Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

I AM HARDWELL!!!

שומאכר
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וואו. פשוט וואו.

למי שלא מבין מהכותרת, כנראה שזה לא נושא בשבילו, אבל בכל זאת נספר קצת חוויות מההופעה של אתמול.

מגיעים ב-23:00, אין פתיחת שערים אלא טיפטופים של אנשים לכניסה. כרגיל, מרגישים בגן חיות.

נוותר על כל העניין שהוא עלה (וככה היה התכנון מלכתחילה, פשוט אף אחד לא ידע על התכנון הזה :lol: ) רק בשעה 02:00, ולפניו היה DANIC שהוא נחמד ותו לא. אבל כשאתה מגיע לראות את הדיגיי מספר אחת בעולם, אתה רעב לראות אותו ולא משנה מי עולה לפניו או אחריו.

השעה הגיעה, הארדוול עולה, מטריף אותנו, מקפיץ, מלהיב. כיף כיף כיף, פשוט תענוג. איזה סאונד, איזה מעברים, איזה שילובים. TOMORROWLAND בישראל. 3 שעות של טירוף חושים, וכל זה בלי טיפת אלכוהול, כהרגלי. מתענג על כל רגע ורגע, כואב לי הגב, הרגליים קורסות, אבל הגוף ממשיך לרקוד לקפץ להשתולל, מה שתגידו.

שעה חמש לפנות בוקר (לחלקנו בוקר) מגיעה, מסתיים האירוע. שמחים, עייפים ומרוצים, חוזרים הביתה.

זה מאוד תמציתי, כי אין לי כח לגבב על זה יותר מידי, ישנתי בלחץ 3 שעות ואני בעבודה :-)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יקח אותך אלוהים שומי, רציתי ללכת אבל נגמרו הכרטיסים. :(

שמח שנהנת.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

Hardwell ענק. גם אני לצערי לא הצלחתי לאתר כרטיסים :|

נו שויין. ננסה לתפוס אותו ועד כמה באירופה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

הוא דיג'יי טוב שיודע לתקלט מצויין ולהעיף מסיבות בהחלט זאת חוויה, אבל המוזיקה שלו לא הגניבה אותי יותר מדי אף פעם.

אני מחכה שיגיעו דיג'יים טובים יותר :p

למשל פעם שעברה הגיע אקסוול (עבדתי בבר באותה מסיבה) ובהחלט "עפתי" יותר מלעבוד, היה תענוג.

Opel Adam S 2017

פורסם
הדיג'יי מס' 1 בעולם :|:?

ללא רבב! לטעמי (וכנראה לעוד טעמם של מיליניום) הוא ללא ספק מספר אחד!

לדעתי עוד יש כרטיסים להיום, 290 ש"ח. תשאלו אותי ואומר לכם בפה מלא (בבשר) שהסכום שווה וה"השקעה" חוזרת בריבית.

אם לא הייתי הולך להוביט היום, אולי הייתי שוקל טייק2, למרות שזה כבר אוברקיל מצד אחד, אבל מצד שני אני צריך להתרגל ל-3 ימים רצופים של ריקודים ושיגעון בחום של יולי כבר מעכשיו :twisted:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

יש איזה בחור מהמכללה שלי שמייחצן כרטיסים לאירוע , למי שרוצה יש עוד כרטיסים

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
ללא רבב! לטעמי (וכנראה לעוד טעמם של מיליניום) הוא ללא ספק מספר אחד!

לדעתי עוד יש כרטיסים להיום, 290 ש"ח. תשאלו אותי ואומר לכם בפה מלא (בבשר) שהסכום שווה וה"השקעה" חוזרת בריבית.

אם לא הייתי הולך להוביט היום, אולי הייתי שוקל טייק2, למרות שזה כבר אוברקיל מצד אחד, אבל מצד שני אני צריך להתרגל ל-3 ימים רצופים של ריקודים ושיגעון בחום של יולי כבר מעכשיו :twisted:

אשמח לעדכון אחרי הסרט. בעיקר אם שווה קולנוע, או אפשר להסתפק בצפייה בבית.

תודה :)

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
הדיג'יי מס' 1 בעולם :|:?
רק אלוהים יודע איך הוא קיבל את התואר הזה. לא הייתי מדרג אותו גם ב30 הראשונים,מוזיקה מיינסטרים של ילדות בנות 13. את כל מה שהוא עשה כבר עשו לפניו.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

לפי השרשור הזה אני אמור להסיק שאחי הקטן הוא בר מזל.

הוא הזמין כרטיס ב-190.

חוץ מזה בטוח היו מקרים של ספסרות כמו כל אירוע, שאנשים קונים מראש וביום של ההופעה מוכרים ברווח.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
רק אלוהים יודע איך הוא קיבל את התואר הזה. לא הייתי מדרג אותו גם ב30 הראשונים,מוזיקה מיינסטרים של ילדות בנות 13. את כל מה שהוא עשה כבר עשו לפניו.

שאתה בא להופעה כזאת וקופץ כמו משוגע מ11 וחצי בלילה עד 2 שהארדוול מגיע ..

ומהשעה 2 אין איבר בגוף שהוא לא מפרק לך , שאתה מת ללכת כי הרגליים שלך כבר נפלו באיזה פינה ולא יכול כי הוא ממגנט אותך , שם לך קטע רגוע פתאום נכנס עם להיט מטורף שאתה מכיר , שעוד בערך 8-9 אלף איש לידך קופצים ..

ללא ספק מספר 1 ! אתמול היה מטורף !

• תוכן חדש...