Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 407 2005?

A900
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם יורשה לי לאמור כמה מילים:

יש אנשים שמבקשים דברים נוספים חוץ מלחסוך עוד כמה שקלים.

לא אצל כולם היחס עלות/תועלת עומד בראש סדר העדיפויות.

אנשים קונים מכוניות ספורטיביות, ג'יפים, מכוניות מנהלים ולא רק פיאט פונטו וסוזוקי אלטו.

לאו דווקא אנשים מאוד נבוססים, אלא גם אנשים צעירים ולא בעלי ממון, פשוט כאלו שרוצים משהו קצת שונה מ 4 גלגלים עם צריכת דלק נמוכה.

אני אישית בהחלט מבין ותומך.

זה גם לא כזה הבפרש גדול בעלויות לעומת מכונית משפחתית רגילה. וכשלא נוסעים הרבה לצריכת דלק יש פחות משמעות. אבל נוסעים באוטו מאובזר, מרווח, נוח ומפואר. ולא בסוזוקי אלטו.

אז הוא צורך הרבה דלק ויקר יותר לאחזקה...אבל מי אמר שאלו הדברים היחידים שמעניינים אותנו?

מסכים איתך 100%, ברור שישנם אנשים עם סדר עדיפויות שונה. אבל את סדר העדיפויות הזה קובעים אחרי שאתה יודע מה העלויות שעומדות לפניך.

לא רק בצריכת דלק, אלא גם באחזקה - ורכב מנהלים מזדקן עולה יותר לאחזקה מאשר רכב קטן.

אם הבחור שואל למה הרכבים האלה עולים כ"כ מעט, לפעמים אפילו פחות מרכב משפחתי של אותו יצרן מאותו שנתון, אז עונים לו את האמת.

אם אחרי כל הנתונים הוא בוחר לקחת את הרכב, סימן שהוא מוכן לשלם את המחיר בעלות האחזקה - בדיוק כמו שמישהו היה מוכן לשלם בשנת 2005 את עלות הרכישה המקורית, שהייתה גבוהה יותר מעלות רכישה של משפחתית או קטנה.

פורסם

אהלן!

אני מחזיק כבר מספר שנים C5 שלפי ההגיון המצוי בפורום הייתה אמורה להביא אותי לפשיטת רגל מזמן,פשיטת הרגל הזאת נמנעה מכמה סיבות-

1.לא התפשרתי בקניה וקניתי רכב סופר שמור [שגם עלה משמעותית יותר משאר הרכבים המפורסמים באותה התקופה].

2. טיפולם בזמן וללא פשרות באיכות הטיפול [לא מטפלים ברכבים הללו בכל מוסך], הטיפולים אגב לא מאוד יקרים.

אני יכול להעיד שבכמה שנים שהרכב אצלי שנתקלתי ב2 תקלות שעלות התיקון של שתיהן ביחד מתחת ל500 ש"ח כולל מע"מ ועבודה :-D

שימו לב שפותח הנושא מתכוון לנסוע פחות מ5000 ק"מ בשנה, עלויות דלק הן לא שיקול בק"מ כזה.

2004 C5 PK

CLIO 172 PH2 2003- SOLD

MEGANE RS 225 2008

פורסם

אם אחרי כל הנתונים הוא בוחר לקחת את הרכב, סימן שהוא מוכן לשלם את המחיר בעלות האחזקה - בדיוק כמו שמישהו היה מוכן לשלם בשנת 2005 את עלות הרכישה המקורית, שהייתה גבוהה יותר מעלות רכישה של משפחתית או קטנה.

נכון, אבל צריך לראות את כל התמונה.

אם לדוגמה אני הייתי היום בן 27, נוסע 5000 ק"מ בשנה ואבא שלי היה מכונאי (או אפילו בעל מוסך) - בהחלט הייתי מרשה לעצמי רכב מיוחד וזול. כנראה משהו יותר מיוחד מפיז'ו 407.

• תוכן חדש...