Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 407 2005?

A900
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מעוניין לשמוע חוות דעת על פיג'ו 407 ST שנת 2005, מנוע 2000

יש לציין שאני בחור צעיר בן 26, נוסע מעט פחות מ5000 ק"מ בשנה ובעיר (עבודה וחזרה)

אני מחפש רכב "מנהלים" מפנק שנעים להיכנס אליו ! וכן קצת "פוזה" לא יזיק.

ורציתי לברר חוות דעת, צריכת דלק? עלות אחזקה? בעיות, מחלות? וכו' האם זה מנוע כמו ב406? האם לרכב כזה של פחות 20 אלף עושים ביטוח מקיף? ולמה רכב כאלה נמכרים בחצי מחיר מהמחירון?

אני קונה רכב יד 1 או 2, עד 130,000 ק"מ, מאדם מבוגר, מפרטי (לא רכב שהיה ליסנג או השכרה)

את האמת ראיתי מודעה של אחת עם 130,000 ק"מ, מטופלת בזמן בחברה רוצים 18,000 שקל, אבל בנתיים אני מנסה לצלצל כבר שבוע והפלאפון לא זמין!

תודה מראש

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

המחירון שלה נחתך חזק בדיוק מהסיבה שהרכב לא מבוקש בשוק המשומשות.

יש כאלה שיאמרו לך שלרכב יש מחלות. אגב, היה לנו במשפחה פיג'ו 304 שנת 74, רכב שמור, רצינו למכור אותו בשנת 81 והבוחן במכון הבדיקה אמר לקונה שלפיג'ו יש מחלות.

כנראה שבמשך שנים מדביקים סטיגמות כאלה ואחרות על דגמים מסוימים.

יחד עם זאת, לגבי ה- 407, צריך לקחת בחשבון שמדובר ברכב עם הרבה אלקטרוניקה, היו לו מחלות ילדות. הדגמים הראשונים נכנסו לארץ בשנת 2005, לי היתה כזו מכונית, שטופלה אך ורק במוסך המרכזי של פיג'ו בבני-ברק.

אני יכול לומר לך שהחזקתי את הרכב 5 שנים, נסעתי כ- 97,000 ק"מ וברכב החליפו חלקים רבים. למזלי, היתה לי אחריות מורחבת ל- 5 שנים, והיבואן ספג הוצאה אדירה.

אני יודע שבשנתונים מאוחרים יותר כנראה שיפרו את רמת האמינות. יתכן שמבחינת שוק יד שניה, אנשים לוקחים בחשבון שלא כל מוסך יכול לטפל ברכב הזה ולתחזק רכב כזה במוסך מורשה זו הוצאה לא קטנה.

מה שכן, לרכב באמת יש פוזה, אהבתי את המראה החיצוני, הנסיעה נוחה, אחיזת כביש ברמה של רכב גרמני.

החסרונות כמובן זה גיר 4 הילוכים מיושן שמסרס את המנוע, הרכב די כבד, כך שצריכת הדלק היא בממוצע 1:9.

המכונאים אמרו לי שגרסת 2.2 ליטר עדיפה גם מבחינת צריכת הדלק, כי המנוע מתאמץ פחות.

כדאי לך לקרוא כאן בפוסטים שונים שנכתבו על ה- 407, לדעתי למרות מחיר רכישה מפתה, תחשוב היטב לפני שאתה קונה רכב כזה, גם אם הוא שמור.

בהצלחה

פורסם

מנוע 2000 זה אותו מנוע אמין שיש ב 307 / C5 / 406 / C4 ואולי בעוד כמה רכבים של הקונצרן מאותם שנים, מגיע עם גיר AL4 , שלי באופן אישי פחות מפריע. אני אוהב אותו יותר מהגירים האוטומטיים של היפניות מתחילת שנות ה 2000.

מנוע 2.2 מגיע עם גיר ZF גרמני.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

אם החלטת ללכת על זה,בדוק היטב במכון גירים או במוסך מורשה עם מכשירי אבחון את מצבו של הגיר האוטומטי.

