Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך לשדרג למושבי עור?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשחייתי בחו״ל (אנגליה) קניתי רכבים רק עם מושבי עור ונהנתי מהם מאוד, אבל האקלים שם הרבה יותר מתאים.

תמיד טענתי שמושבי עור בארץ זו טעות, אבל לצערי יותר ויותר רכבים עממים יחסית מגיעים עתה עם מושבי עור ברמות הגימור הגבוהות יותר.

מצד שני, אם הייתי קונה פה רכב ברמה של ב.מ.וו סדרה 5 ומעלה, מושבי בד היו מרגישים לי זולים...

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מושבי עור זה דבר מטופש, נקודה. לא רק בארץ.

בנוגע לחיידקים - נו באמת.

יש סיבה אני מאמין שכל מכוניות היוקרה מגיעות עם מושבי עור...

בכל מקרה כולם תומכים ברעיון של להגיע לרפד ושהוא ישבור את הראש עם מקור חומרי הגלם.. אתם יכולים לתת לי סדרי גודל יותר מדויקים של מחירים בעור מול דמוי עור לסוגיו השונים?

פורסם

בחורף המושבים קפואים, ובקיץ הם רותחים ולא נושמים ואתה מזיע כמו מאנייק.

קרעת אותי מצחוק :lol: :lol:

מחזק, אם עור אז רק עור אמיתי.

בשביל הנוחות וגם המראה היוקרתי, למה לא לרפד את הכסאות כך ש-בצדדים זה יהיה עור ובאמצע בד נוח? אני כמעט בטוח שראיתי כזה דבר בעבר.

פורסם

כן, יש סיבה.

לאנשים שמחזיקים רכבי יוקרה כאלה בדרך כלל יש חניה מקורה בבית ובעבודה. הם קונים את המכונית חדשה מה שאומר שהחימום בכסאות עדיין עובד.

אומרים לך פה רוב האנשים לא להתקרב לזה ואתה ממשיך להתעקש, זכותך, רק אל תגיד שלא אמרנו.

אם יש מישהו שאתה מכיר שיש לו ריפודי עור בכסאות הרכב שאל אותו לחוות דעתו או שתבקש ממנו לחוות את הקור המקפיא של הכסאות בחורף ואת הזוועה של הרתיחה שלהם בקיץ.

יש אנשים שפשוט לא מוכנים להתגלח על הזקן של אנשים אחרים וחייבים לחוות כל טעות בעצמם :brickwall:.

מקווה שיש לך מגבת ספייר שתוכל להשאיר בקיץ ברכב כי אחרת אתה לא יכול לשבת על הכסא.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

מכוניות יוקרתיות יגיעו בד"כ עם עור נושם ומחורר ואפילו איוורור במושבים (משב אוויר שיוצא מהחורים במושבי העור) וחימום במושבים.

מה שכמובן פותר להם את הבעיות של חום וקור עם המושבים האלה.

אבל זה עולם אחר לחלוטין מאשר התקנה מקומית, טובה ככל שתהיה.

לא תקבל עור מחורר, בטח שלא איוורור במושבים או חימום מושבים.

אגב זה נראה ככה (תמונה כבדה יחסית)

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
מושבי הרכב בגולף 4 שלי עייפים ומותשים והגיע זמנם להתחלף

מצטרף לדעה של הרוב - לא פרקטי בעליל בארץ, במיוחד האופציה הזולה של מושבי סקאי (אני זוכר עד כמה סבלתי כסא סקאי למחשב בקיץ, ושמחתי שהוא סוף סוף נשבר, וזה בעשרים ומשהו מעלות בבית, תחשוב איך זה ירגיש ברכב שעמד זמן ממושך בשמש בקיץ, והגיע לטמפרטורה של 50-60 מעלות).

לדעתי עדיף שתקנה כיסויי מושבים מבד איכותי ונעים למגע, ויש מבחר עצום בשוק, באיזור 400 ש"ח גם יכולים להכין לך כיסויים בהזמנה אישית.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אה נזכרתי ביתרון אחד מאוד משמעותי למושבי עור הפשוטים (לא מחוררים) או סקאי או PU.

