועובד וקורע את עצמי בין לימודים ועבודה.

פורסם

יכול להיות שאתה צודק, אבל מכיון שהחלפתי רכב שהיה נכנס פעם בשבועיים למוסך וספגתי את הנזקים בעו"ש במיידי, אני מעדיף לספוג את הנזק בעו"ש בירידת הערך ביום המכירה (לאחר שאסיים את התואר, ואני מוכן לזה כלכלית), מאשר לקבל הפתעות מוסך בעו"ש, יחד עם שאר ההשלכות של רכב לא מניע בבוקר בהפתעה...

ואגב,לדעתי, לפרסם רכב עם 5K למכירה - לדעתי בזבוז זמן...

הרכב שלי ימכר אך ורק כאשר אסיים את התואר, עוד כשנתיים... ועד אז, ירידת הערך תהיה שווה את החסכון בדלק.

פורסם
אני הבחור עם האקסלים.

אני סטודנט ו.. כן, אני חי דרך החור של הגרוש.

אני נאלץ לנסוע ברכב פרטי כי התחב"צ בישראל מתחת לכל ביקורת.

בשבילי, כל מיליליטר של בנזין קובע.

וקנית רכב חדש עם ירידת ערך גבוהה (כי הוא חדש לא בגלל שהוא שייך לחברה כזו או אחרת) ? איפה ההיגיון ?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
יכול להיות שאתה צודק, אבל מכיון שהחלפתי רכב שהיה נכנס פעם בשבועיים למוסך וספגתי את הנזקים בעו"ש במיידי, אני מעדיף לספוג את הנזק בעו"ש בירידת הערך ביום המכירה (לאחר שאסיים את התואר, ואני מוכן לזה כלכלית), מאשר לקבל הפתעות מוסך בעו"ש, יחד עם שאר ההשלכות של רכב לא מניע בבוקר בהפתעה...

ואגב,לדעתי, לפרסם רכב עם 5K למכירה - לדעתי בזבוז זמן...

הרכב שלי ימכר אך ורק כאשר אסיים את התואר, עוד כשנתיים... ועד אז, ירידת הערך תהיה שווה את החסכון בדלק.

תאמין לי שהיא לא תהיה שווה,הפנדה שלי נקנתה ביוני 11 במחיר של 67,היום מחיר הגיוני לרכב שלי הוא 38-40 גג,גם אם היית קונה רכב ב 15-20 אלף,הוא לא היה מתקלקל במחיר של 15 אלף שקל.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ידידי,

אם אתה סטודנט תפרן, היית קונה רכב בן חמש ולא מתפנק ברכב חדש ובוכה על הדלק.

רכב יפני אמין לא נתקע כל-כך מהר ואני מדבר מנסיון אישי.

החשבונאות הכלכלית שלך לא נכונה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
ידידי,

אם אתה סטודנט תפרן, היית קונה רכב בן חמש ולא מתפנק ברכב חדש ובוכה על הדלק.

רכב יפני אמין לא נתקע כל-כך מהר ואני מדבר מנסיון אישי.

החשבונאות הכלכלית שלך לא נכונה.

אכן כן.

יפנית מטופלת ב-25 אלף, לא עשתה קול אחד של גמגום במשך חצי שנה.

פורסם

גם לי יש סיאט מיי ואני מאוד מרוצה ממנו, לדעתי הוא מאוד כיפי לנהיגה ונראה מצוין לטעמי

(אני מאוד אוהב מכוניות קטנות)

בכל אופן יש לי אותו כבר כמעט חצי שנה ויש לי כבר כמעט 7000 קילומטר

וברוך השם אין שום תקלות

הסיבה היחידה שהרכב נכנס למוסך לתיקון היתה בגלל שמישהיא נכנסה ברכב שהרכב היה בחנייה ושרטה את הפגוש

דרך אגב רק את הפגוש החליפו דברים מכניים לא נפגעו

לסיכום אני מאוד מרוצה מהרכב ובקרוב אני יעלה חוות דעת על הרכב

• רעיון טוב! 1
פורסם

אני מציע לעלות חוות דעת אחרי שימוש של שנה,ככה גם אפשר יהיה לדעת מחירי טיפול,ושימוש נרחב עם הרכב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...