הפתעה לא נעימה שם עלולה לגרום לחור רציני בכיס.

מעבר לכך,פינוק כמו שצרפתיה יודעת להציע בשילוב רכב ממש לא חסכוני בכל פרמטר (טסט יקר יותר,צרכן דלק גדול ממשפחתית ממוצעת,חלקים יקרים במוסכים מורשים של פיג'ו).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אוקיי, תודה רבה, אם אמצא רכב שמור עם ק"מ נמוך ומטופל פיקס ובמחיר "מציאה" אני חושב שאקח את הסיכון.

בנתיים מישהו פירסם מודע ולא זמין.

הדגמים החדשים יותר לא נכנסים בתקציב (התקציב לקנייה עד 20 אלף בערך)

מה עדיף 407 או סי 5?

ןמישהו יודע כמה בערך עולה לזה ביטוח חובה וצד ג? מקיף לא צריך נכון?

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

פורסם

הסיבה שרכבים כאלה לא נמכרים טוב ומאבדים חלק נכבד מערכם, זה כי אף אחד לא צריך כאלה דברים היום.

רווק בן 26 קונה לעצמו רכב קטן ונורמלי, שכיף לנסוע בו ולא ממותה זוללת דלק שמתקרבת לגיל 10.

אני מבין את אפקט הפוזה, אבל לתחזק רכב מנהלים מזדקן זה פשוט עסק יקר ומיותר.

פורסם

התגובה של ד"ר סובארו נכונה מאוד. התחזוקה של רכב כזה- שיהיה שמור כמה שיותר, היא יקרה, לא כל מוסך שמכיר פיג'ו ידע לטפל בזה.

כדאי לחשוב טוב טוב לפני הכניסה להרפתקאה

פורסם
התגובה של ד"ר סובארו נכונה מאוד. התחזוקה של רכב כזה- שיהיה שמור כמה שיותר, היא יקרה, לא כל מוסך שמכיר פיג'ו ידע לטפל בזה.

מה אני יעשה אני פשוט מת על מכוניות מנהלים בעיקר צרפתיות ואיטלקיות.

אני יודע מפיג'ו 406 1800 שזה אוטו אמין ואחזקה סבירה, למעט הגיר יכול ללכת, אבל אני לוקח את זה בחשבון

וגם בצריכת דלק היא יותר חסכונית מהרכב שיש לי עכשיו (ראו חתימה)

הבעיה שקשה למצוא משהו טוב.

האם 407 תיהיה ממש יותר יקרה באחזקה?

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

פורסם
הסיבה שרכבים כאלה לא נמכרים טוב ומאבדים חלק נכבד מערכם, זה כי אף אחד לא צריך כאלה דברים היום.

רווק בן 26 קונה לעצמו רכב קטן ונורמלי, שכיף לנסוע בו ולא ממותה זוללת דלק שמתקרבת לגיל 10.

אני מבין את אפקט הפוזה, אבל לתחזק רכב מנהלים מזדקן זה פשוט עסק יקר ומיותר.

אם יורשה לי לאמור כמה מילים:

יש אנשים שמבקשים דברים נוספים חוץ מלחסוך עוד כמה שקלים.

לא אצל כולם היחס עלות/תועלת עומד בראש סדר העדיפויות.

אנשים קונים מכוניות ספורטיביות, ג'יפים, מכוניות מנהלים ולא רק פיאט פונטו וסוזוקי אלטו.

לאו דווקא אנשים מאוד נבוססים, אלא גם אנשים צעירים ולא בעלי ממון, פשוט כאלו שרוצים משהו קצת שונה מ 4 גלגלים עם צריכת דלק נמוכה.

אני אישית בהחלט מבין ותומך.

זה גם לא כזה הבפרש גדול בעלויות לעומת מכונית משפחתית רגילה. וכשלא נוסעים הרבה לצריכת דלק יש פחות משמעות. אבל נוסעים באוטו מאובזר, מרווח, נוח ומפואר. ולא בסוזוקי אלטו.

