Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה רכבים יש עם גיר אוט' ובמחיר עד40 אלף

עם נתון של צריכת דלק באיזור של 1.15 או 16 +

וחשוב שהיה רכב מרווח כמו דוגמא דייהטסו סיריון

תודה!

:idea::arrow:

Jagermeister Herbal Liqueur

worldest storng beverage

8)

פורסם

הגרנדה פונטו תהיה מאוד קרובה אומהפונטו איבו,יש להם גיר רובוטי בגלל זה הם כאלו חסכוניות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ג'וי רייד 250 עם מרווח כתפיים מעולה וצריכת דלק יותר טובה :roll: .

ברצינות. 1.16 בארבעים אלף הייתי אומר אתה רוצה לקבל לא מעט. מילא אם היית אומר ידני אז אולי. נסה הונדה ג'אז 2007. בלי שום קשר יש גם פונטו עם גיר רציף.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

רנו מגאן II דיזל אוטומט. מרווח יותר מהסיריון, חסכוני יותר מהסיריון. איפה תמצא כזה במצב סביר אני לא יודע, אבל אם תמצא לך על זה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

להגיע ל 1:16 אפשרי בהרבה רכבים, בטח בתקציב נאה של 40K, אבל הוא מצריך גם לא מעט עבודת נהיגה עדינה מצד הנהג ודפוס נסיעות עם רוב מכריע לבין-עירוני.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

עגלה עם סוס,צריכת דלק חסכונית במיוחד : :evil:

עכשיו ברצינות: לא ידוע לנו תוואי הדרך שפותח הנושא עובר מידי יום.

בעיר,הסיכוי להשיג צריכה כזו ,אלא אם מדובר ברכב דיזל (שרוב האקזמפלרים שלו יהיו קרועים ושחוטים) שואף ל-0.

מצד שני,אפשר להשיג צריכה כזו ברכבי מיני כמו אלטו/I10 ידניות בנות 3,שיכולות להיכנס בתקציב אבל הן צפופות ולא מרווחות.

אם אתה מעוניין ברכב מרווח מעט יותר +צריכת דלק יותר ריאלית אפשר לדבר על 206 ידנית,פיאט גרנדה פונטו/פנדה (עדיף לבחור בידני ולא להתעסק עם הגיר הרובוטי).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הסיריון רכב מעולה

אני קניתי 2009 ומאוד מרוצה

אבל הצריכת דלק שלה זה יותר לאיזור ה-1 ל-13 (תלוי כמובן בכמה אתה נוסע בעיר ומחוץ לעיר)

פורסם

צריכה כזאת עם גיר אוטומטי נותנים כל דגמי מונית הפופולאריים, גם המחיר בסביבות התקציב. מדובר על שקודה אוקטביה, מרצדס C/E ועוד.

חיסכון אמיתי בדלק עם רכב בגודל סביר אפשר לקבל רק עם דיזל ו/או היברידי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני ממש לא בטוח שאוקטביה שהיתה מונית או מרצדס סי או אי קלאס, עם קילומטראז גבוה, יתנו נתוני צריכה של 1:16. נראה לי שזה ורוד מדי.

טו גוד טו בי טרו.

מילא אני יכול להבין שאנשים קונים את הרכבים האלה כי זה רכב בכלום כסף , כאשר לעתים ישנם רכבים אמינים, אבל קשה לי להאמין שניתן לקבל צריכת דלק כזו ועוד בגיר אוטומטי.

פורסם
אני ממש לא בטוח שאוקטביה שהיתה מונית או מרצדס סי או אי קלאס, עם קילומטראז גבוה, יתנו נתוני צריכה של 1:16. נראה לי שזה ורוד מדי.

כניראה לא התנסית עם דיזלים ועם בעלי קילומטרז' גדול בפרט. רכב כזה שמתוחזק היטב יהיה חסכוני מאוד.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני באמת לא התנסיתי עם רכב דיזל ישן, אבל אני שואל את עצמי לאחר שקראתי מס' תגובות שבהן פירטת את ההוצאות הרבות שיש לך על כך שאתה נוסע כמו מוישה גרוייס על מרצדס ששירתה כמונית, האם אדם שיש לו סכומי כסף נכבדים להשקיע בחידוש מכלולים מרכזיים ברכב גרמני שגמע מאות אלפי ק"מ, באמת מחפש לחסוך בדלק?

אולי כדאי לוותר על התענוג המפוקפק שבנסיעה על רכב מהודר שעשה את שלו, ובמקום זאת לקנות מכונית חדישה יותר שיש סיכוי טוב שתעשה צריכת דלק טובה מבלי להשקיע אלפי ש"ח או מעבר לכך על חידוש מכלולים מרכזיים ברכב.

פורסם

או במלים אחרות: האם כדאי לוותר על ה"שופוני", לרדת לעם, לקנות מכונית עממית (ולא גרוטאה ששירתה פעם את שועי הארץ עת עצרו מונית מהודרת וחדישה) וחדישה, שתיתן צריכת דלק טובה?

• תוכן חדש...