הם ממש ממש קלים לניקוי, לאבא שלי היה מושבים כאלה במונית שלו, ואפילו אחרי שילדו לו במושב האחורי (פעמיים!) ניקוי פשוט העלים כל זכר

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

ואני רק אייעץ לך לא לשים מושבי עור מהפן ההומני, אתה באמת רוצה לשלם על עור של בעל חיים, שהיה אמור לחיות איתו ולהגן עליו ורק בגלל שלכמה אנשים יותר מדיי אכפת מהתחת שלהם (תרתי משמע) לקחו לו את העור שלו.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

התגובות של חלק מחברי הפורום פה מוגזמות ביותר (כרגיל).

המושבים לא מתחממים בקיץ לרמה של כוויות, בטח ובטח שלא מושבים בצבע בהיר.

הם אכן יהיו יותר חמים (משמעותית) ממושבי בד בהירים אך לא סוף העולם.

גם עניין ההזעה לא חמור כל כך.

למעשה גם במושבי בד מסויימים ניתן להזיע כמו חמור, רק שהמושב יספוג את הזיעה ואח"כ וסריח.

לי אישית לא יצא להזיעה בצורה משמעותית במושבי העור שלי (בשביל זה יש מזגן טוב).

בחורף המושב אכן יהיה קר יותר מאשר מושב בד, אך זה לא כל כך נורא.

גם בימים הקרים שעברו עלינו (4 מעלות) לא הרגשתי שהמושב קפוא, מנגד ההגה הקפיא לי את הידיים (עכשיו אני מבין למה צריך חימום בהגה).

לגבי הטענה שמושבי עור לא מתאימים לארץ כמו ישראל, אני ממליץ לאנשים לנסוע ולראות עולם.

מז"א אצלנו מאוד נוח (כן גם בקיץ).

כאשר התגוררתי בצפון איטליה, בחורף היה קר יותר מאשר בארץ ובקיץ היה חם ולח יותר (כן כן, מסתבר שאנחנו לא המדינה החמה והלחה ביותר).

יחד עם זאת, אני עדיין חושב שמושבי עור זה לא פרקטי ומעבר ליופי (ובמקרים מסויימים גם נוחות) אין שום סיבה להעדיף אותם על פני מושבי בד.

פורסם

יש לי מושבי עור ואני פשוט לא מבין על מה אתם מדברים. לא חם יותר בקיץ, לא קר יותר בחורף ולפחות מהניסיון שלי, זה פשוט תענוג.

הרכב שלי חונה מחצית מהיום בחוץ.

פורסם
מכוניות יוקרתיות יגיעו בד"כ עם עור נושם ומחורר ואפילו איוורור במושבים (משב אוויר שיוצא מהחורים במושבי העור) וחימום במושבים.

מה שכמובן פותר להם את הבעיות של חום וקור עם המושבים האלה.

[/url]

+1

מנסיון עגום שלי בלי מיזוג וחימום בכיסאות מושבי עור זה סיוט

פורסם

ב 2 הרכבים שלנו יש ריפודי עור, באחד מהם יש חימום +קירור במושבים, בוא נגיד שאם אין לך ברכב את האופציה הזאת כדאי שתוותר, מאד מבאס לקום מוקדם בחורף לשבת על מושב מעור.

נכון שזה נראה יוקרתי יותר אבל הדבר אינו פרקטי, בכל מקרה מזל שיש היום אופציות של אלקנטרה שנראה לא פחות יוקרתי.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

עוד בעיה בעור,הוא מאוד חלק לעומת בד,בזמן תקיפת פניות אתה מחליק במושב כאילו זה החלקה על הקרח.

עור זה יפה ונראה יוקרתי,פרקטי זה לא .

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

על מה אתם מדברים, מושבי עור זה ה-דבר. קל לנקות אותם הם נוחים ומה לא. בקשר לטמפרטורה שלהם - אני בד"כ נוהג עם מכנסיים, אז לא הבחנתי בקור משמעותי באיזור.

אנשים סתם אוהבים מושבי בד כי זה סופג את כל הזיעה שלהם

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.

• תוכן חדש...