Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך 4 חתיכות של 30ס"מ X 78ס"מ ועוד אחת של 35X90.

גם חלק מזה יהיה טוב.

אני באזור חיפה והקריות.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

גם חלק מזה יהיה טוב.

אני באזור חיפה והקריות.

ריפדתי את חדר האמבטייה בדשא סינטטי מסוג איכותי ביותר, ונשארו לי כמה חתיכות, אני מראשל"צ

אם זה יהיה רלוונטי עבורך אתה מוזמן

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם

אפשר תמונה של איך יצא? מסקרן מאוד.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

גם חלק מזה יהיה טוב.

אני באזור חיפה והקריות.

לא שאני נגד, אבל אין לי מושג מדוע מישהו ששילם מאות ואף אלפי שקלים בעבור דשא סינטטי פשוט יבוא וייתן לך 2 מ"ר דשא במתנה. זה יכול להגיע מ 30 ש"ח למטר ועד 100 ש"ח למטר. בהצלחה :lol:

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

אולי כי זה Scraps שאין מה לעשות איתם?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

רד להופ סנטר בשער הכרמל, בדרך כלל יש מבצעים על הדשא הסינתטי, תצא בנזק של כמה עשרות ש"ח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
ריפדתי את חדר האמבטייה בדשא סינטטי מסוג איכותי ביותר, ונשארו לי כמה חתיכות, אני מראשל"צ

אם זה יהיה רלוונטי עבורך אתה מוזמן

מה זאת אומרת? איך זה מסתדר עם ניקיון ואסתטיקה?

Gn'f'R

• אחראי פורום
פורסם
לא שאני נגד, אבל אין לי מושג מדוע מישהו ששילם מאות ואף אלפי שקלים בעבור דשא סינטטי פשוט יבוא וייתן לך 2 מ"ר דשא במתנה. זה יכול להגיע מ 30 ש"ח למטר ועד 100 ש"ח למטר. בהצלחה :lol:

למה לא? העברתי מתנה 7 מ״ר שארית שסתם שכבו פה, הבן אדם כ״כ שמח שזה היה שווה את זה

ואני שמחתי שהתפנתה לי הגינה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
אפשר תמונה של איך יצא? מסקרן מאוד.

התמונה צולמה מאייפון, במציאות זה ניראה ממש טוב

פורסם
מה זאת אומרת? איך זה מסתדר עם ניקיון ואסתטיקה?

הדשא הוא מסוג איכותי כמו שאמרתי, יש חורי ניקוז למים שלא ניראים לעין, אחת לשבוע אני מרים את הדשא (הוא לא מודבק אלא ממש כמו שטיח) ופשוט עובר עם סמרטוט מיקרו פייבר.

פורסם

מקורי ומשעשע, במיוחד עם הכדור ברקע. יצא יפה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...