Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

בקרוב צפויה לי נסיעה לגרמניה בערך לשבוע.

כשהוצאתי את הרישיון פה בארץ הוצאתי על אוטומט, עקב לחץ מהמעסיק שיהיה לי רישיון כמה שיותר מהר (זה היה אחרי הצבא...)

רציתי לשאול האם אני אוכל לשכור בגרמניה רכב ידני ולא אוטומט?

המטרה שלי היא להחליף את הרכב הנוכחי שלי בשנה הבאה לרכב ידני ושבוע בגרמניה עם רכב ידני נראה לי כמו אחלה התנסות.

ע"מ למנוע אי הבנות, כן, אני יודע לנהוג גם בידני. אבא לימד אותי בזמנו על הפאביה ספורט שלו, רק לא היה לי עצבים לעשות מחדש טסט ושיעורי נהיגה וכל הביורוקרטיה המעצבנת הזאת..

דעתכם?

פורסם

הגדר "בזמנו". תפעול רכב ידני בלי נסיון במדינה אחרת ועוד עם כבישים בהם מהירות הנסיעה גבוהה בהרבה+התנהגות שונה של הנהגים על הכביש זה רעיון די גרוע לדעתי, ומעבר לזה, למה שיתנו לך שם רכב ידני אם אין לך רשיון לנהוג בכזה?

רד מזה, קח שם אוטומט, תחזור לארץ, תעשה "השלמה" לידני.

פורסם

לדעתי לא תהיה לך שום בעיה .

דווקא עם גרמניה אין לי התנסות , אולם באוסטריה , שוויץ ואיטליה , אבי השכיר מספר לא מבוטל של פעמים רכב ידני ללא שום בעיה .

(וכן גם לו היה רישיון אך ורק על אוטומט) .

סע בזהירות .

פורסם

נראה אם אני מבין נכון.

יש לך רשיון על אוטומט ואתה מתכוון לנהוג בגרמניה על ידני?

מבחינת החוק אתה תנהג שם ללא רשיון נהיגה.

מניסיון.

יפעע..

פורסם

למה לקחת סיכון במקום שלא חייבים?

גם אם בחברת ההשכרה לא יעשו לך בעיות, מה יקרה אם חו"ח תעשה תאונה ויגלו שנהגת ברכב שאינו תואם לרישיון שלך?

שכור רכב אוטומאטי וזהו.

פורסם

עשית בחוכמה.

השלב הבא - השלם את רשיון הנהיגה על רכב ידני.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם אבא שלך לימד אותך ידני על פאביה ספורט אז זה בסדר :)

ובנימה רצינית- כמו שלא תרצה שיתפוס אותך בארץ שוטר בעבירה זו- כך גם בחו"ל.

זה לא ששם החוקים שונים מפה בעניין הזה.

טוב שהזמנת אוטומטי. ממליץ לך להשלים לידני בארץ כשתחזור.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

DJI - זו משטרה גרמנית. אני לא מכיר את החוק שם, אבל סביר שהטיפול יהיה חמור מאד. כמובן בתנאי שהשוטר יבין את המגבלה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כל עוד לא קורה כלום הסיכוי שתיתפס נמוך למדי, אבל אם יקרה משהו תקבל את כל השטרונגול בתור מישהו שנהג ללא רישיון, למשל הביטוח לא בתוקף וכל הנזק עליך, מאסר על נסיעה ללא רישיון וכו'

פורסם
DJI - זו משטרה גרמנית. אני לא מכיר את החוק שם, אבל סביר שהטיפול יהיה חמור מאד. כמובן בתנאי שהשוטר יבין את המגבלה.

אין לי מושג כיצד המשטרה הגרמנית מטפלת בעבריינים שם, לא ביקרתי בגרמניה אף פעם.

כוונתי היתה שכמו שהוא לא רוצה להתפס בארץ בלי רשיון מתאים (כלומר בלי רשיון בכלל) כך גם בחו"ל.

כמו שכתוב בהודעה מעליי, אם יקרה משהו תקבל את מלוא השטרונגול ועוד בגרמנית.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• תוכן חדש...