Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך לשדרג למושבי עור?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש חבר פורום שהזמין קיט לרכב שלו מחו"ל, אם אני זוכר נכון זה ממש לא זול, אבל התוצאה אצלו מעלפת, ממש!

SCANSPEAK

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
יש חבר פורום שהזמין קיט לרכב שלו מחו"ל, אם אני זוכר נכון זה ממש לא זול, אבל התוצאה אצלו מעלפת, ממש!

לא הצלחתי למצוא. יותר מאשמח אם תעזור לי בחיפוש.

פורסם

1. ייבוא מושבים משומשים עולה הרבה יותר ממאות שקלים, מדובר באלפי שקלים למשלוח בלבד. מניסיון.

2. עור נראה יפה אבל הוא לא נוח, מכל הסיבות שהוזכרו כאן.

3. כיסויים - זול ועלוב, no no מבחינתי.

הדבר הכי טוב שאתה יכול לעשות זה לקחת את המושבים לרפד מקצועי שמשתמש בבד ייעודי ואיכותי. ההרגשה והריח הם של אוטו חדש לחלוטין.

תראה אצלי http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=493979

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
על מה אתם מדברים, מושבי עור זה ה-דבר. קל לנקות אותם הם נוחים ומה לא. בקשר לטמפרטורה שלהם - אני בד"כ נוהג עם מכנסיים, אז לא הבחנתי בקור משמעותי באיזור.

אנשים סתם אוהבים מושבי בד כי זה סופג את כל הזיעה שלהם

+1. למי שיש ילדים זה די חשוב - מושבי עור מתנקים בקלות, לעומת מושבי בד שסופגים כל ג'יפה אפשרית. תקף גם לחזרה מכדורגל/כדורסל/כל ספורט אחר. בקיץ אין שום סיוט, לא יותר מכל רכב אחר. בחורף זה קצת מבאס, אבל גם לא סוף העולם.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
1. ייבוא מושבים משומשים עולה הרבה יותר ממאות שקלים, מדובר באלפי שקלים למשלוח בלבד. מניסיון.

2. עור נראה יפה אבל הוא לא נוח, מכל הסיבות שהוזכרו כאן.

3. כיסויים - זול ועלוב, no no מבחינתי.

הדבר הכי טוב שאתה יכול לעשות זה לקחת את המושבים לרפד מקצועי שמשתמש בבד ייעודי ואיכותי. ההרגשה והריח הם של אוטו חדש לחלוטין.

תראה אצלי http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=493979

מה היה המחיר לעבודה? האם בוצע כיסוי לעור הקיים או החלפה שלו?

• תוכן חדש...