Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

2011: פונטו איבו VS פולו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3812 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יכול לאשר שזו גרסת הSPIRIT, זה רשום כך ברשיון הרכב, וזה תואם אחד לאחד את הSPEC שרשם הבחור שעלה על זה.

אכן היא לא מופיעה במחירון, וגם לא אצל חברות הביטוח (שם היא ממותגת כ'ACTIVE').

מבחינתי היתרון הכי משמעותי זו מע' הBLUE&ME, ומקום שני זה הסאן רוף (אני בהלם, זה לא רק פוזה זה באמת מוסיף לרכב!), כך שיצא במקרה שגרסת הSPIRIT תפורה עלי בול.

הכפתורים על ההגה מוארים (עד כמה שאני זוכר), אם לא - אני יכול לומר שרואים אותם בבירור בחושך כי אני משתמש בהם באופן שוטף. אשתדל להסתכל מחר ולוודא שלא טעיתי והם אכן מוארים.

אגב מה שקצת חסר לי זה מקומות אחסון - יש למישהו רעייון מאיפה אני מביא משענת יד שמכילה מקום אחסון בפנים, ומתאימה לרכב?

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אכן דגם האקטיב הוא הבסיסי, אך שים לב במחירון של אבו אקטיב אוט' מופיע באמצע שורת תת-דגם של ספיריט ידני שמתומחר ב-10% פחות. זו מהדורה מוגבלת שהגיעה בסוף 2010 וינואר 2011 עם התוספות שהזכרתי .

הדיינמיק זה לא הדגם שלך- דיינמיק זה אקטיב ובנוסף ידיות בצבע רכב, בקרת אקלים דיגיטלית, ריפוד מושבים שונה .

אין בדיינמיק בלו & מי, ג'נטים וגג כמו אצלך.

לגבי מילאנו- דגם שכולל מעבר לדגם הלאונג' (ג'נטים, חשמול מלא, 7 כריות) גם גג שמש פנוראמי כפול, מראות כרום וחלונות אחוריים כהים.

נ.ב- במחירון של דצמבר תסתכל בע"מ 106 עמודה שנייה לקראת הסוף ותראה את הספיריט כפי שהסברתי.

אבדוק את זה מחר בעבודה. תודה על ההערה. החכמתי!

אני יכול לאשר שזו גרסת הSPIRIT, זה רשום כך ברשיון הרכב, וזה תואם אחד לאחד את הSPEC שרשם הבחור שעלה על זה.

אכן היא לא מופיעה במחירון, וגם לא אצל חברות הביטוח (שם היא ממותגת כ'ACTIVE').

מבחינתי היתרון הכי משמעותי זו מע' הBLUE&ME, ומקום שני זה הסאן רוף (אני בהלם, זה לא רק פוזה זה באמת מוסיף לרכב!), כך שיצא במקרה שגרסת הSPIRIT תפורה עלי בול.

הכפתורים על ההגה מוארים (עד כמה שאני זוכר), אם לא - אני יכול לומר שרואים אותם בבירור בחושך כי אני משתמש בהם באופן שוטף. אשתדל להסתכל מחר ולוודא שלא טעיתי והם אכן מוארים.

אגב מה שקצת חסר לי זה מקומות אחסון - יש למישהו רעייון מאיפה אני מביא משענת יד שמכילה מקום אחסון בפנים, ומתאימה לרכב?

כפתורי ההגה מוארים. ככה זה אצלי ברכב.

הרכב שלי הוא דיינמיק, כך גם מופיע ברישיון הרכב, ואכן המפרט הוא כפי שתיאר sluzon.

הblue&me זה ללא ספק הדבר שהכי חסר לי ברכב...אפילו בדקתי כיצד ניתן להוסיף את זה לרכב, וזה קשה עד בלתי אפשרי, שלא לדבר על העלויות...המערכת הזאת בנויה ממש ממחשב קטן שיושב ברכב (באזור תא הכפפות) והוא מופעל ווינדוז!

לגבי המשענת יד, אני מחפש אחת מקורית כבר הרבה זמן, ראיתי כמה באיביי במחירים בין 250-500 שקל, אפשר תמיד לקנות אחת פשוטה של הדר רוזן באוטודיפו אבל הם עולות 200 שקל ובמחיר הזה אני כבר מעדיף להביא אחת נורמלית מאיביי שלא נראית כאילו אני נהג מונית.

