Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באופיס דיפו מכסחים מחירים ובקיצור רכשתי סמסונג לד 23״ מתצוגה בחצי מחיר מזאפ.

חיברתי dvi כמה דקות הכל עבד הדלקתי סרטון ביוטיוב 1080p הכל היה טוב נכנסתי סתם למשחק לראות איך הוא מציג ומאז הוא עובר לתצוגת Analog וחוזר אחרי כמה שניות לתצוגה מהמחשב לשנייה וכך חוזר בלי הפסקה.

אפשר להחזיר אותו אבל חבל לי כי זה מסך טוב- פתרונות?

עדכון- חיבור vga עובד עם מתאם dvi למחשב

Miata ND2

פורסם
אם אתה לוחץ על כפתור ה-SORCE, זה חוזר בחזרה באופן מיידי?

המסך כולל שלט?

משהו מחובר לחיבור האנלוגי?

ה SOURCE לא מגיב בזמן הזה,שום דבר לא מחובר.

מה דגם המסך?

מה הרזולוציה שאתה עובד בה? קצב רענון?

רזולוציה 1920X1080.

מסך Samsung S23A300B LED

כרגע זה מה שקורה: המשחק שהפעלתי עובד והכל עובד רגיל בצורה הזאת

חיבור VGA שיוצא מהמסך למחשב והוא מתחבר למחשב באמצעות ממיר VGA ל DVI.

השאלה היא למה במצב כזה הכל בסדר וכשאני מחבר את הכבל DVI עצמו יש בעיות ,הכבל חדש לגמריי והוא הפסיק לעבוד בדיוק שהפעלתי את אותו המשחק,ממש מקרה מוזר...

Miata ND2

פורסם

זה יותר ויותר נשמע לי בעיה בכ.המסך.

הכרטיס מפסיק לשנייה לשדר, אז המסך ב-AUTODETECT עובר לאנלוגי ובחזרה ברגע שהכרטיס מתחיל לשדר שוב.

זה הניחוש שלי.

פורסם

לפי החוברת של המסך צריכה להיות אפשרות בתפריט תחת Auto Source לשנות בין Auto לManual.

אולי זה יעזור.

במקום אחר קראתי על מישהו שהתקין מחדש דרייברים לכרטיס מסך ולמסך ובסוף תופעה דומה הסתדרה.

• תוכן חדש...