Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4568 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לינק לכתבה עם תמונת הרכבים.

באיזה מן הרכבים נסעה המשפחה שנפגעה?

אני לא מבין את חומרת הפציעות לאור שלמותם, לכאורה, של תאי הנוסעים ברכבים המעורבים.

לא היו חגורים?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אני מניח שעוצמת הפגיעה בין כלי הרכב לא הייתה חלשה, וגם מי שחגור, חוטף וואחד זעזוע בפגיעות בעוצמה כזו. ואנחנו לא יודעים מי היה חגור.

לדעתי המשפחה נסעה ברכב הלבן, לא בב.מ.וו עם החלונות המושחרים.

פורסם

הנה תוצאה ישירה של פסיקות בית המשפט (הרוצח מנתניה)

רואים ששוה לברוח ולקבל עונש על שיבוש הליכי חקירה מאשר על שכרות ...

:wink:
פורסם

איך 2 כלי הרכב נפגעו בצד הימני שלהם? הם לא היו אמורים להיפגע בצד השמאלי- של הנהג?

מקווה מאוד שהחלאה הזה ייתפס ויכלאו אותו להרבה זמן. הגיע הזמן שאת כל הבורחים יענישו טוב טוב ושילמדו אותם שלהפקיר פצועים זה הדבר הכי חמור!

פורסם
איך 2 כלי הרכב נפגעו בצד הימני שלהם? הם לא היו אמורים להיפגע בצד השמאלי- של הנהג?

מקווה מאוד שהחלאה הזה ייתפס ויכלאו אותו להרבה זמן. הגיע הזמן שאת כל הבורחים יענישו טוב טוב ושילמדו אותם שלהפקיר פצועים זה הדבר הכי חמור!

כנראה נהג הBMW נסה להתחמק וגם היונדאי לכיון ההפוך וזה מה שקרה.

לנושא: אני נוסע בכביש הזה הרבה למדי, הכביש הכי מסוכן בבאר שבע בוודאות.

פורסם

אני מהמר שהמשפחה ביונדאי והפוגע בב.מ.וו

קראתי איפשהו במהלך היום שהילדים לא היו חגורים.

הכביש נועד במקור להיות שני נתיבים לכל כיוון, בתור התחלה עשו שני נתיבים והשאירו הכנה להמשך.

בגלל שהכביש הבנוי עשה את העבודה כנראה וויתרו על ההמשך. ונשאר שם כביש ארוך, מעוקל וללא שטח הפרדה, שנוהגים בו במהירויות גבוהות מאוד.

לפני שנה וחצי בערך כתבו על המצב בעיתון "ידיעות הנגב" בטור שמוקדש למפגעים עירוניים.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

אחד הכבישים המוזרים, לא מבין איך רק עכשיו הייתה שם תאונה רצינית ראשונה. :|

נוסעים שם 80-100, ומאחד הכיוונים יש נתיב צר שה"שוליים" שלו זה מדרכה גבוהה מאוד (אין סיכוי לעלות עליה עם רכב אם צריך), ודווקא הכיוון הזה הוא גם תוך כדי ירידה די משמעותית.

אישית אני לא מתרגש ממנו אבל אני בטוח שהרבה מרגישים חסרי אונים שם - אתה תלוי ב100% בדיוק והריכוז של הנהג בכיוון שיש לו קצת שוליים (מפוצצים בעמודים של מנורות כל 10 מטר).

פורסם

זה דרך אילן רמון.

היום עברתי שם בבוקר, כרגיל ולא הבחנתי במשהו חשוד.

באמת מוזר איך שני הרכבים נפגעו בצידם הימני, כנראה אחד מהם נרדם או היה מסטול.

אולי הBMW יצאה לעקיפה.

כמו שאמרו, נוסעים שם ברגיל במהירויות של 80-100 קמש, מותר 70.

בבקרים הכביש מפוצץ (בין היתר הרבה משאיות) ותמיד יש את זה שיסע על 50, אני אישית לא עוקף בכביש הזה בחיים גם שאפשר.

מ8 בערב התנועה עליו מדלדלת.

לא מבין למה אתם מקצינים ואומרים שזה כביש מלחיץ.

אני עובר שם יום יום, חוץ מקטע אחד שיש בכביש כמו שקע (תמיד אני בא אליו לאט יותר, למה האחיזה אצלי לא הכי טובה ואני מפחד לאבד שליטה, לא קרה אבל גם לא נותן לזה סיכוי, בכל הכבישים המשובשים אני מתנהג ככה).

הכביש לא צר, עוברות שם שתי משאיות פול טריילר בלי בעיה.

מה שכן מפחיד זה להזרק לשול שיש בו חצץ ועמודי תאורה.