אם וכאשר אמצא משהו, אעדכן אותך.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

היום בבוקר, לאחר שנתיים עם אשתי, הרכב נמכר, במחירון המשוקלל מינוס עלות של טסט שיתבצע חודש הבא (אני הורדתי את זה על דעת עצמי מהמחיר הנדרש) מינוס 500 שקלים. שבוע לאחר הפרסום שלו. חוץ מהקונה שלקח, היה עוד קונה שראה את הרכב והמתין לקחת אותו במידה והראשון לא יקנה (והיה עוד אחד מהמרכז שקבע לקחת לבדיקה בסופ"ש במידה והרכב יהיה עדיין רלוונטי). אז מבחינת סחירות... וואלה, אין תלונות.

סיכום הזמן שלנו יחד (כאילו, עם המשפחה, היא היתה אצל אשתי רוב הזמן):

במהלך שנתיים, הרכב עבר טיפול ע"י אסף מהכנופייה, שכלל פלאגים אירידיום, שמן, פילטר שמן, פילטר אוויר, והחלפת 2 נורות שרופות. עלות הטיפול היתה קצת פחות מ600 שקלים. כאן מסתכמת כל עלות התחזוקה של הרכב (אם הוא היה נשאר אצלי עוד חודש/יים, הייתי מבצע טיפול נוסף כמובן).

הרכב צרך 13 קמ"ל בנסיעות עירוניות בחיפה, 14 קמ"ל כשהפסקנו להגיע לשם באופן תדיר.

מבחינת נסיעה: אי אפשר לצפות לביצועים מ77 כ"ס, וזה גם ממש לא הייעוד של הרכב. בעיקר חסר לו הילוך שיוט שישי שהיה גורם לנסיעה להיות קצת יותר נעימה במהירויות מעל 110 קמ"ש. הנסיעה עצמה מאוד נוחה ונעימה, ואני ואשתי הרגשנו שהרכב הזה הוא כמו פסיכולוג - גורם לך לשבת בכסא רגוע, ולהנות מהדרך (לעומת שתי האחרות שיש לנו, שמוציאות את ה"חורניות" שבך..).

מבחינת אבזור: פירטתי במודעת הרכב (שכחתי לציין קודנית וחיישני רוורס אבל זה בקטנה), במחיר שלו מדובר לטעמי בפנינה. גם בפן של ה"פינוק", גם תפעול, וגם מבחינת בטיחות.

מבחינת תחזוקה: כמפורט לעיל, שופרא דשופרא. גם תחזוקה שנתית זולה (טיפול/טסט), גם אפס תקלות, גם צריכת דלק טובה למדי.

מבחינת מראה: עניין סובייקטיבי לחלוטין, אני מאוד אוהב. אציין גם שהאקזמפלר הספציפי שלי נשמר ברמה גבוהה.

בסה"כ, במחירון שלו כיום (37,000), מדובר בחבילה יפה מאוד למי שמחפש רכב שיהיה זול לתחזוקה מחד, ומפנק בנסיעה (באופן יחסי לסגמנט) מאידך. לי כבר אין אינטרס לשבח/להלל את הרכב, ועם זאת אני מוכרח לציין שמלבד החוסר בהילוך השישי, מדובר באמת ובכנות ברכב מאוד מוצלח - לפחות עבור הפרמטרים החשובים לי, והנסיון שהגיע עם האקזמפלר שהיה לנו.

אציין גם שאשתי מאוד מאוד אהבה את הרכב, וכלל לא רצתה למכור. כשרציתי לרכוש את האלפא היא ניסתה לשכנע אותי שנמכור את הבראבו שלי, אבל אחרי סשן שכנועים היא בסוף הסכימה איתי שיותר הגיוני למכור את הפונטו.

מאחל לרוכש החדש בהצלחה והנאה עם הרכב, ומזכיר לו (הוא בחור מהפורום) להגיע אלי לטיפול דיטיילינג 'על חשבון הברון' שנמנע ממני לבצע אתמול עקב הגשמים :)

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

רק תיקון קל לידידי היקר, הפלאגים בפונטו הם ניקל (מה שנקרא רגילים) לעומת הפלאגים שהרכבנו אצלך בבראבו, שהם אכן מאירידיום :)

תהנה, הרוכש החדש!

Stay Dirty

• תוכן חדש...