Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Honda CR-V

Eli_Ha
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני מעוניין בקניית רכב משפחתי חדש, עד אזור ה- 200 אלף ש"ח.

כמה דגשים:

חשוב שיהיה מרווח - אנחנו משפחה בת 5 נפשות ונוסעים להרבה טיולים עם מזוודות/מטען/אופניים.

יכולות לא ג'יפ לא באמת חשובות לי, אני לא הולך לקרוע את השטח, אבל חשוב שיהיה גדול ומרווח (לכן אני לא מחפש ג'יפ אמיתי).

למה ההונדה שבכותרת קורצת לי?

- לטעמי היא נראית טוב ומרגישה נוחה כשישבתי בה.

- הם מוכנים לקחת את הסיווק 2007 ב-2.5 פחות מהמחירון (158 אלף קילומטר). לא רק שזה מחיר בסדר לטעמי, זה גם יחסוך לי המון זמן בהתעסקות עם קונים.

חשוב לציין, אני ממש לא נעול על ההונדה!

אשמח מאד להמלצות לרכבים חלופיים שיעמדו בתקציב או לחוות דעתכם ביקורות על ההונדה.

אני לא מבין גדול ברכבים ולכן אעריך מאד כל עצה מכם.

תודה רבה,

אלי.

פורסם

מצובישי אוטלאנדר?

מקבל 7 מושבים ב170 גם יש לה לוק יפה, ו5 מושבים ב144 התחלה.

המחיר של ההונדות היום גבוה, ולדעתי לקנות הונדה זה מאהבה נתו .

HU:Clarion785 Comp:Dotech Ovation 6(Dead) Amp:Hifonics ZXI8408 Sub:Helix DB12S

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

בשורה התחתונה ה-CRV החדש הוא קצת מפוספס לדעתי. רכב גדול, מרווח וגם די חסכוני אבל חוץ מזה אין לו ממש תמורה גבוהה למחיר (הגבוה בפני עצמו). חוות דעת מלאה אתה יכול לקרוא כאן - הונדה CRV החדש.

אתה מחפש רכב גדול ומרווח? למה שלא תלך על מיניוואן קומפקטי. נכון, הוא פחות פוזאיסטי מג'יפ של הונדה אבל הוא הרבה יותר שימושי. אל תפחד מהמילה מיניוואן, היום הם הרבה יותר ידידותיים לרוכש וכבר לא נראים כמו אוטובוס קטן. בסכום כזה אתה רוכש קיה קארנס מהדגם החדש ונשאר עם עודף. ואם אתה ממש חייב ג'יפ, אז יש לך את קיה סורנטו אורבן. בפחות כסף מההונדה אתה מקבל 7 מקומות ישיבה, מנוע יותר חזק באופן יותר מפתיע גם יכולת שטח טובה יותר (כי ל-CRV הנוכחי אין יכולת שטח בכלל ולסורנטו יש יכולת שטח בסיסית).

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני לא מבין איך ג'יפונים נהיו ברירת המחדל למכונית מרווחת?

הדרישות שלך זועקות פורד S-MAX, הוא מרווח נוח וחזק מאוד.

לא שהCRV מכונית גרועה, אבל הוא חלש ויקר.

• תוכן חדש...