Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

השבוע אני רוצה ללכת עם אמא שלי לראות רכב מהסוגים הנ"ל באחד ממגרשי הליסינג.

למה צריך לשים לב? איזה TSB צריך לבדוק שביצעו? איזה מנוע הכי עדיף? איזו תיבת הילוכים יותר אמינה? וכו'...

אני אוהב את 2 הרכבים עם נטייה לגולף. ההחלטה בסופו של דבר תתקבל לפי גודל תא המטען. אם היא תחליט שמספיק הגולף זה יהיה הגולף.

VW MK5 Golf 2.0TDI

פורסם

אני לא רוצה לאכזב אבל במגרשי הליסינג לא תמצא גולף, נסה אולי באוטודיל שמציעים את כל הרכבים שלהם במבצע השבוע.

אני מניח שאתה מעוניין בדגמי ה-1.6 DSG שבגולף ובג'טה זאת אותה יחידת כוח, אני לא יכול להעיד לגבי האמינות כי לא החזקתי כזאת אבל גם אני התעניינתי לאחרונה ברכישה של ג'טה והמנוע מוכר, ותיק ואמין למדי, הגיר קצת יותר בעייתי.

לגולף תא נוסעים איכותי ומאובזר יותר, לגולף טרנדליין לעומת הג'טה מנג'ר יש מערכת שמע מתקדמת יותר ושני רמקולים יותר, בקרת אקלים לעומת מזגן מכני וגם מחשב דרך.

שים לב שג'טה יוצאת ליסינג מ-2010 ניתן להשיג עם קצת מיקוח בכ-60 אלף שקל, גולף במחיר כזה תהיה מ-2009 וסביר שתהיה פרטית.

אם התקציב גדול יותר כדאי לנסות ולדחוק פנימה את האוקטביה 1.2 TSI שמציעה מנוע חזק וחסכוני יותר, החיסרון הוא מחיר גבוה יותר לעומת הג'טה ו-4 כוכבים במבחן הריסוק.

פורסם

דווקא יותר חשבתי בכיוון של הTSI. זכור לי שדיברו על בעיות במנועי 1.4 אבל אני יותר מתעניין בדיזלים כך שלא התעמקתי בTSI.

באוטודיל ראיתי גולף 2010 ב67900.

אימא שלי רוצה ללכת לליסינג בגלל האחריות והתשלומים וכו'.

בגדול הרכב ישמש אותנו כשנתיים.

VW MK5 Golf 2.0TDI

פורסם

TSI יקרים יותר בשתיהן וגם נדירים יותר.

הדיזלים מאוד נדירים, במיוחד כאלה שלא נסעו הרבה או נשמרו במצב טוב.

בגולף נמכרו דיזלים בודדים בדור 6.

בג'טה המנוע הוחלף עם מתיחת הפנים הקטנה שבוצעה ב-2010 (או סוף 2009, שינויים בעיקר בתא הנוסעים), ממה שאני הבנתי המנוע הישן (1.9) היה פחות חסכוני אבל יותר אמין וגם צוייד ב-DSG6 שפחות בעייתי מה-7.

פורסם

מנועי הדיזל של קונצרן VAG היו ברובם עם מערכת יוניט אינג'קטור ובנפחים של 1.9, 2.0, 2.5 בעיקר.

המנועים החדשים הם מסילה משותפת בנפחים של 1.6 ו2.0.

הסיבה ששינו את המנוע היא כי היוניט אינג'קטור לא התאימה לתקני זיהום אוויר ולא היה כלכלי להתאים אותה, אז פשוט עברו למסילה משותפת.

אם אני ימצא דיזל שמור אני כנראה יעדיף, אבל בנתיים אני מחפש את הבנזין.

VW MK5 Golf 2.0TDI

• תוכן חדש...