אז הוא צורך הרבה דלק ויקר יותר לאחזקה...אבל מי אמר שאלו הדברים היחידים שמעניינים אותנו?

פורסם

ברשותי 407 2006. לא נתקלתי עדיין באחזקה היקרה שדוברה כאן. למעט מחיר אגרת הרישוי השנתית.

אה נכון, אם תכנס למוסכי יבואן, תצא בשן ועין.

דגמי 2005 אלה הדגמים הראשונים שיובאו לארץ, לא הייתי ממליץ עליהם כלל. הם עצלות יותר וצמאות יותר.

מנוע 2000 מגיע בשילוב תיבת AL4 הידועה לשמצה. הגירים הללו מסיימים איפשהו ב 180K. לפעמים גם יותר. תקף לכל השנתונים. (את זה אמר לי מכונאי ותיק באחד ממוסכי היבואן).

תבדוק את היסטוריית הטיפולים. רכב שלא טופל כראוי יגרום לצרות צרורות.

מעבר לכך, רכב נהדר. נוח מאוד. יש לו נהיגה רכה ונעימה. אני באופן אישי מרוצה מאוד.

פורסם

מצתרף לקדמוני - אחלא רכב, זהו רכב כששומרים עליו, כולל פגיו & סיטרואן & רנו.

שמור על רכב - דאג לו והוא לא יבגוד בך !

היה לי 307, 406, C5

היום עברתי ל 407

רכבים דומים מאוד - אותו בית חרושת.

שוב יש לשמור על רכב , לבצע טיפולים בזמן ע"י מישהו שמכיר ולא דווקא מוסך מורשה שלפי דעתי סתם יקרנים.

לפתוח פורומים לבצע חיפושים למינהם להתיעץ ולא להתבייש ואין שום סיבה לבעיות.

בברכה

המשך נסיעה טובה ובטוחה.

חולה צרפתיות מלידה עם ניסיון.

פורסם
מצתרף לקדמוני - אחלא רכב, זהו רכב כששומרים עליו, כולל פגיו & סיטרואן & רנו.

שמור על רכב - דאג לו והוא לא יבגוד בך !

היה לי 307, 406, C5

היום עברתי ל 407

רכבים דומים מאוד - אותו בית חרושת.

שוב יש לשמור על רכב , לבצע טיפולים בזמן ע"י מישהו שמכיר ולא דווקא מוסך מורשה שלפי דעתי סתם יקרנים.

לפתוח פורומים לבצע חיפושים למינהם להתיעץ ולא להתבייש ואין שום סיבה לבעיות.

תודה רבה ! אני ינסה לחפש מכונית שמורה ומטופלת עם ק"מ נמוך מאוד (אני יודע שלא קל למצוא אבל אני לא ממהר)

דרך אגב לכל המשפחה שלי יש מכוניות צרפתיות אומנם של רנו (פלונס,סניק ,ג'יפ קולאס) וכולם מרוצים

ואבא שלי מכיר היטב את ה307 ו406, אז אם 407 זה אותו עיקרון אז כנראה אין לי מה לדאוג.

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

פורסם
מה עדיף 407 או סי 5?

בעיני יש עדיפות בולטת לC5;

משנת 2005 מדובר על דגם לאחר מתיחת פנים, ללא מחלות ילדות, שמפגין אמינות עדיפה בהרבה על הדגמים המוקדמים,

בהשוואה ל407 שאלו שנותיה הראשונות ונכתב כבר לגביהן.

בהשוואה ל407 אתה מקבל רכב עם מערכת מתלים עדיפה ששומרת על אמינות גבוהה מאד, ובלי מרווח גחון בעייתי כמו ב407.

C5 תוכל לקנות באותו כסף משנתון מתקדם יותר ביחס ל407

גילוי נאות - יש לי C5

• תוכן חדש...