Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ישנה XS 206 אחת שצצה לה למכירה עם 130,000 ק"מ . שנת 2002. עד עכשיו הכל מושלם. אז זהו שלא. הרכב בצבע אדום. משהו בי לא מצליח לעכל את הצבע . גבר ברכב אדום :shock: . כנראה שהנושא הזה נטחן בפורום בעבר אז בטוח זקני השבט ידעו לתת תשובה שתניח את דעתי. המחירון שלה הוא בערך 18 . מנגד ישנה אחת שחורה 2006 עם ק"מ זהה (או ככה לפחות נרשם) . מחירון שלה עומד על 29. קצת מוזר שאחת עשרה אלף שקלים מקפיץ אותך 4 שנים קדימה. אני נוטה ללכת לשנתון המוקדם עקב רצון לא לדלדל את המצב הכספי הרגיש :-D . מצד שני יותר מתחבר לצבע השחור. שורה תחתונה הרכבים עם אותו ק"מ - מודלים שונים. מה באמת עדיף ? הק"מ זהה . שנת 2002 ו-2006 עשו את אותו ק"מ. יש איזה דרך להמתיק את הגלולה ולשבור את המחסום של רכב אדום לגבר ? אני מניח שברגע שארצה למכור תבוא רק אישה לקנות :-P .

עצות חברים בבקשה.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

זה רק אתה.

אני מסוג האנשים שלא אוהב צבע סולידי "מידי", לבן אפור שחור, נבלע מידי בנוף הליסינג, ואלא אם זו סליפרית, אז צבע סולידי לא מדבר אליי, ומוריד מהייחודיות של הרכב.

אין שום דבר "גיי" בצבע אדום, ראה ערך "פארארי".

206 נראית רכב נשי, במיוחד באדום, זה אתה צודק, אבל בגירסאת הxs, ספויילר ג'נטים וכו', הצבע האדום רק מדגיש את הספורטיביות, לדעתי.

ולגבי בלאי של רכב, זה לא רק קילומטרז', גם השנים עושים את שלהם.

פורסם

תלוי מה חשוב לך יותר - מה חושבים עליך או מה אתה מרגיש . .

בן אדם - זה בסך הכל צבע ואם זו "הבעייה" היחידה של האוטו - לא הייתי חושב פעמיים.

תעשה דמיון מודרך, תגיד לעצמך שאדום זה הגבר החדש (ראה הערה קודמת על פרארי :-D) ובקיצור - תן לאיכות ולמנוע לדבר.

בהצלחה!

" ! The fender bender bent more than just your fender "

פורסם

חפש את גרסת הWRC שלה. גם היא הייתה בצבע אדום - ולא הייתי מתנגד שיראו אותי בה.

אפילו לא בגרסת הCC של ה307 שהחליפה אותה.

אדום מתקשר עם מלברו,פראררי,דוקאטי - כך שבעצם זה צבע דיי טוב.

פורסם

אדום זה ייחודי

אדום זה עצבני

אדום זה שור רץ אחרך

אדום זה קומוניזם

אדום זה פיצוץ

צבע די גברי, לא כמו כחול תכלת :lol:

Chevrolet cruze turbo 1.4L 140hp LTZ

פורסם

צבע די גברי, לא כמו כחול תכלת :lol:

שקניתי פונטו ספייס, דווקא העדפתי להתמקד בצבע תכלת, יותר דגש ל"עדינות" של הרכב והאופי שלו, לאו דווקא הייתי בוחר תכלת אם היה מדובר ברכב מסוג אחר, ועדיין, הבדיל אותי בערימת ליסינג, ולאו דווקא זה אומר משהו על מיניות שלי שאני מאוד בטוח בה, אמנם רכב ורוד אני לא אקנה כי זה כבר חוצה גבול, אבל אם אשכיר רכב וכל מה שיש להם זה אלטו ורודה, אז אני מספיק בטוח במיניות שלי כדי לסבול אותה שבוע.

כחול? פה אתה כבר חוצה גבולות, אימפרזה GT האגדית? (ואימפרזות טורבו למינהם?) האופנוע שלי גם כחול! :evil:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

צבע של בנות, כן בטח...

peugeot-206-wrc-08.jpg

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
צבע של בנות, כן בטח...

peugeot-206-wrc-08.jpg

בוא נגיד שאם הרכב היה נראה כמו בתמונות שהעלית לא הייתי פותח את השרשור. עד כמה שאני שם לב זה אדום כהה יותר. הרכב המדובר הוא אדום די בהיר. האמת שהרכב הכחול נראה הרבה יותר נאה לטעמי.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

4 שנים זה הפרש גדול, בלאי הרכב לא מתבטא רק בקילומטראג'. אם אתה יוכול להרשות לעצמך את התוספת אז בהחלט הייתי הולך על 2006 בלי קשר לצבע. אם עוד לא ראית אז לדעתי אתה חייב ללכת לראות פיזית את שני הרכבים . יכול להיות שהאחד במצב הרבה יותר טוב מהשני ואז זה יחסוך לך את ההתלבטות של הצבע.

...Our necessities are few but our wants are endless

• תוכן חדש...