המחדל הגדול בכביש הזה, שהוא משמש ציר להרבה משאיות והרבה תנועה בשעות העומס, וכמו שמתן אמר מלכתחילה תכננו אותו ל4 נתיבים ואולי גם אי תנועה, והתקמצנו וחסכו והשאירו אותו ככה, בסדר הפנמתי שככה זה במדינה שלנו, מישהו לוקח פרוייקט נותן חצי עבודה וחצי שני לכיס.

פורסם

אני כותב מהסלולרי, לכן לא צירפתי קישור.

לפי האתר http://www.hnn.co.il, בדף התמונות של התאונה שם יש הקדמה על פרטי התאונה ומובאים שם דברי הפרמדיק:

ציטוט:

"חובש בכיר במד"א שי קדוש, שהגיע ראשון למקום התאונה סיפר: "כשהגעתי למקום ראיתי שמדובר בתאונה חזיתית קשה בין שני כלי רכב פרטיים, מחוץ לאחד הרכבים שכב על הכביש תינוק כבן שנתיים וחצי ולצידו ילדה כבת 4, הם היו בהכרה מעורפלת וסבלו מפגיעות ראש וגפיים. בצד השני של הרכב שכבה אשה כבת 30 מעורפלת הכרה עם פגיעת ראש, נהג הרכב גבר כבן 40 התהלך בסמוך כשהוא סובל מחבלות קלות בפנים. הענקנו להם טיפול רפואי בשטח ופינינו אותם לבי"ח סורוקה".

כך שנראה שלא היו חגורים ולכן התוצאות הקשות.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

קראתי איפשהו שהאנשים הראשונים שהגיעו לזירת התאונה מצאו את 2 הילדים על הכביש בצד אחד ואת האמא בצד השני של הרכב על הכביש גם היא= לא היו חגורים.

על פניו למרות הריסוק בצד הנוסע ב-2 הרכבים זו תאונה שנוסעים חגורים אמורים לצאת ממנה בהליכה או במקסימום פגיעות גפיים לנוסע שלצד הנהג.

פגיעות קשות עם תא נוסעים שלם ואנשים המוטלים על הכביש זה תוצר של אי שימוש בחגורת בטיחות.

מאחל להם מכל הלב ואה שלמה אבל אלה זוג הורים חסרי אחריות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

יוצא לי לראות כל יום הורים חסרי אחריות, זה שהילדים לא חגורים מאחור ניחה, אני רואה כאלה שהילד\ה יושב על הרגליים של האבא שנוהג.

חס וחלילה יש תאונה, הפגיעה באבא יכולה ליהיות גבוהה מאוד ובילד בריבוע.

פורסם

פשוט אכזריות .. מילא עשית תאונה .. אבל לברוח ולהסתכן שהם ימותו בגללך ? לאיזה רמה אנשים הגיעו היום ..

ולגבי הכביש הזה , זה כביש מסוכן ברמה מטורפת .. כמו שקודמיי אמרו .. מצד אחד של הכביש יש מדרכה גבוה אשר לא ניתנת כאפשרות בריחה בזמן תאונה , ובצד השני יש לך חול אבל כל כמה מטרים יש לך עמוד תאונה גדול ככה שלברוח מהכביש הזה אין אפשרות .. שלא נדבר על זה שהרוחב של כל צד זה בקושי של מכונית ועוד הכביש מפותל ויש בו אזורים שאין שדה ראייה..

פורסם

כך שנראה שלא היו חגורים ולכן התוצאות הקשות.

דווקא בכתבה הזו יש עדות של עדים לתאונה שמספרים ש"מיהרו לסייע לנפגעים, להוציא אותם מכלי הרכב ולהנשימם".

כך שזה בכלל לא בטוח שלא היו חגורים, ובטח שלא עפו מהרכב.

פורסם

דווקא הגיוני שהנוסעת סבלה יותר- הצד שלה הוא זה שספג את מרבית הנזק. הילדים הם קטנים, בטח זה בן השנה וחצי, ולכן פגיעות כאלו גורמות להן ליותר חבלות (גם חגורת בטיחות יכולה לגרום לחבלות קשות).

גם הפגיעות לא כאלו מפתיעות, אתם עדים לכך שכמעט כולם נוסעים שם מעל המהירות המותרת= עוצמת פגיעה גבוהה יותר. גם אם לצורך העניין 2 הרכבים נסעו ב 70 קמ"ש(המהירות המותרת) התאונה החזיתית הזו יצרה מצב שהרכבים הגיעו מ 70 ל 0 במרחק קצר ביותר! והגוף הרי רוצה להמשיך לנוע ומכאן הפגיעות הקשות.

• תוכן חדש...