Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברים.

יש לי סיטרואן C4 שנת 2008 מטופלת במצב תקין עם 150 אלף קילומטר (מחיר משוכלל לפי יד 2 49,100 ש"ח).

אני נוהג בין 2000 ל-3000 ק"מ לחודש ומעוניין לעבור למשהו יותר חסכוני ואפשר גם יותר קטן.

חשבתי לכיוון של מאזדה 2 או יונדאי אקסנט 2010.

מה דעתכם?

בנוסף אני צריך מימון להוספה.

איך הייתם עושים את זה? טרייד אין? מול חברה מסויימת?

מכירה וקניה בשוק הפרטי?...

פורסם

בוא נתחיל עם עניין המכירה,עבור מכירה לשוק הפרטי סביר להניח שתקבל עוד כמה גובות לכיס,בעוד שאצל חברות מסויימות יכולים להוריד הרבה.

לגבי הרכבים שרשמת הם ממש לא חסכוניים וכ35K בשנה זה יותר מהממוצע ,אולי כדאי לשקול דיזל ?

פורסם

מעניין... לא חשבתי בכיוון.

משיקולים של צריכה נכון? כי המחיר לליטר היום די קרוב.

ומה עם הוצאות תחזוקה, רישוי וכו. יש לי סטיגמה שזה הרבה יותר יקר... אני טועה?..

ממליץ על משהו מסויים?

פורסם

כן,משיקולי צריכה ושחיקה בעיקר.

חשבתי לכיוון מגאן DCI או פלואנס DCI,ככה גם אתה מבלה כ"כ הרבה שעות על הכביש,בנוסף התניידות עם הרכבים שהצעת לא בריאה לגב וגם לכיס.

לגבי הבדלי המחירים באגרת רישוי אני לא בקיא,אבל חכה אולי כמה מחברי הפורום כן יודעים..

פורסם

הייתי מנסה גם:

ללכת ללובינסקי טרייד , להסביר להם כמה אתה לקוח נאמן, אוהב את סיטרואן וכו וכו .היום, עקב חולשה רגעית, אתה מאד פוזל לרנו אבל אם יש להם במקרה סיטרואן C3 דיזל במבצע אתה תשמח לחדש את הנאמנות .

ב C3 Hdi דיזל עושה בממוצע (נסיעה מנהלתית כ 1:17)

תהיה מוכן: לובינסקי אולי היו נחמדים כשקנית מהם את הרכב אבל בטרייד אין הם אולי יתנו לך על הרכב אולי 40-50% משוויו (ולכן ההמלצה ללכת אליהם עם מזומן שמכרת את הרכב פרטית ולא עם הרכב עצמו. תלוי כמה אתה רוצה לבזבז על הכאב ראש).

לעניות דעתי אין היום הבדלים ברישוי בין דיזל ובנזין.

הבדלי התחזוקה דיי זהים בנפחים הללו (אבל תיקוני מנוע בדיזל טיפה יותר יקרים).

תוכל להתעניין , תמיד יש באיזור תחנות דלק אמינות שמוכרות דיזל במחיר טוב.

אבל דווקא תחת טיפול שוטף נכון, רכבי הדיזל הצרפתיים מחזיקים מעמד יותר זמן ממקביליהם הבנזין.

פורסם

C4 עם ק"מ גבוה, כדאי מאוד לבדוק איזו הצעה אתה יכול לקבל בטרייד אין.

אצטרף להמלצה על דיזל במיוחד אם גיר ידני בא בחשבון.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

אני לומד המון מהדיון הזה...!

40% מהשווי??? באמת?...

האמת שחשבתי ללכת על משהו לא צרפתי.

איך הדיזל הקטנות של סקודה?...

אני צריך לבדוק אם חברות הליסינג / השכרה בכלל מחזיקות רכבים פרטיים דיזל למכירה...

הייתי מנסה גם:

ללכת ללובינסקי טרייד , להסביר להם כמה אתה לקוח נאמן, אוהב את סיטרואן וכו וכו .היום, עקב חולשה רגעית, אתה מאד פוזל לרנו אבל אם יש להם במקרה סיטרואן C3 דיזל במבצע אתה תשמח לחדש את הנאמנות .

תהיה מוכן: לובינסקי אולי היו נחמדים כשקנית מהם את הרכב אבל בטרייד אין הם אולי יתנו לך על הרכב אולי 40-50% משוויו (ולכן ההמלצה ללכת אליהם עם מזומן שמכרת את הרכב פרטית ולא עם הרכב עצמו. תלוי כמה אתה רוצה לבזבז על הכאב ראש).

אבל דווקא תחת טיפול שוטף נכון, רכבי הדיזל הצרפתיים מחזיקים מעמד יותר זמן ממקביליהם הבנזין.

פורסם
הייתי מנסה גם:

לצערנו, לובינסקי טרייד עדיין לא הפנימו שכדאי להם לבוא לקראת הלקוחות הפוטנציאלים שהם ממילא חובבי מותג פיג'ו סיטרואן.

אכן, ההצעות שהם נותנים לטרייד אין לרכבי המותג- מבישות.

חבל מאוד שזה המצב.

הם במו ידיהם הורסים את השם של המותג, וכמאמר הפתגם בערבית: אילי ביעמל באידו- אללא יזידו.

ובתרגום: מי שהורס במו ידיו- האל מסייע לו ומוסיף לו להרס.

חבל שזו ההתייחסות שלהם ללקוחות נאמנים שאוהבים את המותג.

פורסם

כל טרייד ש"מכבד" את עצמו מזכה C4 בוגרת ליסינג עם ק"מ כזה ב45-50% ממחירון לוי יצחק שלדעתי נמוך יותר מיד 2 כאן.

אם אתה יד ראשונה פרטית ההפחתה תהיה לכיוון ה30-35% לפחות.

כמובן שיש יוצאים מן הכלל אך בד"כ זה יבוא על חשבון הנחה או הטבה אחרת שיכלת לקבל אם היית רוכש במזומן.

mx-5, audi a4, alfa 159.

• תוכן חדש...