Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי שאלה.

מופיע לי במחוון סימן של מברג, ושל ההילוכים - מהבהבים.

אין לי מושג מה זה.

מישהו יודע?

אשמח לתשובה.. כי זה קרה היום בפעם הראשונה..

מצורפות תמונות

1476669_10152055197649324_736208753_n.jpg

1497727_10152055205324324_1956828160_n.jpg

פורסם

אני חושבת שעכשיו אני יודעת מה זה..

אחרי שקראתי את עמוד 13.

כנראה שלא איפסו את המחוון כשעשו טיפול בספטמבר, לפני הטסט.

תודה!

מחר אלך למוסך שיאפסו את זה..

תודה רבה

פורסם
מה הכוונה לפני הטסט?

לפאביה צריך לעשות טיפול כל 15 אלף ק"מ או שנה, המוקדם מבניהם. (ככה זה אצלי ב1.4L מודל 12').

עשיתי טסט לאוטו. טסט ראשון בספטמבר.. עכשיו דיברתי עם מנהל תצוגה בסקודה שאמר לי שבגלל שההילוכים מהבהבים יחד עם המברג זה לא טיפול זה משהו אחר.. ממש מבאס.

פורסם

זו התראת "הגיע הזמן להחליף גיר", פיצ'ר שמקבלים כתוספת למפרט כאשר רוכשים רכב עם DSG.

המפרט הבסיסי כולל רק תזכורת "החלפת מנוע בעוד X ק"מ", כאשר ה-X מתאפס כל 10K ק"מ (מגיע כסטנדרט ברכבי VAG מהשנים האחרונות).

פורסם

קוף, למה ככה?

עם כל זה שאני לא אוהב את הDSG, אבל לא צריך לומר ככה לאנשים ששואלים שאלה.

כל אופן, בגלל שהגיר אצלך הוא DSG7, עשו עליו כמה ריקולים והרבה רעש.

אני לא הייתי מאשר שום טיפול גיר במוסך עד שלא הייתי קורא באינטרנט מה לעשות ואם בכלל צריך לשלם.

פורסם
קוף, למה ככה?

כל אופן, בגלל שהגיר אצלך הוא DSG7, עשו עליו כמה ריקולים והרבה רעש.

אני לא הייתי מאשר שום טיפול גיר במוסך עד שלא הייתי קורא באינטרנט מה לעשות ואם בכלל צריך לשלם.

אין לי בעיה עם מה שנאמר.

בסופו של דבר, צריך להחליף "מוח גיר".

אין מה לעשות. זה המצב. עם זה נתמודד.

אני נהנית מהנסיעה באוטו הזה.. מלבד התקלה הזו.

פורסם
עשיתי טסט לאוטו. טסט ראשון בספטמבר.. עכשיו דיברתי עם מנהל תצוגה בסקודה שאמר לי שבגלל שההילוכים מהבהבים יחד עם המברג זה לא טיפול זה משהו אחר.. ממש מבאס.

מנהל תצוגה בסקודה עונה לטלפון מהלקוחות ביום שבת בשעה 22:10? אולי בכל זאת השירות השתפר...

זו התראת "הגיע הזמן להחליף גיר", פיצ'ר שמקבלים כתוספת למפרט כאשר רוכשים רכב עם DSG.

המפרט הבסיסי כולל רק תזכורת "החלפת מנוע בעוד X ק"מ", כאשר ה-X מתאפס כל 10K ק"מ (מגיע כסטנדרט ברכבי VAG מהשנים האחרונות).

קוף, למה ככה?

אבל הוא צודק, אנשים צריכים לדעת מה הם קנו, שידעו איך להתנהל מול היבואן. במאמר מוסגר, לא מבין מה היתה הבעיה להמשיך לייצר את האיביזה, פולו ופאביה עם מנועי ה- 1.6 וגירי הטיפטרוניק 6 הילוכים. העיקר רצו "טכנולוגיה חדשנית" ורצו להדביק סמלים של TSI ו- DSG על הדלת האחורית וידית ההילוכים (בהתאמה).

אין לי בעיה עם מה שנאמר.

בסופו של דבר, צריך להחליף "מוח גיר".

אין מה לעשות. זה המצב. עם זה נתמודד.

אני נהנית מהנסיעה באוטו הזה.. מלבד התקלה הזו.

מתקנים לך חינם, או שהתחילו עם שיטת המשא ומתן של "50% את ו- 50% אנחנו ולנו זה עולה יותר?"

פורסם
מנהל תצוגה בסקודה עונה לטלפון מהלקוחות ביום שבת בשעה 22:10? אולי בכל זאת השירות השתפר...

אבל הוא צודק, אנשים צריכים לדעת מה הם קנו, שידעו איך להתנהל מול היבואן. במאמר מוסגר, לא מבין מה היתה הבעיה להמשיך לייצר את האיביזה, פולו ופאביה עם מנועי ה- 1.6 וגירי הטיפטרוניק 6 הילוכים. העיקר רצו "טכנולוגיה חדשנית" ורצו להדביק סמלים של TSI ו- DSG על הדלת האחורית וידית ההילוכים (בהתאמה).

מתקנים לך חינם, או שהתחילו עם שיטת המשא ומתן של "50% את ו- 50% אנחנו ולנו זה עולה יותר?"

חינם.

נראה לך שיקחו כסף?

זו כבר תהיה הגזמה

פורסם

הגישה שלו לא נראתה לי, היה אפשר לעדן את זה.

אתה יודע כמה אנשים (שלא מבינים בכלל) אמרו לי ברחוב, למה לא קנית את הפאביה עם TSI וDSG? (אני קניתי 1.4 ידני).

לאחוז בודד מהם הסברתי למה החשיבה שלהם לא נכונה, ושקונים רכב לפי צרכים ולא לפי הפרסומות. (ובעלים של מנועי TSI עוד חיזקו את הדברים שלי, באמת למה בנאדם מבוגר שנוהג סופר רגוע, למה הוא צריך 1.8TSI עם כוח כזה שיכול לשחרר לו את הסוגרים).

כנראה שהצירוף אותיות האלה עושה להם את זה יותר מאשר ה16v "המסכן" ו"העתיק".

כל אופן, אם הדרישות שלי היו כוללות גיר-אוטומט או רובוטי, לא הייתי מתקרב לקונצרן.

אני לא נהגתי בשילוב שיש לך (טיפ' ו1.6), אבל אם סקודה העיפו אותו, כנראה שהוא לא מכניס מספיק כסף בתיקונים ולא קונה לאנשים את העיניים. (אני לא אומר משהו לרעה אלה ההיפך).

חינם.

נראה לך שיקחו כסף?

זו כבר תהיה הגזמה

כמו שצריך.

המלצה שלי, תהני כמה שנים ואז תעיפי אותו לפני שילך עוד פעם חלק כלשהו בגיר הזה.

אני לא יודע מה העלויות, אבל אני מנחש שהן יקרות.

פורסם

אכן תמונות קשות, 21,000 ק"מ והחלפת 'מוח גיר'. הזוי. האם VAG משנת 2013 החליפו את רנו של שנות ה- 2000 ?

מקווה שההחלפה תעבור בסדר.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...